Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/noblista-o-wspolnej-walucie-euro-bylo-bledem/trrsezk
Nie może byc :shock: To trzeba mieć Nobla żeby dojść do tak prostych oczywistych wniosków Ekonomi się ponoć nie da  oszukać. Strefe euro tworzą państwa o najwiekszym dlugu PKB, to chyba wiadomo że to strefą bankrutów powinni nazwać... Panie Petru gdzieś się pan schował  !

admin

Teraz Noble dają za byle co, więc spoko... ;)

RafałS

Cytat: admin w 2024-07-03, 10:38:48
Zjedzone dawno jak Szwecja. Zaczyn dobry pod linie amerolo korpo... 8)

Jarek

Ten chyba otrzeźwiał z iluzji, i nie należy do kasty politycznej -  wspólna patologiczna Europa...

admin

A tego to nie wiem, ale jak Doktora Austriacy zgłosili do Nobla, to coś mi się o uszy obiło, że niewiele brakło, ale teraz za cudowne właściwości w wycofywaniu chorób diety ketogenicznej pewnie by dostał  :D

renia

Ale niegłupi facet i odważny...  :lol:

renia

Cytat: admin w 2024-07-03, 11:22:10
A tego to nie wiem, ale jak Doktora Austriacy zgłosili do Nobla, to coś mi się o uszy obiło, że niewiele brakło, ale teraz za cudowne właściwości w wycofywaniu chorób diety ketogenicznej pewnie by dostał  :D

Gdyby nie był Polakiem... 8) ;-)

Jarek

Teraz by dostał Nobla   za zbilansowanie 5× obst und gemuse, ale by musiał z niemieckim instytutem żywienia dobrze żyć  8)

Jarek

Może dostał za popieranie wspólnej waluty   :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2024-07-02, 09:57:04
Ale wrogowie "uśmiechniętej Polski" kije w szprychy wsadzają! ;)  :lol:
I żeby było jasne - ani pawie sprawiedliwi, ani uśmiechnięci, ani żadna inna kasta polityczna typu konfa nic tu dobrego już nie zrobi, bo "przesrali" (z przeproszeniem) Polskę, ale podniecać się nie ma czym, tylko robić swoje.
Nic sensownego tu już nie wyniknie pod tymi obsadami. Aż do zawinięcia się pasożytów co bardzo się rozwlecze... Wejście wschodu tak czy owak i kwestia ustawienia. Niepotrzebnie lat straconych sporo, ale o to chodziło w banko-korpo original & friends.

Jarek

renia

Bezczelność! Jak oni w ogóle śmią Niemców kontrolować? :shock: Tam "ordnung muss sein"... :evil: ;-)

Jarek

Jarek

renia

Analogicznie jak u nas... :?

Jarek

Podskoczy konfederacja o10% zacznie się wyciąganie brudów..

Jarek

https://www.money.pl/gospodarka/chorwaci-porzucaja-niemcy-koszty-zycia-eksploduja-7047536689879968a.html
Euro + niech sobie wprowadza miniejsze oprocentowanie ale dochód gwarantowany tylko o,2%PKB Nie ma  lekko w strefie wiecznego zadłużania...  8)