Rower - dla wszystkich jeżdzących w terenie i stacjonarnie.

Zaczęty przez Dasna, 2011-12-19, 12:53:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

Anulka177

Chcę się pochwalić, że mój mąż zdobył 3 miejsce w Pucharze Polski Ultramaratonów Rowerowych po przejechaniu łącznie ponad 2700km w tej edycji. :)

Gavroche

Uch! Ładnie ma kilosów w nogach! :D
A wy dalej na ŻO?

Anulka177

Trochę ma podbite W w sezonie, ale ogólnie tak, ŻO jest najwygodniejsze.

Gavroche

No i ja podbijam Ww jak czuję taką potrzebę, zwykle dobrze na tym wychodzę. :D

Blackend

Super wynik.  :D
Nawet na elektryku bym tyle rady nie dał. ;)

Jarek

Wynik goni wynik, im lepszy tym gorszy, bo musi być lepszy od poprzedniego. :lol:
Na elektryku nie liczymy kilometrów, tylko fotki z widokami. :lol:

Blackend

No jak nie liczymy, skoro trzeba pilnować stanu naładowania akumulatora, żeby z powrotem nie pedałować. ;)

Jarek

Doładować gdzieś po drodze jeszcze nie zakazali, ale nie wiadomo czy bez masek będzie jeszcze można w ogóle cokolwiek robić. :lol:

admin

Cytat: Anulka177 w 2020-10-22, 12:54:45
Chcę się pochwalić, że mój mąż zdobył 3 miejsce w Pucharze Polski Ultramaratonów Rowerowych po przejechaniu łącznie ponad 2700km w tej edycji. :)

SUPER! Gratulacje...  :D

Anulka177

Cytat: Jarek w 2020-10-22, 18:21:30

Na elektryku nie liczymy kilometrów, tylko fotki z widokami. :lol:
Otóż to  8)

Jarek

Może nie chciał w nią wjechać, i wybrał mniejsze zło? Potem przemyślal, że może jednak inaczej bedzie to odebrane.  8)

Blackend

Co chwilę na spacerach spotykam się z tym samym problemem.  8)
Nie pogodzisz pieszych z rowerzystami, tak samo jak nie pogodzisz pieszych z samochodami i stąd są ulice dla aut i chodniki dla pieszych.  8)

Wspólne ścieżki są bez sensu.  8)

admin

RafałS

Przejażdżka techniczna. Nie ma to jak rower odbłocić na śniegach i w zamieciach. 8)

admin

RafałS

admin

RafałS

Dziś lekka odwilż. Wehikuł odbłocony, głównie koła, ale rama i widelc też nieco. Na chwilę wystarczy... :)
(https://i.postimg.cc/tRYwBqks/IMG.jpg)