Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Koniec z rotacją mlecznych!!

Zaczęty przez kriss, 2009-01-29, 11:42:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Krystyna*Opty*

Cytat: adampio w 2009-02-07, 10:08:47
Cytat: viola44 w 2009-02-07, 09:45:49
Nie rozumiem adampio, jak to zmienie zdanie? czasami jak czytam co piszecie to poprostu was nie rozumiem, jakies to wszystko z kasiezyca.

Nie bierz mojej wypowiedzi zbyt powaznie. Po prostu nie zawsze teoria ksiazkowa idzie w parze z rzezcywistoscia. To chcialem powiedziec.
Wiem, ze kobiety maja problemy z grzybem w pochwie i jest wielki problem z pozbyciem sie tego.
W Danii mowia o podmywaniu sie mlekiem tak zwanym A 38 w ktorym jest specjalna kultura bakteryjna Lactobacillus acidophilus. Ponoc pomaga, nie probowalem :D

To mnie trochę dziwi, że w Danii jest z tym taki problem. W Polsce jest cały szereg skutecznych leków przeciwgrzybiczych, stosowanych dopochwowo
http://medycyna.anauk.net/102-0-35-Infekcje%20grzybicze.Encyklopedia.Lekow.html

Oczywiście nie ulega wątliwości, że kiepskie odżywianie osłabia kondycję błony śluzowej, co sprzyja rozwojowi wszelkich infekcji. Jeżeli objawy grzybicze występują również w innych miejscach, to byłoby wskazane leczenie ogólne (tabl. doustne), ale oczywiście to lekarz po badaniu lekarskim decyduje o formie leczenia.

adampio

CytatTo mnie trochę dziwi, że w Danii jest z tym taki problem.

Krystyna, Dania to przedsionek Europy. Ostatnio jak byla epidemia grypy to zabraklo aspiryny :shock:

Ja juz nie mowie o tym, ze podczas operacji plastycznej nosa umiera pacjent, ktory dusi sie wlasna krwia. A lekarz, okazalo sie, byl z zawodu elektrykiem !!!!

Dod bevarer Danmark ( Niech Bog chroni Danie )

Krystyna*Opty*

Cytat: adampio w 2009-02-07, 13:15:23
CytatTo mnie trochę dziwi, że w Danii jest z tym taki problem.

Krystyna, Dania to przedsionek Europy. Ostatnio jak byla epidemia grypy to zabraklo aspiryny :shock:

Ja juz nie mowie o tym, ze podczas operacji plastycznej nosa umiera pacjent, ktory dusi sie wlasna krwia. A lekarz, okazalo sie, byl z zawodu elektrykiem !!!!

Dod bevarer Danmark ( Niech Bog chroni Danie )

:o  :shock:  :(

czesio

Cytat: kangur w 2009-02-06, 22:01:27
Dobry wieczor Czesio.

Dzień dobry kangur,
jak tam dziś twoja hodowla plechy? :?

czesio

Cytat: bea561 w 2009-02-07, 10:37:08pamietajcie Panie, zawsze "po" trzeba zrobić siusiu ( mocz dezyfekuje ujście cewki moczowej).

Dzień dobry Paniom,
i koniecznie dobrze wyszczotkować jamę ustną, jeśli się całowało.  :wink:

kangur

Cytat: czesio w 2009-02-07, 14:25:42
Cytat: kangur w 2009-02-06, 22:01:27
Dobry wieczor Czesio.

Dzień dobry kangur,
jak tam dziś twoja hodowla plechy? :?

Dzien dobry Czesio.
Jestem w dalszym ciagu w trakcie rekonesansu walki z ta hodowla.
Jak zakoncze rekonesans to zaczne wprowadzac teoretyczne dane w taktyczna praktyke.
O wynikach poiformuje w stosownym czasie.

czesio

Dzień dobry kangur,
a nie da się tej plechy zgolić machem3

walwuch

Wymyśliłem najprostszą kurację antycandidową.  8) Można jeść wszystko co może zgnić (mięso, jaja, tłuszcz, ziemniaki, część warzyw). Nie można niczego co może spleśnieć (sery, owoce, zboża i ich przetwory, część warzyw). Bowiem bakterie toczą odwieczną wojnę z grzybami i lepiej konsumować podłoża, na których przegrywają grzyby. Starowinki po wsiach (najlepiej czarownice z bagien) powinny wiedzieć co w naturalnych warunkach gnije a co pleśnieje.

viola44

Cytat: walwuch w 2009-02-07, 19:34:11
Wymyśliłem najprostszą kurację antycandidową.  8) Można jeść wszystko co może zgnić (mięso, jaja, tłuszcz, ziemniaki, część warzyw). Nie można niczego co może spleśnieć (sery, owoce, zboża i ich przetwory, część warzyw). Bowiem bakterie toczą odwieczną wojnę z grzybami i lepiej konsumować podłoża, na których przegrywają grzyby. Starowinki po wsiach (najlepiej czarownice z bagien) powinny wiedzieć co w naturalnych warunkach gnije a co pleśnieje.

1)candida to nie pleśń. :D
2)spróbuj zjesc botuline z mieskiem i wtedy zobaczysz co bardziej piesci grzyby czy bakterie :D

czesio

Dzień dobry kangur,
znalazłem dla ciebie wspaniałe forum na temat candida - http://candida.my-forum.pl/

kangur

Cytat: czesio w 2009-02-08, 08:32:25
Dzień dobry kangur,
znalazłem dla ciebie wspaniałe forum na temat candida - http://candida.my-forum.pl/

Dzien dobry Czesio.

Dziekuje bardzo. Wiele ogladalem i czytalem na temat candidy, ale tego jeszcze nie ogladalem. Nie wiem czy mozna u nich sie wyleczyc czy zarazic candyda,
Bolu glowy z pewnoscia mozna sie nabawic.

czesio

Dzień dobry kangur,
na pewno ci pomogą, bo to tak działa jak dieta "optymalna" i Dieta Optymalna.

kangur

Cytat: czesio w 2009-02-08, 10:12:20
Dzień dobry kangur,
na pewno ci pomogą, bo to tak działa jak dieta "optymalna" i Dieta Optymalna.
Dzien dobry Czesio.
Oko "mojego" Boga jest ladniejsze.
http://cosmiclog.msnbc.msn.com/archive/2007/02/12/54579.aspx

czesio

Dzień dobry kangur,
dlatego się bardzo różnimy!. Oko cielca jest krwiste.

czesio

Dzień dobry kangur
http://orion.pta.edu.pl/apodmain/apod/image/0305/helix03_hst_big.jpg - tu oryginał dla tych co zawsze mają szklankę w połowie pełną.  :D

kangur

Cytat: czesio w 2009-02-08, 13:12:09
Dzień dobry kangur
http://orion.pta.edu.pl/apodmain/apod/image/0305/helix03_hst_big.jpg - tu oryginał dla tych co zawsze mają szklankę w połowie pełną.  :D

Dobry wieczor Czesio.
Dla mnie zawsze polowy sa rowne. Nie ma ani wiekszej ani mniejszej polowy.
Pol szklanki, to jest pol szklanki jakiejs materii a nie powietrza. Tak ogolnie sie rozumuje. Mozna rowniez stwierdzic z 100% dokladnoscia, ze pusta szkalanka jest pelna ....... powietrza.
Moge powiedziec, ze pol szklanki to pelna szklanka i nie popelnie bledu. Pol szkalnki materii i pol szklanki powietrza. Zgadzasz sie mna, Czesio? Przeciez nie zyjemy w prozni.

czesio

Dzień dobry kangur,
jak to dobrze, że zawsze masz pełno  :D

viola44

Ejże Panowie, ileż razy można sie sobie kłaniać w ciągu dnia?

Zyon

Cytat: kriss w 2009-01-29, 11:42:07
Z przykroscia muszę stwierdzić że metoda Lekarki ,rotowanie mlecznych oraz wyeliminowanie pr.zbożowych w moim przypadku tez zawiodla :(
Och nie! Nie moze byc! Niemozliwe!  :shock: :shock: :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Niedopracowana jeszcze, ale mamy czas... 8)