Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Blade - dziennik treningowy

Zaczęty przez Blade, 2013-01-10, 10:40:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Pewnie wiecznie młody jak Lenin... 8) albo Radzio... 8) :lol:
...oj oberwie mi się... :? :lol:

RafałS

Teraz młodzi bardzo szybko dziadzieją, wiadomo.  :|

Radzio

Cytat: renia w 2013-06-25, 20:42:00
Pewnie wiecznie młody jak Lenin... 8) albo Radzio... 8) :lol:
...oj oberwie mi się... :? :lol:

Lenin zmartwychwstanie! :lol:

Radzio

Jak! "Jak" miało na początku zdania być. :lol:

Blade

Cytat: Gavroche w 2013-06-25, 20:27:31
Hej, Blade, a Ty się już przyznajesz, że dziadziejesz, czy jeszcze nie?
:)

zdecydowanie nie ;) nie zaglądałem tu, bo przed weekendem robiłem sobie wolne. W piątek byłem już w drodze na schronisko w Dolinie Chochołowskiej, w sobotę i niedzielę po 16-17 km po Tatrach Zachodnich :) potem poniedziałek praktycznie bez zakwasów powrót. Dzień luzu, wczoraj siłka i sauna, a dzisiaj rowerem do pracy. Nie sadze, że można to nazwać dziadzieniem ;)Już raczej kryzysem wieku średniego ;) W każdym razie moja młodsza o 6 lat Żona twierdzi, że na tle rówieśników to o mnie nie można mówić o dziadzieniu ;) :D

chill

No raczej ... Tak trzymaj !  :D
Powodzenia

Blade

no i nie wytrzymałem ;)

miał być luz, ale pod koniec niesiony emocjami żużlowego spotkania wkurzyłem się i zaserwowałem sobie 3 km biegiem po lesie, w tym 5 x po 100 metrów sprintu ;) i nerw przeszedł ;)

Gavroche

Cytat: Blade w 2013-06-30, 21:28:34
no i nie wytrzymałem ;)

miał być luz, ale pod koniec niesiony emocjami żużlowego spotkania wkurzyłem się i zaserwowałem sobie 3 km biegiem po lesie, w tym 5 x po 100 metrów sprintu ;) i nerw przeszedł ;)
Motorkiem się zdenerwować?
Wrażliwyś :D
Szlugę było zajarać...

Blade

Cytat: Gavroche w 2013-06-30, 21:51:41
Cytat: Blade w 2013-06-30, 21:28:34
no i nie wytrzymałem ;)

Motorkiem się zdenerwować?
Wrażliwyś :D
Szlugę było zajarać...

do Holandii daleko strasznie ;)

Blade

wczoraj naprawdę dłuugi dzień ;)
rano 5 minut coś w stylu tabaty z kettlami ;) rowerem do pracy, w pracy 2,2 km truchtu, rowerem do domu, w domu koszenie trawy i zrzucenie reszty drewna do drewutni. Na tyłku usiadłem dopiero po 20stej :)

chyba nie dziadzieję, bo dzisiaj zero objawów przemęczenia, ale dzień robię luźny. Kusi mnie jedynie siłownia na lekko dla rozruszania gnatów i sauna :) mniam;)

Zyon

a matko, to ja chyba zaczne liczyc poranne zmywanie naczyn przynajmniej do rozgrzewki  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-07-02, 09:12:08
a matko, to ja chyba zaczne liczyc poranne zmywanie naczyn przynajmniej do rozgrzewki  :lol: :lol:
:lol:

Blade

znaczy że co?  że te kettle poranne czy drewno wieczorne? ;)

chill

Cytat: Zyona matko, to ja chyba zaczne liczyc poranne zmywanie naczyn przynajmniej do rozgrzewki  Laughing Laughing

:lol: Bez urazy , ale zawsze zastanawiam sie jak traktowac zakładanie i ściąganie talerzy z gryfu ,to nie raz mikro spacery farmera są  :lol:

Zyon

Cytat: Blade w 2013-07-02, 09:41:29
drewno i koszenie  :lol:

ale rozumiem fiksacje  :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-07-02, 10:30:23

He,he,he :lol:
Zabawę można traktować jak trening, ale trening jak zabawę, raczej nie.

Blade

hehe, nie pisałem w sensie że trenig tylko że cały dzień miałem zajęty.  z drugiej strony takie niby nicnierobienie, a w mięśniach czuć. Dzisiaj mam lepsza zabawę, rozwalanie starego murka młoteczkiem parunastokilowym :) jak na fejsie - lubię to :)

Gavroche

Cytat: Blade w 2013-07-02, 15:17:51

hehe, nie pisałem w sensie że trenig tylko że cały dzień miałem zajęty.  z drugiej strony takie niby nicnierobienie, a w mięśniach czuć. Dzisiaj mam lepsza zabawę, rozwalanie starego murka młoteczkiem parunastokilowym :) jak na fejsie - lubię to :)
Ototo!
Rozwalanie to super zabawa :D
Zyon z pewnością nie zaprzeczy 8)

Blade

dzień dobry :)
dzisiaj dzień off ;) wczoraj był i rower, i siłka, i sauna, i drewno, cały dzień roboty. Ale miło, fajnie się sponiewierałem. A dzisiaj na luzie, autem do pracy, full wypas i grzeszne lenistwo. Odpoczywam, bo jutro chcę sobie zrobić ze 14 km po pagórkach w drodze do pracy, ew ramach treningu przed jesiennymi górami. Jednak żeby dobrze chodzić po górach trzeba chodzić po górach ;) Dobrze, że mogę tak rozplanować drogę do pracy, że całkiem ciekawe górki się trafiają.
Na ostatnim wyjeździe moc była, ale do końca nie byłem zadowolony - odwodniłem się pierwszego dnia i potem trochę cienowałem. Jakieś sprawdzone, domowe sposoby na odwodnienie podczas wysiłku długotrwałego? Oprócz wciągania isostara ofkors ;)

Gavroche

Cytat: Blade w 2013-07-09, 08:00:11
Jakieś sprawdzone, domowe sposoby na odwodnienie podczas wysiłku długotrwałego? Oprócz wciągania isostara ofkors ;)
Nie dopuszczać?
125 ml wody(pół szklanki)co 30 minut(pół godziny).
Gruba sól i kilka ziaren na język.
Niewielki posiłek przed marszem pomaga utrzymywać wodę.