Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Właśnie czytam, że "nasze orły" zaś poległy, ale tylko dwa do zera!  :shock:
Sukces, sukces, nie odwoływać tego Formalika.  :wink:

renia

Bronisz tego swojego "sobowtóra"... :lol:

administ

Nigdy bym na to nie wpadł, że jakiś tam Fornalik jest do mnie podobny, no ale skoro Dar tak rzecze...  :lol:
Biedny Fornalik, jeszcze policzek drugi będzie musiał przez to nadstawiać!  :cry: :wink:

renia

Jeśli Dar tak rzecze to ja nie przeczę... :D

administ

Zyon

Cytat: renia w 2013-10-16, 07:49:13
Dar ma dar widzienia. Ja zamiast wygladac jak fornalik wolalbym brac kase jak fornalik za wypasanie stada leni i obibokow.
Work Buy Consume Die

renia

To nie są lenie i obiboki, tylko źle karmieni ludzie... :?

Zyon

Myslisz ze tamci karmieni lepiej?
Work Buy Consume Die

renia

Tego nie wiem... :? :roll:

administ

Ale "ideologicznie" Renia tak zakłada!  :shock:  :wink:
A może tylko lepsze dopalacze przed meczem dostają?  8)

Zyon

No dopalacz w postaci kasy to na pewno  :D
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: admin w 2013-10-16, 08:05:48
Ale "ideologicznie" Renia tak zakłada!  :shock:  :wink:

Coś trzeba zakładać. Jakże by mogło być inaczej? :shock: :lol:

Radzio

Cytat: Zyon w 2013-10-16, 07:59:02
Cytat: renia w 2013-10-16, 07:49:13
Dar ma dar widzienia. Ja zamiast wygladac jak fornalik wolalbym brac kase jak fornalik za wypasanie stada leni i obibokow.

Akurat. Głęboko pod ziemią taki dar jest zbędny. :)
A co do Fornalika. O co chodzi, o niego, czy kasę? :D

RafałS

Cytat: Radzio w 2013-10-16, 08:24:15
...
A co do Fornalika. O co chodzi, o niego, czy kasę? :D
Chodzi o to że się szwęda po jubileuszach i potem wyniki są takie jakie są.  :lol:  :wink:

Radzio

Zyon

Co musi umiec i miec polski trener: umiec pic wodke i grac w kartu, miec mocna glowe, po przekrety i waly robi sie zazwyczaj podczas picia. I tyle. Nie ma co pchac dzieci na jakies studia etc, wystarczy kurs trenerski i mocny leb, a moze kiedys beda zarabiac 160 tysiecy miesiecznie. Fornalik jest juz chyba 2 lata, troche tej kasy zarobil, a ze te barany dalej sa na dnie? Kogo to obchodzi, polecam to przeczytac, bardzo ciekawa analiza Steca http://www.sport.pl/pilka/1,65037,14785309,Stec__Gdzie_lezy_Polska_.html#MT
Work Buy Consume Die

Blackend

Przede wszystkim niech się teraz prezes Boniek wykaże, tak aby kolejny przyszły selekcjoner miał z czego wybierać. Kilkanaście lat wstecz niemiecki związek dokonał reform (zmusił kluby pierwszoligowe do szkółek) i mają teraz efekty. Naraz się okazuje, że Polacy (Klose, Podolski) potrafią grać w piłkę w innym systemie szkolenia. Taka nagonka mediów na Fornalika, to odwrócenie uwagi od rzeczywistych problemów jakie ma PZPN.

Zyon

Mozna popatrzec na Belgie i Szwajcarie, ktore porobily reformy po tym jak poodpadaly bedac gospodarzami, mozna popatrzec na Islandie, ktora ma niecale 400 tysiecy mieszkancow ale wziela trenera z zagranicy. A u nas? Przymierzaja faceta, ktory mial wyrok za ustawianie meczy, paranoja
Work Buy Consume Die

Blackend

No faktycznie z tym Wdowczykiem, to sobie robią jaja  :lol:

Zyon

Moze licza, ze kupi pare meczy w grupie i wtedy awansujemy?  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die