Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I

Zaczęty przez MariuszM, 2012-09-26, 10:58:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: Gavroche w 2013-01-07, 18:17:48
Takie, o znalazłem:
http://potreningu.pl/diety/artykuly/1496/ciala-ketonowe-kilka-ciekawostek
A to mariusz juz wklejal wczesniej, ze pan cos zle atp z glukozy liczy, gdzies nizej dyskutowalismy
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-01-08, 08:28:02
Cytat: Gavroche w 2013-01-07, 18:17:48
Takie, o znalazłem:
http://potreningu.pl/diety/artykuly/1496/ciala-ketonowe-kilka-ciekawostek
A to mariusz juz wklejal wczesniej, ze pan cos zle atp z glukozy liczy, gdzies nizej dyskutowalismy
A to nie jest ten kolo z getprimal?

Zyon

Work Buy Consume Die

Zyon

Cytat: Gavroche w 2013-01-07, 13:26:40
Cytat: Zyon w 2013-01-07, 13:13:24
Nie mam jak robic dipsow, krzesla to jednak na dluzsza mete nie to. Postanowilem kupic kolka gimnastyczne i na nich bede to robil miedzy innymi. I tak juz sie do tych kolek przymierzalem.
Ja lubię pompki na drążku czasem:
http://www.youtube.com/watch?v=Dz-6GADo7nc

Obejrzalem filmy tego kolesia, niezly. Pisze, ze zadnej diety nie robi. Waga 85 na 185 wzrostu.
Work Buy Consume Die

Zyon

Chyba zwieksze te smietanke z rana przed treningiem. Robilem siady juz troche ponad waga ciala  :shock: Balem sie tego cwiczenia od kontuzji na studiach ale idzie calkiem elegancko i daje mocno po brzuchu. :shock: Tyle, ze niektore spodnie sie troche obcisle robia.
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-01-09, 08:46:52
Chyba zwieksze te smietanke z rana przed treningiem. Robilem siady juz troche ponad waga ciala  :shock: Balem sie tego cwiczenia od kontuzji na studiach ale idzie calkiem elegancko i daje mocno po brzuchu. :shock: Tyle, ze niektore spodnie sie troche obcisle robia.
Coś za coś, stary.
Zrezygnuj z niektórych spodni...

Zyon

Zaczne biegac, to troche sie wysmukle mam nadzieje

Tylko lewe kolano wydaje odlos jak stare skrzypiace krzeslo  :? Nie wiem czy dobrze je robie, siadam "dupa w tyl" tak jakbym chcial dotknac sciany i do piet prawie ale jak wstaje to czuje mocno cisnienie w tloczni brzusznej, no czuc to mocno. Ide jutro po nowe fajery  :shock:
Work Buy Consume Die

Blade

Cytat: Zyon w 2013-01-09, 08:53:26

Tylko lewe kolano wydaje odlos jak stare skrzypiace krzeslo  :? Nie wiem czy dobrze je robie, siadam "dupa w tyl" tak jakbym chcial dotknac sciany i do piet prawie ale jak wstaje to czuje mocno cisnienie w tloczni brzusznej, no czuc to mocno. Ide jutro po nowe fajery  :shock:

bieganie nie wysmukla, żarcie wysmukla ;) znam paru grubych maratończyków, takich co 10 km poniżej 50 minut robią, a maraton w okolicach 4 godzin.

Zyon

Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-01-09, 09:26:54
od zarcia raczej mi uda nie urosly :D
Nie chcesz się ubrudzić, nie baw się farbami :D
By zminimalizować hipertrofię, przechodź szybko przez fazę negatywną i rób single lub dwójki.

Zyon

nie, no juz skoncze te 5x5 jak sie podjalem :D potem poszukam harmonii :D jakiejs wielkeij hipertrofii wzrokowo nie lapie wiec jest ok
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: Zyon w 2013-01-09, 08:53:26

Tylko lewe kolano wydaje odlos jak stare skrzypiace krzeslo  :?

Może białka za dużo? :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=wHhcJ9GW45s

Zyon

E nie, to kontuzja z czasow studiowania, zerwane wiezadlo krzyzowe. Niestety wtedy jeszcze w gips zakuwali kretyni i sie kolano rozregulowalo. Teraz takie odglosy wydaje przy kazdym przysiadzie. Bialka to ja chyba za malo mam biorac pod uwage treningi.
Work Buy Consume Die

administ

Starzeje się "Zyon" w zastraszającym tempie, to chyba przez te dzwonki!  :? :wink:  :lol:

Zyon

Nie dzwonkuje od prawie miesiaca :D Moze to wlasnie dlatego :D
Work Buy Consume Die

administ

No to znaczy, że wachlowanie dzwonkami wychodzi dopiero po miesiącu!  :shock: :wink:  :lol:

Zyon

Ale mam zamiar zaczac jak sie zacznie jasniej robic. Na razie tak ciemno o 6, ze chce mi sie pospac co 2 dzien miedzy treningami.
Work Buy Consume Die

Zyon

Work Buy Consume Die

MariuszM

A ja zamiast drążka powalczyłem z 2 sofami, trza było wnieść na 3 piętro. W czwórkę uwinęliśmy sie w 15 min. Za to we 2 znosiliśmy z 3 piętra w 45 min  :shock: :lol: , a to wszystko przez nasze cudowne budownictwo okresu wielkiej płyty :)i  takie tam inne dźwiganka ala martwy :)

Tym samym zasłużyłem na naleśnika ,naleśnika na masę :D  :lol:
2 małe jajka
mąka ziemniaczana
ciupinka śmietanki
2 żółtka wyszedł fajny naleśnik z malinowym (na)dżemem
100g twarogu tłustego z śmietanką, czytaj mleczny "błonnik"

RafałS