Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Blade - dziennik treningowy

Zaczęty przez Blade, 2013-01-10, 10:40:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blade

Cytat: MariuszM w 2013-02-05, 18:52:50
Kijków używasz? :shock:  :lol: he he
tak, używam czasami. Justysia K. też i jakoś się z niej nie śmieją ;)

Blade

Cytat: Zyon w 2013-02-05, 18:45:54
Jaka kamizelke masz? Na allegro czy gdzie?

I jak ta druga ksiazka Volka??
alledrogo. 30 kg, ale dychę zdjąłem na razie. Nie sztuka przeholować.

o Volku jutro  - nie chce mi się lapka włączać, za dużo dzisiaj kompa w pracy miałem ;)

Blade

Cytat: Blade w 2013-02-05, 18:58:21

zresztą starsi ludzie, tacy jak ja potrzebują czasami laski ;) więc czemu nie dwóch? ;)

Zyon

ten clean & press na 2 rece jednoczesnie robiles?
Work Buy Consume Die

Zyon

Work Buy Consume Die

Blade

Cytat: Zyon w 2013-02-05, 19:11:51
ten clean & press na 2 rece jednoczesnie robiles?
tak, na dwie. trochę niewygodnie w kamizelce, ale ogólnoe git

MariuszM

Ale ona czasem  pada "na twarz". To przez te kijki? ;) Uważaj więc... ;)  :D

Cytat: Blade w 2013-02-05, 19:01:42

zresztą starsi ludzie, tacy jak ja potrzebują czasami laski ;) więc czemu nie dwóch? ;)

Blade

Cytat: MariuszM w 2013-02-05, 19:19:49
Ale ona czasem  pada "na twarz". To przez te kijki? ;) Uważaj więc... ;)  :D

Cytat: Blade w 2013-02-05, 19:01:42

żeby się podnieść, trzeba najpierw upaść ;)

Blade

Dzień dobry,

czasu mało, więc na krótko: wczoraj rano luz, wieczorem 10 minut z 24ką - rwania z przerwami. Dzisiaj wszystko boli. Rano miały być interwały wynikające z placu, ale postanowiłem odespać i przenieść je na jutr - jako, że dzisiaj idę wieczorkiem na godzinę kettli do Centrum KB w Zielonej - więc trening myślę będzie porządny.

i tyle ;)

Blade

Cytat: Blade w 2013-02-07, 11:45:35
Dzień dobry,

czasu mało, więc na krótko: wczoraj rano luz, wieczorem 10 minut z 24ką - rwania z przerwami. Dzisiaj wszystko boli. Rano miały być interwały wynikające z placu, ale postanowiłem odespać i przenieść je na jutr - jako, że dzisiaj idę wieczorkiem na godzinę kettli do Centrum KB w Zielonej - więc trening myślę będzie porządny.

i tyle ;)

trening był porządny ;) ponad godzinę z żelastwem: praca nad techniką 5 podstawowych ćwiczeń: swing, snatch, squat, TGU, clean & press. Na szczęście ćwiczyłem z szesnastkami, więc dzisiaj spoko, ale wieczorem byłem nieźle napompowany. Dzisiaj idę na takie typowe zajęcia. Generalnie jestem zadowolony: parę myków zobaczyłem ważnych, których ciężko wyuczyć się z książek czy nawet filmów: ustawienie nadgarstka, oddech czy technika TGU, którego prawie nie robiłem, ponieważ obawiałem się o kolana. Instruktor wcale jakoś tak się nie spinał z tym "nowoczesną" wersją swingu, więc nie czułem się jak odmieniec jakiś ;) Generalnie jestem zadowolony. No i mają 60tkę, kawał żelaza ;)

Zyon

Work Buy Consume Die

Blade

Cytat: Zyon w 2013-02-08, 08:14:03
Ile za agodzinke? Warto?
150. Dużo i mało. Ale moim zdaniem warto

Zyon

Ale to za godzine personalnego treningu?  :shock:
Work Buy Consume Die

Blade

Cytat: Zyon w 2013-02-08, 10:09:47
Ale to za godzine personalnego treningu?  :shock:

ano, Panocku

Zyon

U samego Walusia? Zapodaj jakis trock :D

Kurcze to kapitalny sposob na zarabianie kasy, wystarczy licencja RKC i po srpawie. Ja u siebie nie znam nikogo, kto by cwiczyl odwaznikiem. Normalnie robic kurs i otwierac klub :D: D: D:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-02-08, 10:25:53

Kurcze to kapitalny sposob na zarabianie kasy, wystarczy licencja RKC i po srpawie. Ja u siebie nie znam nikogo, kto by cwiczyl odwaznikiem. Normalnie robic kurs i otwierac klub :D: D: D:
Pomyśl.
Teraz jest fala, za parę lat minie, ale zdążysz wyrobić markę i zebrać bazę klientów.
Potem w razie czego na crossfit się przerzucisz, to niedaleko.
Ile taki dyplom może kosztować z pięć tysi?
Odkujesz się w mig!

Gavroche

Cytat: Blade w 2013-02-08, 06:33:16
Cytat: Blade w 2013-02-07, 11:45:35
Dzień dobry,

i tyle ;)

trening był porządny ;) ponad godzinę z żelastwem: praca nad techniką 5 podstawowych ćwiczeń: swing, snatch, squat, TGU, clean & press. Na szczęście ćwiczyłem z szesnastkami, więc dzisiaj spoko, ale wieczorem byłem nieźle napompowany. Dzisiaj idę na takie typowe zajęcia. Generalnie jestem zadowolony: parę myków zobaczyłem ważnych, których ciężko wyuczyć się z książek czy nawet filmów: ustawienie nadgarstka, oddech czy technika TGU, którego prawie nie robiłem, ponieważ obawiałem się o kolana. Instruktor wcale jakoś tak się nie spinał z tym "nowoczesną" wersją swingu, więc nie czułem się jak odmieniec jakiś ;) Generalnie jestem zadowolony. No i mają 60tkę, kawał żelaza ;)
Potwierdzam.
Robiłem Bertą podrzuty.
Mocna rzecz.

Zyon

Cytat: Gavroche w 2013-02-08, 10:32:30

Pomyśl.
Teraz jest fala, za parę lat minie, ale zdążysz wyrobić markę i zebrać bazę klientów.
Odkujesz się w mig!
Serio mysle :D I to mocno, chyba jestem na progu jakiejs wewnetrznej przemiany, obecna praca tak mie juz nudzi i napawa obrzydzeniem, ze traktuje ja niemal jak fizjologiczna powinnosc. Zreszta i tak w tej najdluzej wytrzymalem.
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-02-08, 10:41:35
Cytat: Gavroche w 2013-02-08, 10:32:30

Pomyśl.
Odkujesz się w mig!
Serio mysle :D I to mocno, chyba jestem na progu jakiejs wewnetrznej przemiany, obecna praca tak mie juz nudzi i napawa obrzydzeniem, ze traktuje ja niemal jak fizjologiczna powinnosc. Zreszta i tak w tej najdluzej wytrzymalem.
Doskonale Cię rozumiem.
Cokolwiek robisz, baw się przy tym dobrze.
Kup sobie dyplom i jedziesz!
Jak zapłacisz za kurs, reszta to formalność.
Myślę, że mógłbyś być niezły, nie taki jak Waluś, wiadomo  :lol:

Zyon

Walus to genetycznie jest najlepszy  :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die