Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Blade - dziennik treningowy

Zaczęty przez Blade, 2013-01-10, 10:40:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Jakiś chochlik tam wyżej...

Blade

Cytat: Gavroche w 2013-02-03, 13:44:21

;)

poza tym przy takim układzie treningów powinienem mieć też max czasu na wysypianie się - to jest też czynnik, nad którym chcę mocno popracować ;)

Zyon

Cytat: Gavroche w 2013-02-03, 13:44:21
Te chochliki, zamieniaja adminow w aminow hehe
Work Buy Consume Die

Blade

dzień rozpocząłem dzisiaj tabatą (burpees) jako, że na więcej czasu nie było ;) Po południu mam nadzieję zająć Młodego jakąś bajką i zrobić z 15-20 kettli.
W ten sposób pierwszy dzień planu przejdzie zgodnie z założeniami. Zastanawiam, się, czy jak się zrobi cieplej nie wrócić do jazdy rowerem do pracy. Czy to nie będzie za dużo? Z drugiej strony wacha tragiczne ilości kasy pochłania :/

Waga spada. Tyle tytułem kronikarskiego obowiązku.

Zyon

Cytat: Blade w 2013-02-04, 09:25:41
Z drugiej strony wacha tragiczne ilości kasy pochłania :/
Oj tak  :? Nie ma, ze za duzo, jak jest okazja to trzeba, ja jak tylko moge to z buta dre.
Work Buy Consume Die

Blade

Cytat: Zyon w 2013-02-04, 09:28:53
Cytat: Blade w 2013-02-04, 09:25:41
Z drugiej strony wacha tragiczne ilości kasy pochłania :/
Oj tak  :? Nie ma, ze za duzo, jak jest okazja to trzeba, ja jak tylko moge to z buta dre.
teraz jak jest plucha i śnieg to rower odpuszczam, nie będę się zarzynał, ale chyba trzeba będzie do niego wrócić. Zimna się nie boję, tylko jakiejś wywrotki i kolejnych szopek z nogami.

Blade

Zyon

Work Buy Consume Die

Blade

Cytat: Zyon w 2013-02-04, 10:18:27
te? http://allegro.pl/power-speed-endurance-brian-mackenzie-i2963247370.html

jakis stary artykul
CytatBrian MacKenzie
Born: October 20, 1974

swoją drogą jakaś tendencja:  Runner's World Run Less, Run Faster, Revised Edition: Become a Faster, Stronger Runner with the Revolutionary 3-Run-a-Week Training Program by Bill Pierce - i z recenzji: "3 plus 2" format is the foundation. This means you have 3 quality runs each week and 2 cross training workouts.

Czyli im mniej treningu tym lepiej ;) wynika z tego, że jak nie będę w ogóle trenował, to będzie najlepiej ;)

Zyon

Sportowy nihilizm  :shock: A kto jest sportowym Nietzchem ?
Work Buy Consume Die

Blade

Cytat: Zyon w 2013-02-04, 11:10:36
Sportowy nihilizm  :shock: A kto jest sportowym Nietzchem ?

trza by się zrobić jakimś samozwańczym ;)

Zyon

Dzisia sie biore za Ferrissa a potem jeszcze raz przerobie Wade'a.

Co do tych ksiazek co gadalismy o biohackingu http://www.bulletproofexec.com/the-bulletproof-book-list/
Kilka jest w pl. Biologie przekonan wlasnie skonczylem i bardzo polecam. Ciesze sie w ogole ze wpadlem na te ksiazke, kolejna Liptona juz mam w kolejce a potem inna z tego typu.
Work Buy Consume Die

Blade

uff, dziesięć minut przysiadów z dwiem 24kami. nie robiłem, bo się bałem o kolana. zobaczymy, jak jutro będzie ale dzisiaj nic nie boli ;) super ćwiczenie.

a teraz zasłużony relaks. potem kąpię Młodego, siebie i wcześnie lulu :)

Zyon

Nawet ciekawy ten Ferriss, ciekawe podejscie. W sam raz skoncze w tym tygodniu zelazny cykl, zrobie sobie moze tydzien przerwy na czytanie i rusze z bw.
Work Buy Consume Die

Blade

Cytat: Zyon w 2013-02-04, 21:46:36
Nawet ciekawy ten Ferriss, ciekawe podejscie. W sam raz skoncze w tym tygodniu zelazny cykl, zrobie sobie moze tydzien przerwy na czytanie i rusze z bw.
podrzuca nowe kierunki poszukiwań :) PObieznie obejrzałęm tego McKenziego, kupa ciekawych rzeczy przypuszczalnie, szczególnie co do poprawy techniki. Na razie jadę planem z Ferrisa, który dla niego Mckenzie zrobił, i będę się przedzierał przez tą knigę; za dwa miesiące zobaczymy, czy działa ;)

Zyon

masa czy sila czy palenie smalcu?
Work Buy Consume Die

Blade

Cytat: Zyon w 2013-02-05, 08:26:48
masa czy sila czy palenie smalcu?
21 km w sensownym tempie na styl MCKenziego - to co wcześniej pisałem. Zakładam, że smalec się spali, bo się pali ;)

rozmawiałem ze znajomkami biegaczami, którzy dali do zrozumienia, że mam nie po kolei, bo żelów nie chcę żreć podczas biegu, i przebiegając 15 km tygodniowo - bo tak mi wychodzi - absolutnie zdechnę próbując ;) Więc sprawa honorowa się zrobiła ;)

Blade

uff, 10 minut clean & press, 2 x 16 kg, kamizelka 20 kg. przekroczyłem kolejną granicę ;) ale na razie pochodzę sobie w niej z kijkami rano, jest ciężko a zajechać się nie chcę.

Zyon

Jaka kamizelke masz? Na allegro czy gdzie?

I jak ta druga ksiazka Volka??
Work Buy Consume Die

MariuszM

Kijków używasz? :shock:  :lol: he he