Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I

Zaczęty przez MariuszM, 2012-09-26, 10:58:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

administ

:lol:
Jaki "naukowiec" się z niego samodzielny zrobił!  :shock:

Gavroche

To ciekawy #tag, niektórych rzeczy nawet nie potrafiłbym zweryfikować.
Dobra robota, na Wykopie pełno zniewieściałych, zagłodzonych i smutnych chłopaczków, może skorzystają z wiedzy Kwaśniewskich i wyjdzie im na zdrowie? :P

administ

Od Kwaśniewski wara, bo to tylko zaszkodzić może.  8) ;)
A jak już to niech się trują tą słynną teraz "dietą wysokotłuszczową"...  :lol:

Gavroche

administ

Maniek

Nie ma strachu, Maniek może sobie pisać do woli, i tak prawie nikt go nie zrozumie, a szczególnie chłopcy z wykopu. A jak trochę zrozumią, to i tak co najwyżej sobie zaszkodzą. ;)

administ

Bez fosforu to tylko próżna bateria... ;)

Gavroche

Coś poszło po Necie, bo połowa gości siedzi w tym wątku. :D
Znowu ŻO modne na bombie?

admin

:lol:
Ale przecież wiadomo, że 5*wio to podstawa... ;)

kelin211

Oj mój ulubiony temat no może jeszcze lepsze były te o UFO i o maszynach jądrowych na pustyni : :lol: 8). ZO jest slabe w dzisiejszych czasach gdzie najwazniejszy jest szybki progres, takie WW robi robote  :D

Gavroche

Bo robi. 8)
Wszyscy, których widziałem zrobili formę na Ww, po przejściu na tłuszcze forma im się pogorszyła lub zero progresu było, a powrót na Ww i znowu poprawa formy. :D
W sylwetkowych Ww sprawdza się po prostu lepiej, daje pękaty wygląd 3D i cienką skórę.
Za to w siłowych tłuszcze sprawdzają się bardzo dobrze, tylko trzeba więcej Ww, niż te magiczne 50g, wcinać.

Jarek

A na jakiej diecie teraz jesteś? Bo trudno poskładać w rzetelną info

kelin211

Cytat: Gavroche w 2020-05-06, 18:05:38
Bo robi. 8)
Wszyscy, których widziałem zrobili formę na Ww, po przejściu na tłuszcze forma im się pogorszyła lub zero progresu było, a powrót na Ww i znowu poprawa formy. :D
W sylwetkowych Ww sprawdza się po prostu lepiej, daje pękaty wygląd 3D i cienką skórę.
Za to w siłowych tłuszcze sprawdzają się bardzo dobrze, tylko trzeba więcej Ww, niż te magiczne 50g, wcinać.

Mądrego warto posłuchać ! ; :) 8)

admin

buciaratti

Cytat: Gavroche w 2020-05-06, 18:05:38
Bo robi. 8)

Dlatego najlepiej mieszać po równo węgle i tłuszcze, najlepiej roślinne! :D

admin

Ale IŻiŻ w W-wie zaleca 5*wio - bo to ponoć najlepsza dieta na świecie.  8)
I tego należy się trzymać.  :D

buciaratti

I może ktoś mi powie że się mylą? 8)

admin

A skąd, oni nigdy się nie mylą, bo opierają się na "hamerykańskich naukowcach" i ich "badaniach naukowych".  8)  :lol:
Dlatego te dyrdymały są "naukowo" niepodważalne.  :?