Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Cytat: MariuszM w 2012-06-14, 21:39:02
Wino, kobiety, śpiew. A może to nie "oni" :P

Raczej pot, kontuzje i łzy, a "wino..." to po skończonej karierze, bo to profi są.  :roll:

Dasna

Nie tylko w kopaniu piłki są dobrzy , ale i siebie.  :lol: :lol: Chodzę na zabiegi fizykoterapii i rozmawiam z fizjoterapeutą jakie ciosy, kopnięcia, stuknięcia oni otrzymują.  :? Zderzenia głowami, wstrząsy. Brrr, sport to zdrowie. :?

Niemniej dziś podziwiam maestrię Hiszpanów. Przechwytywanie podań, rozgrywanie, szybkość, odbiór z dalekich podań, taktykę. :D Choć Irlandczycy bronią się dzielnie.

administ

Z tymi "błaznami" to tak na podgrzanie dyskusji, ale widzę, że spoko nastroje na Forum...  :wink:  :D
Ładny mecz to fajna rozrywka...  8)

administ

Nieładnie tylko postąpiono z tą Jarzębiną i piosenką...
Jakoś to media jakby wyciszyły. :(
Ale to taki buraczany kompleks tylko.  :?

MariuszM

Torres: Irlandia 2:0 ;)

Sandman80

Brawo Irlandia...tzn kibice sa najlepsi

http://www.youtube.com/watch?v=tiNsvBnDRSM

RafałS

1:1  :roll: , ewentualnie 2:0 będzie... dla Oklahomy oczywiście. Ale nudy, chyba nie obejrzę. Ale jutro sobie sprawdzę wynik na: http://www.nba.com/playoffs/2012/series/ . O!  :D

RafałS

Miami prowadzi po drugiej kwarcie 55 : 43. Dziwne to NBA, pora się zdrzemnąć.  :D

administ

A to w tym NBA jeszcze ma kto grać?  :shock:
Bo w tuczarni ciężko dziś szczupłą osobę znaleźć.  :D

administ

Tak obserwuję ten biedny Naród i dochodzę do przekonania, że najlepiej dla Polski, gdyby z grupy wyszli Bracia Czech i Rus, bo narodek tak łatwo daje się podpuszczać i sterować mediom!  :shock:
A do tego z kopaczy piłki bożyszcze tłumów sobie kreują. Ale to tylko o interes chodzi, więc jest usprawiedliwione...
Czesi staną na wysokości zadania, mam nadzieję?   :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=xKmY9aTE-QQ:?

PS
ale jest i dobra strona, bo zaszczepiono "miłość" do biało-czerwonego...  :D
Przypominam ustawodawcom, że "czerwony" we fladze państwowej jest nieokreślony!  :shock:
Ale z pantone coś można dobrać.

renia

Naprawdę byś wolał, żeby Czesi wygrali?  :roll:

administ

Jest mi to zupełnie obojętne...  :D
Nie mylić proszę, ekspresji szympansich genów z Patriotyzmem!  :wink:

renia

To ja jednak bardziej ulegam emocjom i przeżywam mecz Polski jak... :roll: jak dziecko pójście do pierwszej klasy... 8) :lol: :lol:
Wolę, żebyśmy to my wygrali. Ale bardziej od zwycięstwa zależy mi na spokojnym przebiegu Euro. Aby jednoczyło narody a nie dzieliło...Szczególnie, żeby Polaków połączyło i pogodziło...żeby się "duch" narodu obudził... 8)

renia

Cytat: renia w 2012-06-15, 09:08:40
...żeby się "duch" narodu obudził... 8)

...proszę nie mylić z ekspresją szympansich genów... 8) :lol:

Blackend

Ale jak na razie, to udane mamy te mistrzostwa i zabawę mamy przednią  :D
Są emocje i "walka" na stadionach, są tez emocje i walka na ulicy ;) Jedne i drugie bardzo fajne ;)
Nawet sam car Putin siem pofatygował i zadzwonił z reprymendą do swojego młodszego kolegi po fachu  :lol: Jest dobrze  :D

administ

Ale, co za afront, że Włodzimierz Odnowiciel osobiście na mecze nie przyjechał, szczególnie do "loży presidentckiej"   :(  :wink:

PS
Lubię jeździć na zakupy do misata w trakcie transmisji szczególnie, gdy gra polska drużyna!  :D

renia

Ale można się przestraszyć jak jest gol... :shock: :lol:

administ

Stado szympansów okazuje emocje...  :lol:

Blackend

Jak jest mecz z udziałem polskiej drużyny, to staramy sie wszyscy patrzeć  :D
Tzn. Wyglada, to tak:
Zaczynamy razem, a potem młodsza latorośl znika pierwsza, nastepnie starsza, a parytet zanurza swój nos w laptopa i walczy na literakach.  :D Normalnie chyba do Tescia pojadę na nastepny mecz ;)

renia

Moj najmlodszy syn idzie na oglądanie meczu w sobotę wspólnie z kolegami. Robią sobie taką "strefę kibica"... :lol: ale wytyczne już mu dałam... 8)