Rower - dla wszystkich jeżdzących w terenie i stacjonarnie.

Zaczęty przez Dasna, 2011-12-19, 12:53:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Jednak to nie jest takie słabe autko, szybsze od roweru i pedałować nie trzeba... 8) :wink:

administ

renia

Ekonomiczne i łatwiej o miejsce do parkowania... :roll: :D

administ

To akurat jest mało ważne, najważniejsze, że ciśnie się gaz do dechy i nie traci się prawa jazdy na kwartał!  8)
Bo moim wielachnym autem, to trzeba strasznie uważać i nie zamyślać się podczas jazdy, bo ledwie się gazu tyknie i już 150km/h  w zabudowanym.   :?

renia

Ja w tym roku jeżdżę bez punktów karnych (gdzieś od roku)... :D 8)

administ

Cytat: renia w 2016-04-17, 20:26:16
Oj, brzydko, brzydko... 8) :lol:

Że się jeszcze "złapać" nie dałem. No cóż mam spore doświadczenie w unikaniu takich sytuacji.  8) ;)

Anulka177

Cytat: admin w 2016-04-17, 18:42:37
Cytat: Anulka177 w 2016-04-17, 16:40:45
Pogoda dziś dopisała, więc zrobiliśmy niedzielny spacer rowerowy, całkiem przyjemne 12 km w niecałą godzinę, na luzaku  8)

My też sobie zrobiliśmy autkiem drobną rundkę dla wprawy - 55km w godzinkę...  8)
To się nawet nie zasapaliście  8)

Anulka177

A tu coś dla tych, co im się nie chce prawka zdawać. No i prędkości raczej przekroczyć nie można  :wink:
http://joemonster.org/filmy/75973/Polaczenie_elektrycznego_roweru_z_samochodem

renia

Cytat: Anulka177 w 2016-04-17, 21:57:11
A tu coś dla tych, co im się nie chce prawka zdawać. No i prędkości raczej przekroczyć nie można  :wink:
http://joemonster.org/filmy/75973/Polaczenie_elektrycznego_roweru_z_samochodem

Trochę rolki przypomina... :lol:

Anulka177

Było rowerowanie :D Mąż mi rower przesmarował, podokręcał i mknęłam jak strzała dziś! Pogoda dopisała :D Jutro wyjazd na maraton do Czech. Oczywiście nie ja biorę udział, tylko mąż (ja robię za fotografa i doping) 8) :lol:

Blackend

W dzisiejszych czasach bez dopingu ani rusz, a czym skuteczniejszy tym lepsze wyniki. ;)

Anulka177

Z takim dopingiem to go przynajmniej nie zdyskwalifikują (co najwyżej mnie, jak się będę za głośno darła)  :lol:

Blackend

Ale można jakiś system słuchawek bezprzewodowych zamontować i odpowiednio zdopingować, np. - kochanie, dzisiaj na obiad karkówka z grilla, tylko się pospiesz, bo zaraz cały żar wygaśnie i nic z tego nie będzie. ;)  :lol:

Anulka177

Blackend

Ale ten jest niebezpieczny, bo może przedwcześnie zakończyć wyścig. ;)

Anulka177

Apache Ratibořický MTB maratón 2016 mąż mój zakończył na miejscu OPEN 94 M4 18  z czasem 1h 59 min (48 km i 660m przewyższenia)
Pogoda nie rozpieszczała, 4 stopnie i lodowaty wiatr przeszkadzał jednak bardziej tym od dopingu niż zawodnikom  8) :lol: