Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

BACA

teoretykoów sportu niestety nie brak.

Radzio

Cytat: BACA w 2012-06-08, 20:39:48
teoretykoów sportu niestety nie brak.

:D
Ależ sport nie jest pod tym względem wyjątkiem. ;) :)

Radzio

... teoretycznie.  :lol: :lol:

Radzio

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KGYro4liwQQ#!

Praktycznie...: cytat komentarza z pod jakiegoś artykułu.
"... To kiedy zaczynają się kalkulacje, w jakich meczach jakie muszą być wyniki, żebyśmy mieli szansę na wyjście z grupy? ..."

Ano trzeba się podeprzeć naukami ścisłymi. ;)

adampio

Teoretycznie  :lol: widze to tak:

Pepiki przegrywaja z Grecja
Polska przegrywa z Rosja
Polska wygrywa z Pepikami

i dalej wchodza Rosjanie z Pepikami

Ale pilka jest okragla a bramki sa dwie i wszystko jest mozliwe nawet to, ze wygramy z Rosjanami, czego nam zycze. :lol: Bo to by byl podwojny suksec. 12 Czerwca !!!

Uwidzimy, poki co dobrze sie bawie i dzis bede swiadkiem pogromu dunskiego przez Holendrow. Ale, ale...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Radzio

Cytat: adampio w 2012-06-09, 11:46:17
Teoretycznie  :lol: widze to tak:

Polska przegrywa z Rosja

Ale pilka jest okragla a bramki sa dwie i wszystko jest mozliwe nawet to, ze wygramy z Rosjanami, czego nam zycze. :lol: Bo to by byl podwojny suksec. 12 Czerwca !!!

Uwidzimy, poki co dobrze sie bawie i dzis bede swiadkiem pogromu dunskiego przez Holendrow. Ale, ale...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Do pewnej tradycji- opisywanej przez wieszcza- należy naszych chłopców(piłkarzy ;)) poturbować, a Laszki wywieźć. :D To w temacie sukcesów. ;)
Historia nawet jak troszkę przekłamuje, to i tak jedno przysłowie ma zastosowanie: Raz na wozie, raz w nawozie.  :lol:

Blackend

Cytat: adampio w 2012-06-09, 11:46:17
Polska przegrywa z Rosja

Czesi wygrywają z Grecją
Polska przegrywa z Rosją
Polska wygrywa z Czechami

Tak by to musiało wyglądać ;) Najważniejsze żeby Smuda poradził sobie ze stresem, co by nie paraliżowało go tak jak w meczu otwarcia.

Radzio

Cytat: Blackend w 2012-06-09, 13:36:43

....
Tak by to musiało wyglądać ;)

Ale Adam użył zaklęcia.... "teoretycznie". :D I zobaczył to tak!  :lol:

adampio

CytatNajważniejsze żeby Smuda poradził sobie ze stresem, co by nie paraliżowało go tak jak w meczu otwarcia.

Poradzi sobie, poradzi.Zawodnicy ponoc sie nie stresowali tylko im bylo duszno. Dach byl zamkniety. Jak otworza dach to bedzie przeciag :lol:

Dzisiaj sie nawet mowilo, ze doping kibicow byl zbyt maly :lol:

Mimo wszystko wierze, ze wyjdziemy z grupy z Rosjanami. :lol: To jest cel i to powinno byc najwazniejsze. :D

RafałS

Cytat: adampio w 2012-06-09, 13:47:16
...
Mimo wszystko wierze, ze wyjdziemy z grupy z Rosjanami. :lol: To jest cel i to powinno byc najwazniejsze. :D
Teoretycznie nic prostszego! Trzeba tylko w pierwszej połowie natrzepać goli tyle ile potrzeba na przetrwanie oklapnięcia w połowie drugiej. Nie jest to chyba trudne tak w zasadzie teoretycznie...  :wink:

adampio

Teraz ju nie teoretycznie zaczynamy mecz Danii z Holandia i teraz juz nie teoretycznie zaczyna  bolec gdzes w okolicach krocza, pot pokazuje sie na czole. Prawda?

Zobaczmy to widowisko!!
Pogaday po meczu.

Osobiscie, dla mnie, najwieksze wydazenie to mecz Niemcow z Portugalia. Ale wezmy to od poczatku. !!!!! Jeste ubrany w dunskie barwy narodowe i czekam i ich zwyciestwo.  :shock: :D

Pogadamy pozniej

adampio

Ups, pierwsza polowa wyglada jak mecz Wisly poronin z Zakopianka Zakopane. Straszny mecz. :lol:
Ale za chwile Holendrzy strzela trzy bramki , moze......i wszystko sie wyjasni. Cierpliwoesci.

Pozniej .......Niemcy/Polacy przciwko Portugalii

Sandman80

dobry mecz Dania szczęśliwie ale tez pokazała że grac potrafią

renia

Cytat: renia w 2012-06-07, 14:10:42
Jaki wynik obstawiacie na jutro? Ja 2:0 dla  Polski... :D

I jak blisko byłam... :shock: :lol: Metr od TV... 8)

Radzio

Cytat: adampio w 2012-06-09, 17:41:38
... Jeste ubrany w dunskie barwy narodowe i czekam i ich zwyciestwo.  :shock: :D

Pogadamy pozniej

Prorok jakiś, czy .... gorol. ;)  :lol: :P

Blackend

Brawo Dania!
Adampio, dzięki Tobie miałem komu kibicować w tym meczu  :D
Jeszcze tylko zwycięstwo z słabą Portugalią i wychodzą z grupy razem z Niemiaszkami  :D
Duńczycy świetnie rozegrali ten mecz i wytrzymali kondycyjnie do ostatniego gwizdka. Po za tym jednym niefortunnym wybiciem piłki przez bramkarza (na szczęście dobrze się skończyło) nie popełniali błedów i często byli stroną atakującą - tak właśnie powinno się grać!

Gwidon

Moj faworyt Holandia dal ciala :x

renia

Ciekawe jakiego wyniku spodziewacie się w meczu Polska - Rosja... :roll:

Dasna

Obejrzałam mecz Niemcy - Portugalia. Spodziewałam się ładniejszej bramki, ale ostatecznie i tak potwierdziła lepszą formę Niemców niż Portugalczyków.
Musiało im się wszystkim ciężko grać , bo temperatura o 23.00 we Lwowie wynosiła 23 st. i było bardzo wilgotno,parno. Ja byłam spocona jak mysz.

adampio

Witam,

stalo sie to , co teoretycznie stac sie nie moglo; Dania wygrala  :lol:
Teraz maja szanse na wyjscie z grupy. Niemcy nie potrafia grac z dunczykami wiec szanse sa jeszcze wieksze. :lol:Portugalczycy nic nie pokazali.

Tylko, ze ggraja jak im przeciwnik pozwala, czyli kazdy mezc jest zupelnie inny bo przeciwnik jest inny i w zwiazku z tym wszystko jest mozliwe.

Dzis bedzie ciekawy mecz Hiszpania-Wlochy, ktory Hiszpanie powinni wygrac. Wlosi przegrali 4-ry ostatnie mecze i nie maja zupelnie formy. Poza tym afera z ustawianiem wynikow, trzesienie ziemi w kraju itd, wszystko to wskazuje na wygrana hiszpanow, ktorzy jak zwykle na takich turniejach sa zwarci i gotowi. 2:0 dla Hiszpanii to moj typ.

Szybci Kroaci powinni obiec ciezkich i niezdeterminowanych Irlandczykow i dlatego powinni wygrac male 1:0 dla Kroacji.

Milego dnia