renia
|
Po treningu z trenerem jestem podbudowana. Tego mi trzeba było. Od razu koryguje błędy . Fajnie, że działasz, się nie poddajesz i idziesz do przodu...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mało znany w kraju gość, ten Olech, bardziej za granicą, ale mocny jest jak cholera.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26774
|
A bo to nie "sport narodowy"...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Rwanie na nożyce idzie mi w miarę poprawnie. Aby utrwalić wzorzec ruchu , rwę i zarzucam na nożyce raz na jedną raz na drugą nogę oraz ze zwisu zza kolan, sprzed kolan i od biodra. Uff. Troche upierdliwe to, ale robote robi. Wybraliśmy nowe władze do Polskiej Federacji Podnoszenia Ciężarów Masters. Zarząd trochę sie zmienił , ale Prezes ten sam i bardzo dobrze. Tomasz Wyderka to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Komisja Sędziowska tez ze zmianami, ale Przewodnicząca ta sama czyli Dominika Misterska- Zasowska. To też bardzo dobry wybor. Rzecznik prasowy PFPC Masters pozostaje ten sam czyli mła. Już komentowac nie będę, że to znakomity wybór. Przed nami organizacja Mistrzostw Świata Masters w PC Wieliczka 2023. Poważne wyzwanie organizacyjne. Myśle jednak , że z obecnym Zarządem i po doświadczeniach w organizacji Mistrzostw Europy Masters w Raszynie 2022 damy radę koncertowo.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gratuluję im wspaniałego wyboru Rzecznika(czki) Prasowego PFPC Masters
|