Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Szczepienia -za i przeciw

Zaczęty przez sylwiazłodzi, 2007-04-16, 08:57:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Cytat: Blackend w 2015-03-04, 17:14:02
A blackend i tak nadejdzie jednym prędzej innym później. ;)

:lol:
Ważne, aby empatia była... ;)

Blackend

Tych egocentryków bez empatii dopadnie wcześniej.  :twisted: ;)

administ

Ale jak ja z jedną się zempaciłem, to do tej pory żałuję! ;) :lol:

Blackend

I najgorsze, że człowiek nie weźmie z tego żadnej nauczki, bo jak to tak z góry na dzień dobry każdego skreślać.  :?  8)

administ

Właśnie, ale już nie będę taki lekkomyślny... ;)

Radzio

Cytat: Blackend w 2015-03-04, 20:44:15
I najgorsze, że człowiek nie weźmie z tego żadnej nauczki, bo jak to tak z góry na dzień dobry każdego skreślać.  :?  8)

:shock:
Ooo. Jak to z góry, z dołu, znaczy z nizin miało być! I nie każdego, a jedynego, może dwóch, no ... góra trzech. :lol: ;)

administ

Czy mogę prosić o zwolnienie z rozszyfrowywania tego rebusu? :roll: ;)

Radzio

Ba! Nie rób nic, czego nie możesz. :D Chyba, że musisz. :mrgreen: :wink:

Cytat: Radzio w 2015-03-05, 10:49:42
Cytat: Blackend w 2015-03-04, 20:44:15

:shock:
Ooo. Jak to z góry, z dołu, znaczy z nizin miało być! I nie każdego, a jedynego, może dwóch, no ... góra trzech. :lol: ;)

Sam rozszyfruję, bowiem chcę, ale jeszcze nie muszę. ;)

Ooo. Jak to "z góry". Z dołu, znaczy z pasa nizin miało być! I nie każdego, a jedynego, może dwóch, no ... góra z trzech. ;) .... A teraz zwolnienia nie będzie ... dla zdrowych. :wink: :mrgreen:

Blackend

Też nie kumam, albo tylko ja nie kumam.  :roll:
W każdym bądź razie nie oceniam nikogo kto z nizin, wyżyn, gór itp. Do wszystkich podchodzę z ufnością i czasami swoje za to dostanę - trudno.  :D

Radzio

:lol:
Nie kumasz, ... no to teraz Ci pomogłem. :lol: :lol: ;) :P

renia

Czy szczepienia są obowiązkowe? A może przymusowe... :roll:

https://www.youtube.com/watch?v=HaRd10nslpQ

administ

Powinny być przymusowe, ale nie wszystkie.

Radzio

Szczególnie te, skierowane przeciw chorobom cywilizacyjnym ...

administ

Na to Radziu wystarczy zdrowa dieta wysokowęglowodanowa opracowana przez Doktora Kwaśniewskiego. To taki zdrowiuśki dla mas HCLF :D

Radzio

:lol: :lol: :lol:
Rozhisteryzowałem się na ament ... :lol: :lol: :lol:

administ

Bo to wiesz, w przeciwieństwie do poglądów opty-fanatyków - nie każdy jednak się nadaje na LCHF Kwaśniewskiego. I takie są fakty. ;)
I nie ma co z tym fanatycznie walczyć, bo naprawdę wysokowęglowodanówka Kwaśniewskiego jest bardziej wskazana dla zdecydowanej większości.
Choć pogląd, że 5*wio jest najlepsze jest również słuszny, bo z czegoś ta służba chorobie musi żyć... ;)

administ

Hasła na ustach, a robią co innego? :roll:
Normalnie dobra władza, czy co? :lol: