Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I

Zaczęty przez MariuszM, 2012-09-26, 10:58:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

To mi sie podoba :D
CytatJebane suchoklatesy okupują modlitewnik. Nigdy nie robią progresu, co roku widzisz te same twarze i te same sylwetki."

Tu oryginal
http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_BmZnYiPh3BnCqzKqBm4JTJDWlt7LCBkZ,wat.jpg?author=churagan&auth=9c1b28c4407e399fa8d7d3fdfe5c9b39
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Dasna w 2015-11-10, 11:23:18
Przeczytałam z zainteresowaniem.
Hm?
Teraz siłownia to dla mnie coraz bardziej odlegle słowo.
95 % chłopaków z Dynamo nie było nigdy w siłowni. A jak wyglądają? Kaloryfery na brzuchach,  ni grama tłuszczu, plecy pięknie wyrzeźbione, nogi mocne i proporcjonalne, nie badylki.
No i zarzucaja , podrzucaja, rwą po 80-160 kg. :lol: :lol:
Odróżniasz siłownię od klubu PC? :D
W sumie słusznie, choć te współczesne salony piękności nie powinny się nazywać siłowniami. ;)
W siłowni buduje się siłę, kluby fitness to lepsza nazwa IMHO.

Dasna

Cytat: Gavroche w 2015-11-10, 12:45:46
Cytat: Dasna w 2015-11-10, 11:23:18
Przeczytałam z zainteresowaniem.
Hm?
Teraz siłownia to dla mnie coraz bardziej odlegle słowo.
95 % chłopaków z Dynamo nie było nigdy w siłowni. A jak wyglądają? Kaloryfery na brzuchach,  ni grama tłuszczu, plecy pięknie wyrzeźbione, nogi mocne i proporcjonalne, nie badylki.
No i zarzucaja , podrzucaja, rwą po 80-160 kg. :lol: :lol:
Odróżniasz siłownię od klubu PC? :D
W sumie słusznie, choć te współczesne salony piękności nie powinny się nazywać siłowniami. ;)
W siłowni buduje się siłę, kluby fitness to lepsza nazwa IMHO.
Tak, odróżniam, od jakiegoś czasu.
Siłownia to teraz miejsce, które jest zasrane maszynami. Pardon. Tylko kasa i jak najwięcej ludzi na maszynach.
Mh? Może źle nazywam. Kluby fitness to miejsce zasrane maszynami i ......bywają sale do innych ćwiczeń. :?
Może nie wszystkie , ale pieniądz rządzi. :?

Gavroche

8)
Dobrze powiedziane, tak z trzewi i z emocją. ;)

Mnie się tam dobrze ćwiczy i w piwnicznej "kaczałce" i w wypasionym kompleksie, nie narzekam na swój los... :lol:

administ

:lol:
No i tak fizjologicznie, a nie suche tylko fakty...  8)

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

Zbiera więcej ofiar niż "Dieta Optymalna"... :shock: :lol:

Zyon

Specjalnie dla coolera podrzucilem, teraz pewnie zacznie meczyc tych biednych kulturystow :D
Work Buy Consume Die

Jarek

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

Mają wyraźne zalecenia IŻiŻ i co oni jeszcze szukają? :shock: 8)

administ

Cytat: Zyon w 2015-11-17, 11:34:07
Specjalnie dla coolera podrzucilem, teraz pewnie zacznie meczyc tych biednych kulturystow :D

Najważniejsze, żeby teraz kooleś pisał jak to dieta tłuszczowa, optymalna jest niezdrowa i ilu to już się na niej wykończyło...  :lol:
Jakoś dziwnym trafem, wszyscy acz nieliczni przestrzegający Słowa Doktora, których znam mają się świetnie, bo przecież nagroda musi być.  :D

Diogenes z Synopy

Cytat: renia w 2015-11-20, 21:28:57
Mają wyraźne zalecenia IŻiŻ i co oni jeszcze szukają? :shock: 8)

na samym szczycie piramidy stoi olej z bidronki   :shock:  , to jakaś promocja  ;-)  ?

renia

Ale ta zbożowa podstawa była proporcjonalnie większa... :roll:

O tak...

(http://www.polskiepieczywo.pl/piramida.jpg)

Jarek

Podstawa to błonnik teraz każda Dietetyczka to zaleca ,jak myślisz dlaczego w TV zawsze jest Dietetyczka przeważnie młoda ?