Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Leci coś ciekawszego na innych kanałach?  8)

Blackend

Przeleciałem wszystkie kanały, nie ma nic ciekawego i oddaje pilota. ;)  :D

administ

Koniec.
6:1 - beznadziejnie...  :?
Ale Kanada wygrała zasłużenie.  :D

Mirek

Cytat: Blackend w 2015-05-17, 22:14:49
Przeleciałem wszystkie kanały, nie ma nic ciekawego i oddaje pilota. ;)  :D
Na Polsacie Sport była walka Władka Kliczki.
No musiałem się wciąż przełączać między kanałami, bo mecz też mi się podobał.

Blackend

Do końca meczu nie dotrwałem, no nic nie poradzę ale Szpaku mnie męczy, a nie ma możliwości wyłączenia komentatora tak aby pozostał czysty przekaz z widowiska.  :?  8)

administ

Szpaku jest uniwersalny...  8)
Każdą dyscyplinę sportową obsłuży. ;)

Blackend

Ale wczoraj o mało co nie zasnąłem, a taka młoda godzina jeszcze była.  :? ;)

Mirek

Fakt, że Szpaku przeszkadza w odbiorze. Ja go podświadomie wpisuję w tło i udaje mi się go prawie nie słyszeć.
Taka nasza rzeczywistość - jak ktoś pozycję złapie i się ustosunkuje, to jest niezatapialny - jak figura z Salonu Figur Woskowych.

Blackend

Daliby możliwość wyboru z komentatorem czy bez i byłby święty spokój. Na Bundeslidze w EU tez bym większość komentarzy wyłączył, bo jak się czasami zagalopują we dwóch, to nie wiadomo czy pamiętają jeszcze, że jest mecz.  :lol:

Mirek

Cytat: Blackend w 2015-05-18, 21:15:41
Daliby możliwość wyboru z komentatorem czy bez i byłby święty spokój. Na Bundeslidze w EU tez bym większość komentarzy wyłączył, bo jak się czasami zagalopują we dwóch, to nie wiadomo czy pamiętają jeszcze, że jest mecz.  :lol:
Któraś tv miała kilka lat temu taki pomysł. Nie przyjął się.
Obawiam się, że większość chce wiedzieć (dowiedzieć się od autorytetu) co widzi i co o tym myśli. Buuu

Blackend

No ale na ES mam czasami możliwość wyboru polskiego lub angielskiego komentatora, więc co za problem dołożyć jeszcze opcję bez komentarza.  8)

Gavroche

Po angielsku też Szpaku? :lol:

RafałS

Cytat: Blackend w 2015-05-21, 17:18:31
...co za problem dołożyć jeszcze opcję bez komentarza.  8)
Ale wtedy się włączy Szpaku w wersji migowej.  :lol:  :wink:

Blackend

Zyon

Ano, tutaj fajny wywiad z autorem ksiazki "FIFA Mafia", ksiazka juz zakupiona, czeka w kolejce :D
http://natemat.pl/112491,swiatowa-pilka-rzadza-przestepcy-z-seppem-blatterem-mowi-nam-autor-ksiazki-fifa-mafia-thomas-kistner
Work Buy Consume Die

renia

http://sport.fakt.pl/pilka-nozna/mecz-sevilla-dnipro-na-stadionie-narodowym-relacja-i-gole-,artykuly,548058.html

Rażą mnie te garnitury trenerów. Jeszcze koszula i krawat.  :? Dawniej mieli dresy i to bardziej pasowało na boisko czy stadion... :roll:

Gavroche

To są garniaki dresowe, podobnie jak są dresiki kościółkowe. :D

administ

Do końca ekstrakasy jeszcze parę kolejek i nie wiadomo kto mistrzem, a kto spadnie ...  8)

Blackend

Ale żeby aż taką karę sobie zadawać?  :shock:
Ja jestem grzeczny, wylizuje wszystko do końca i nie muszę oglądać. ;)  :lol: