Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Ale VIP-y na meczach już trzeciej ligi w Polsce mają podobnie, więc co w tym dziwnego?  :roll: :wink:

administ

Zapomniałem dodać, że na ES leci Sofia Open w snookeru...  :D

administ

Teraz też grają - Trump:Higgins, a sędziuje Polka!  :D

administ

Korona zaś w tyłek dostała...  :(

Blackend

Trochę Bundesligę pooglądałem i tak się zapatrzyłem, że mi zdążyli pilota zaiwanić. ;)  :lol:

administ

Pewnie gdzieś leci jakiś mega hit!  :wink:
A tu twardo snooker już leci, bo właśnie się kuce skończyły...  :D

oldboy

Cytat: admin w 2014-10-04, 18:13:48
Korona zaś w tyłek dostała...  :(
Ktoś spaść musi ;) , za to moje TSP się przebudziło i udało się Niemcom remis wydrzeć  8)

administ

Spoco, Trener Korony twierdzi, że do wyższej ósemki trafią...  :wink: :mrgreen:

oldboy

Derby śląska lecą. Nawet nieźle grają.

administ

Ruch prowadzi, ale tam ponoć jakaś bomba była unieszkodliwiona na stadionie przed meczem!  :shock:  :?

oldboy

Nie wiem bo nie oglądam wiadomości, a przynajmniej się staram. Wystarczają mi rozrywki dla ludu jak oglądanie derbów czy konserwacja samochodu :)

Blackend

Coś tam było z tą bombą podłożoną w miejscu, gdzie kibice rozwieszają flagi.  :?  8)

renia

To pewnie wina Kopacz... :?

Malgosia

No, Kopacz i Grabowski już swoje robią, zaczęli od śląska :lol: :lol: :lol:

administ

Cytat: renia w 2014-10-04, 22:07:38

No jak? Kopacz chce przecież dobrze, a nawet bardzo dobrze utrwalić nawyki żywieniowe, bo w expose bełkotała tak:
"Szkoła jest tym miejscem, w którym nasze dzieci spędzają poza domem najwięcej czasu. Szkoła uczy, ale i kształtuje nawyki, także te żywieniowe. Zdrowie i bezpieczeństwo naszych dzieci to inwestycja w przyszłość narodu. Ogromnym problemem, który sygnalizują lekarze i dietetycy, jest problem otyłości wśród najmłodszych. W związku z tym zagrożeniem przyspieszymy wprowadzenie regulacji bezwzględnie likwidujących tzw. śmieciowe jedzenie w szkołach podstawowych, gimnazjach i liceach już od 1 września 2015 roku."

Dlatego tak działa zespół parlamentarny od rozmnażania otyłości, choć w nazwie ma inaczej, bo lepiej nic nie wiedzieć, niż wiedzieć źle.  :lol:
Chyba jednak trzeba emigrować z tego kraju...  :wink:

Gavroche

Cytat: admin w 2014-10-05, 08:33:59
Cytat: renia w 2014-10-04, 22:07:38

No jak? Kopacz chce przecież dobrze, a nawet bardzo dobrze utrwalić nawyki żywieniowe, bo w expose bełkotała tak:
"Szkoła jest tym miejscem, w którym nasze dzieci spędzają poza domem najwięcej czasu. Szkoła uczy, ale i kształtuje nawyki, także te żywieniowe. Zdrowie i bezpieczeństwo naszych dzieci to inwestycja w przyszłość narodu. Ogromnym problemem, który sygnalizują lekarze i dietetycy, jest problem otyłości wśród najmłodszych. W związku z tym zagrożeniem przyspieszymy wprowadzenie regulacji bezwzględnie likwidujących tzw. śmieciowe jedzenie w szkołach podstawowych, gimnazjach i liceach już od 1 września 2015 roku."

Dlatego tak działa zespół parlamentarny od rozmnażania otyłości, bo lepiej nic nie wiedzieć, niż wiedzieć źle.  :lol:
Chyba jednak trzeba emigrować z tego kraju...  :wink:
Szkoda, że Ci nie wyszło z tym "liquidem" z żółtek, śmietanki i cukru... :roll:

administ

Jeszcze tego brakowało!  :shock:
Brać odpowiedzialność za ... (takie niedomówienie), za jakie grzechy?  :wink: :mrgreen:

renia

Można by zakazać "śmieci" w szkołach już od teraz, a nie od 2015 roku. Tylko co to da, jak w miejsce jednych śmieci wstawią drugie... :roll: Dopóki nie nastąpi radykalna zmiana zaleceń żywieniowych, to takie "naprawianie świata", czy zabawa w "Batmana", nic nie da. :?

administ

Bo to będzie tak: w sklepikach szkolnych kwasy owocowe, metale ciężkie, azotyny i herbicydy, a w domu śmieciowe jedzenie...  8)
I nie jest to trudne do przewidzenia, jakie będą efekty...  :D