Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Był gol? :lol:*

kasara1991

Mam pytanie!

Ostatnio przyziebienie mi sie wzielo na zatoki, i czekam zeby mi przeszlo zanim znow powroce do porannego joggingu. Czy macie jakies przeciwwskazania/ rady jezeli chodzi o uprawianie sportu podczas oslabienia organizmu? Powinnam poczekac az sie bede czula na 100%? Jak narazie mam jeszcze zakatarzony nos.

Gavroche

Cytat: kasara1991 w 2014-12-08, 15:10:29
Mam pytanie!

Ostatnio przyziebienie mi sie wzielo na zatoki, i czekam zeby mi przeszlo zanim znow powroce do porannego joggingu. Czy macie jakies przeciwwskazania/ rady jezeli chodzi o uprawianie sportu podczas oslabienia organizmu? Powinnam poczekac az sie bede czula na 100%? Jak narazie mam jeszcze zakatarzony nos.
Ja trenuję w pomieszczeniach, to inna sprawa, ale w moim przypadku pod koniec przeziębienia naprawdę lekki trening pomaga wrócić do zdrowia.
Zwykle organizm sam mi podpowiada, kiedy ma to nastąpić, tęsknota za wysiłkiem jest większa niż to lekkie osłabienie.
Jeśli nie masz wyraźnego sygnału, że "to już", lepiej poczekać dzień-dwa po całkowitym wyzdrowieniu i zrobić sesję "zwiadowczą".

administ

Dokładnie tak, jeśli "nie idzie", to czekać.

Radzio

Blackend

Jak nie idzie, to nawet się nie chce. Organizm to sam doskonale organizuje.  :D

Gavroche

Cytat: Blackend w 2014-12-08, 17:10:14
Jak nie idzie, to nawet się nie chce. Organizm to sam doskonale organizuje.  :D
Taki jesteś luzak, boś stary i mądry, a niektórzy próbują rozumem sobie pomóc, kiedy instynktu nie staje (nie chodzi mi o objaw poranny :lol: )
Znam z autopsji ludzi, którzy kompletnie nie wchodzą w rozmowy ze swoim ciałem, tylko wszystko z tabeli i pod linijkę, a niektórym nawet to wychodzi na zdrowie :D

Blackend

Cytat: Gavroche w 2014-12-08, 17:25:55
Taki jesteś luzak, boś stary i mądry...

Nadinterpretacja, to tylko lenistwo. ;)  :lol:

Radzio

:D
E tam lenistwo- Kasara jest debest. 8)
Wyrżnąć w bobrowe żeremia jak niedźwiedzica potrafi. :lol:
... To co, że wyjść jest kilka, dla niedźwiedzia wejście jest jedno- gdy skubany rybek nie poje, do syta. ;)
Kiedy jogging wróci, nad przyczyną zawalonych zatok można się podczas biegu zastanowić nieco. A jeżeli to się historycznie powtarza, to już jak z otwartej księgi można czytać. :D

Gavroche

Rotacja mlecznych i zbożowych, pomidory z majonezem i czekolada na śniadanie?
Jaja/żółtka, surowy boczek, smalec, oliwa, placki ziemniaczane BEZ mąki, czerwone węglowodany i tahini?  :lol:

administ

A chleb?  :roll: :wink:

MariuszM

Radzio

Wszystko ... być może! ;) :lol:
Ale tutu chodzi, aby do joggingu jednak wrócić i dać ATP choć dotknąć samoświadomości o co tak naprawdę cho, skoro już w te żeremia wyrżnęłaś. :D Kasara. :D ;)

renia

Pięknie Polki grały... :D

administ

Snooker z Lizbony na ES!  :D

administ

Właśnie za chwilkę się zaczyna!  :D

Blackend

Za chwilę transmisja z zawodów PŚ na ES1 dla fanów trzymania dwóch kijków naraz. ;)  :D

administ

Wczoraj rzuciłem okiem na piłkę ręczną kobiet, ale nasze przerżnęły z Dunkami...  :?

Blackend

:? Dobrze, że nie oglądałem. ;)