Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: Blackend w 2023-11-08, 10:51:19
Przewrót majowy, to pierwsze co mi przyszło na myśl, ale Naczelnik utracił władzę i chyba nie przejdzie. ;)
Przewrót majowy, a powstanie - listopadowe. Pamiętam bo w ZDCP kiedyś była historyjka z pijaczkiem. :mrgreen:

renia

Cytat: admin w 2023-11-08, 11:26:54
:lol:
Ale ponoć z 11-tego na 12-ty naczelnik wprowadzi "stan wyjątkowy"  :shock:
Tak straszą niektórzy! ;)

Teorie spiskowe... :lol: 8)

admin

Wiadomo, ale ponoć naczelnik nie zaśpi tym razem... ;)

renia

Pożyjemy, zobaczymy, ale ja w to nie wierzę, no chyba... :shock: :lol:

admin

Naczelnik z covidogrypą walczy teraz, to na "stan wojenny" nie ma głowy.  8) ;)

renia

Nie da się robić wszystkiego naraz, można kota dostać... :lol: ;-)

RafałS

Cytat: admin w 2023-11-08, 14:01:59
Naczelnik z covidogrypą walczy teraz, to na "stan wojenny" nie ma głowy.  8) ;)
Sprytnie. Jak coś to będzie wiadomo od kogo zamacho-stan i niespodzianki nie będzie. 8)

Blackend

Cytat: renia w 2023-11-08, 16:44:14
Nie da się robić wszystkiego naraz, można kota dostać... :lol: ;-)

admin

RafałS

"Zdążyć Przed Deszczem" to tytuł mojej najnowszej produkcji biegowej kręconej drepcedesem  8) . Niestety nie zdążyłem bo po ósmym jaju weszła ulewa. Mokry finisz i powrót, acz produkcja udana, a dzis już bez deszczu. :)

admin

Za miesiąc jak nie będzie żadnych ociepleniowych "anomalii" będzie "Zdążyć Przed Dreszczem" - jak zima stulecia chwyci... ;)

RafałS

Cytat: admin w 2023-11-14, 16:52:00
Za miesiąc jak nie będzie żadnych ociepleniowych "anomalii" będzie "Zdążyć Przed Dreszczem" - jak zima stulecia chwyci... ;)
:shock: Do tego to już będzie jak po grudzie. Trza będzie odpuszczać (to puści?). 8)

RafałS

28.04.2024 - data historyczna. Przebieżka na pierwszym pełnometrażowym gumoleum Zapieckowym. 10 okrążeń jak na "niedzielnego" biegacza przystało. 8)

Jarek

Pieknie  :lol: Jutro wsiadam na rower, kamperowanie, rowerowanie  :lol:

admin

Wysiłek fizyczny powinien być zakazany w Unii Europejskiej, ponieważ wydatnie zwiększa ślad węglowy!  ;)

Jarek

Jak limity sladu weglowego  wprowadza,  wychodzenie z domow bedzie juz od swieta, a bieganie bedzie tylko bogatch stac... :lol:

RafałS

Bzdura, bieg w kieracie+. Przez wywłaszczenie do klepiska. :?

admin

RafałS

04.06.2024 - data historyczna. Na Zapiecku gumoleum 0 już prawie wywietrzone. Dystans ok. koszykarski, 10 okrążeń inauguracyjnie  :wink: wydreptany. Gumoleum zdatne do rozwijania prędkości, choć lata już nie takie szybkie... 8)

admin