Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

:lol:
Ale ci Imigranci z Afryki, to z reguły atletyczne byczki i większość w francuskich ligach ograne - może być ciężko.  :?  8)

renia

Fakt. Są bardziej nieprzewidywalni, niż europejskie drużyny... :roll:

administ

Olimpiada za 9 i pół tygodnia.  8)

renia

Ale nie MŚ w piłce nożnej... 8)

administ

Do czerwca zleci niepostrzeżenie.  8)

renia

Mam wrażenie, że czas przyśpiesza... 8)

administ

A bo czas tylko dzieciom się dłuży... ;)  :lol:

Radomiak

Cytat: renia w 2017-12-02, 09:15:26
Bo to jest jak w średnich dystansach na bieżni. Przed metą tempo przyśpiesza.  :roll: :wink:

administ

Byle do mety... ;)

renia

Cytat: Radomiak w 2017-12-02, 09:44:45
Bo to jest jak w średnich dystansach na bieżni. Przed metą tempo przyśpiesza.  :roll: :wink:

Do mety chyba jeszcze daleko... :roll: :lol: Ale część zwalnia, albo pada przed metą... :? :lol:

administ

Metę każdy osiągnie, bez obaw, że ktoś jej nie przekroczy... ;)

Radomiak

Cytat: renia w 2017-12-02, 09:49:29

Do mety chyba jeszcze daleko... :roll: :lol: Ale część zwalnia, albo pada przed metą... :? :lol:
Nie zbadane są wyroki Nieba. Co z tego, że wymienię opony, jak "tirowiec" za kierownicą zaśnie,...albo meteoryt...
Ale jak się nie poddaję, chorobie, życiu,...i pisowi, to jest ziarnko nadziei...że doczekam jego upadku (z hukiem).  :wink:

Zofia

Cytat: Radomiak w 2017-12-02, 10:02:15
Cytat: renia w 2017-12-02, 09:49:29

Nie zbadane są wyroki Nieba. Co z tego, że wymienię opony, jak "tirowiec" za kierownicą zaśnie,...albo meteoryt...
Ale jak się nie poddaję, chorobie, życiu,...i pisowi, to jest ziarnko nadziei...że doczekam jego upadku (z hukiem).  :wink:
Najbardziej ciekawi mnie ten huk.

Radomiak

"Ciekawość" nie jest cnotą...

madre

Nie ma co się przejmować
bo istnieją ludzie, którzy zadają kłam o postrzeganiu czasu. W swych teoriach fizycznych mówią, że czasu ni ma, że postrzeganie czasu jako upływ chwil to iluzja naszego umysłu, że miliardy zdarzeń dzieją się "teraz"
To "teraz" zgodnie z tą teorią "teraz" pójdę "teraz" zrobić sobie kawkę z łojem, którą "teraz" wypiję a potem znaczy "teraz" pójdę do sklepu "teraz" kupić zapas na zaś  znaczy "teraz", aby jutro znaczy "teraz" nie zaskoczyło mnie, że czegoś "teraz" nie zrobiłem wczoraj znaczy "teraz".
A teraz odpocznę, pijąc kawę TERAZ :lol:

http://strefatajemnic.onet.pl/extra/czas-nie-plynie-tak-jak-sie-nam-wydaje-twierdza-uczeni/tfhdsw

Blackend

No ale jak czasu nie ma jak Olimpiada za 9 i pół tygodnia? ;)

Radomiak

Cytat: Blackend w 2017-12-02, 15:43:23
No ale jak czasu nie ma jak Olimpiada za 9 i pół tygodnia? ;)
Ale poczekasz krócej, odejmij ten, który prześpisz... :roll: :wink:

Blackend

Wypłata 500+ jeszcze szybciej skróciła by tą udrękę. ;)