Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Miętę poczuł przez drut do dziewczyny, ale bez wzajemności, więc...  :wink:

renia

Mógłby ogon podwinąć... :lol: a nie robić z siebie "głupka"... :lol: :lol: :lol:

RafałS

A wracając do prof. Pająka to ja dowiedziałem się o nim kiedyś - przez radio krysztłkowe...  :lol:

renia

Cytat: admin w 2012-10-22, 19:20:55
Miętę poczuł przez drut do dziewczyny, ale bez wzajemności, więc...  :wink:

Chyba tylko egzorcysta mógłby go od tego uwolnić... 8) :twisted: :lol:

renia

Cytat: RafałS w 2012-10-22, 19:26:38
A wracając do prof. Pająka to ja dowiedziałem się o nim kiedyś - przez radio krysztłkowe...  :lol:

renia

Sorki, chciałam zapytać co to jest radio kryształkowe... :roll:

RafałS

Cytat: renia w 2012-10-22, 20:09:33
Sorki, chciałam zapytać co to jest radio kryształkowe... :roll:
Taki tam fajny staroć, ale to już dawno w googlu napisali.  :D

Zyon

Cytat: renia w 2012-10-22, 19:22:36
Mógłby ogon podwinąć... :lol: a nie robić z siebie "głupka"... :lol: :lol: :lol:
Walka o te palme pierwszenstwa trwa i jest dosc zacieta :D Ja sie boje czytac tego Pajaka jezeli to grozi tak powaznymi powiklaniami :D
Work Buy Consume Die

Malgosia

Cytat: admin w 2012-10-22, 19:10:19
Ja nie czytałem nic Pająka i nie mam zamiaru, bo szkoda czasu na ...  :wink:
Ale na Pająka namawiał mnie ten "Edyt z ogonem" z DD, tak ma biedak zapajęczyony ten swój musk...  :twisted: :? :(
Nawet myślał, żem cyt: "komuch", bo startowałem z SLD!  :shock: :lol: :lol: :lol:
A ja swego czasu czytałam dośc dużo. Podziwiam Jego oczytanie; nawet gdzieś w swoich publikacjach cutuje coś z "Diety Optymalnej" Jan Kwaśniewski Marek Chyliński. Bardzo ciekawie interpretuje ciekawostki historyczno-geograficzne, bardzo logicznie prowadzi swoje wywody, nie wyczytałam z Jego publikacji nic głupiego, ......
Ps.
Mowa oczywiście o Janie, a nie Henryku Pająku?

renia

http://www.fakt.pl/Najgrubszy-Polak-po-operacji,artykuly,183844,1.html

"Stosowałem różne diety: niskotłuszczową, niskocukrową, a nawet jadłem same warzywa, ale po pewnym czasie waga wracała, często z nadwyżką..."
A wysokotłuszczowej nie stosował? :shock:

administ

I to jest przyszłość leczenia otyłości, bo sporo takie kaleczenie kosztuje.  :?

Zyon

No jeszcze moze sprobowac kapusciana, south beach, kopenhaska, czekoladowa, diete dobrych kalorii, diete ksiezycowa, diete kwiatowa.....moze sie uda... :D
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: Zyon w 2012-10-26, 10:25:25
No jeszcze moze sprobowac kapusciana, south beach, kopenhaska, czekoladowa, diete dobrych kalorii, diete ksiezycowa, diete kwiatowa.....moze sie uda... :D

I tak oto twój argument spala na konewce:) To takie krótkowzroczne masło maślane. :lol: :lol: :lol:

renia

Cytat: admin w 2012-10-26, 10:04:35
I to jest przyszłość leczenia otyłości, bo sporo takie kaleczenie kosztuje.  :?

W Wejherowie jedna pani przy takiej operacji zmarła. Miała trzydzieści parę lat...

administ

Może przez omyłkę jej wycięli co innego?   8)

Zyon

http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,12764919,Joanna__Chustka__Salyga_nie_zyje__Miala_36_lat.html
Tak sie zastanawiam po lekturze Moritza, czy gdyby sie nie poddala tym zabiegom to by zyla?
Work Buy Consume Die

Zyon

Z tego co widac, kobieta calkowicie zaufala medycynie pozwalajac sie ciac, wycinac i szprycowac chemia. Pila "isostary" zeby miec witaminki, jadla banany zeby miec energie, tlustego unikala, bo szkodliwe......

I znamienny cytat
Cytat5. nie wierzę w leczenie niekonwencjonalne. ono może stanowić tylko dodatek do właściwej kuracji chemią.

http://chustka.blogspot.com/p/tak-sie-lecze.html#ixzz2AmzxV6Ct
Work Buy Consume Die

administ

To jakaś kolejna "ofiara" Diety Optymalnej, czy jak?  :|
Brajanek jeszcze o tym na DD nie pisał?  :shock:

Zyon

Nie :D to "normalna" osoba, tzn nie wiadomo jak to wlasciwie nazwac, po tym co napisala na blogu i co zacytowalem to jak wiem? Na pewno nie byla oprtymalna , bo unikala tlustego.
Work Buy Consume Die

administ

Bo już się przestraszyłem, że to moja wina!  :shock: :? :(