Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I

Zaczęty przez MariuszM, 2012-09-26, 10:58:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

No a papierosa już nie ma jak chwycić... :? 8)

administ

Pet sam się wargi trzyma przecież!  :wink:  :lol:

renia

Trzeba mieć dobrą podzielność uwagi... :roll: :lol:

administ

Blackend

Cytat: admin w 2013-01-20, 15:06:41
A nie prościej kapcie na nogi, pupę w fotel, piwko w rąsię, a w drugą pilot TV?  :wink:
No i tace w niedzielę co łaska, a wiara doda nam sił ;)

RafałS

Cytat: renia w 2013-01-20, 15:11:38
Trzeba mieć dobrą podzielność uwagi... :roll: :lol:

Zawsze jest "coś za coś". Można uwagę dzielić - za to jest cena. Można skupić się lepiej na jednym, mniej na innym - za to też jest cena.

administ

Właśnie, a do tego teraz pety zrobili samogasnące zgodnie z wytycznymi Unii, to jak się skupi na czym innym, to żar wargi nie poparzy, albo ognia nie zaprószy, jak ze szczęki wypadnie!  :D

renia

Teraz to są udogodnienia... :roll: nie ma to jak postęp i cywilizacja... :D 8)

renia

Ale niektórym takie poparzenie warg by mogło być przydatne, jeśli mają "gęby niewyparzone"... 8) :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

Ten środkowy ujdzie, ale ci po bokach nie bardzo... :?

administ

To bardzo pochopna ocena, bo nie wiadomo, co mają pod spodem!  :wink:  :mrgreen:

Gavroche

Cytat: admin w 2013-01-21, 16:00:50
To bardzo pochopna ocena, bo nie wiadomo, co mają pod spodem!  :wink:  :mrgreen:
Zdaje się, że autorowi pytania nie do końca o to chodziło.
Chyba chodziło o geny :lol:

renia

Cytat: admin w 2013-01-21, 16:00:50

A co mnie to obchodzi... :mrgreen:

Gavroche

Adminie, jeśli znajdziesz chwilę, co myślisz o anabolicznych właściwościach wit. D3?
Od kilku lat robi furorę u osiłków i kulturystów, porównują jej megadawki do sterydów nawet...

MariuszM

Ja tam nie "wierze" w tych ekto,endo.  :D

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2013-01-21, 18:59:17
Ja tam nie "wierze" w tych ekto,endo.  :D
Coś w tym jest jednak.
Gdybym nie pilnował michy i się nie ruszał byłbym jak ten z prawej, nie jestem jak ten w środku, ale... :lol:

MariuszM

Jaka miska, takie geny?! Na zadane parametry metabolizm konkretnie reaguje. Ciekaw jestem eksperymentu. Wsadzić delikwentów, więzienie nadaje się jak ulał, karmić ich zależnie od "typu" metabolicznego. Gdy osiągną swoją wagę należną, naprostuje się im metabolizm, zadać te same BTWw,z tych samych produktów, te same obciążenia,wydatek nergetyczny (no podobny) :) . Po x m-cach,x latach sprawdzić kto jest kto przez typowanie metaboliczne. :D

MariuszM

Ja to ten w środku, z tendencją do tego w lewo gdy biegam. Gdy ćwiczę "siłowo" , tendencja przesuwa się do środka bardziej.  :lol:
Przy leżeniu na kanapie i spacerach -pomiędzy :)