Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Argentyna się jakoś wśliznęła do 1/8!  8)

administ

Ale jutro będą emocje dopiero!  :shock:

vvv

Cytat: Radomiak w 2018-06-26, 19:27:24
W każdym razie kamikaze nie odpuszczą!
Ile płacą u booka za 7:0?
:shock:

administ

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/swiat/miasto-zamyka-strefę-kibica-bo-reprezentacja-gra-słabo/ar-AAzcBWR?ocid=spartanntp - faktycznie dla niektórych "kibiców" Mundial się skończył, nim na dobre się zaczął!  :shock:  :lol:
Bidulki "patriotyczne" nie mają komu już kibicować!  :?

administ

Dziś się kibicuje: Serbii, Niemcom i Szwajcarom.  8)

vvv

madre

Cytat
Ale .... będą emocje dopiero!...

https://tygodnik.tvp.pl/37712539/chciwosc-i-korupcja-milionowe-transfery-i-sedziowskie-przekrety-cala-prawda-o-futbolu

Ponoć pieniądze nie grają na boisku, aleeeee nie wszyscy się z tym zgadzają i usiłują bronić swojej tezy nie bez racji.
Jakoś nie mogę poddać się tej kibicowskiej euforii przeżywania emocji towarzyszącym rywalizacjom sportowym na murawie boiska.
Czuć smród "pieniądzorów" w tle i nie tylko, co gasi u mnie ten autentyzm przeżywanych emocji.
Dlatego apel pani posłanki Pawłowicz o powrót do domu bez podjęcia walki o "honor" polskiej reprezentacji w świetle tekstu z linku brzmi bardzo naiwnie.
Nie chodzi o żaden honor. Każdy dzień pobytu w Rosji powoduje że licznik z zarabianą kasiorką się kręci dla zainteresowanych.
No cóż począć? Wypada mi się z zgodzić z autorem tekstu, za wyjątkiem ostatniego podtytułu: "Na chciwość nie ma lekarstwa".
My znamy te lekarstwo, ale wielu nie chce z niego skorzystać.
Kopaczowa układanka ma dalej ..... trwa mać.  :(

Radomiak

Chleb i igrzyska pis reżyseruje "najlepiej" jak potrafi, ale mu spektakl "okołopiłkarski" "partacze" spartolili. Dużo cudzysłów niestety być musi! :roll:

Blackend

Cytat: admin w 2018-06-26, 22:16:06
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/swiat/miasto-zamyka-strefę-kibica-bo-reprezentacja-gra-słabo/ar-AAzcBWR?ocid=spartanntp - faktycznie dla niektórych "kibiców" Mundial się skończył, nim na dobre się zaczął!  :shock:  :lol:
Bidulki "patriotyczne" nie mają komu już kibicować!  :?

No jak teraz będą trzymać kciuki aby Niemcom się nie udało, bo nic tak nie cieszy pierwszosortowców jak porażka u sąsiada poczynając od ogródka, a na państwach kończąc.  8)

RafałS

Cytat: madre w 2018-06-27, 10:09:20

https://tygodnik.tvp.pl/37712539/chciwosc-i-korupcja-milionowe-transfery-i-sedziowskie-przekrety-cala-prawda-o-futbolu

Ponoć pieniądze nie grają na boisku, aleeeee nie wszyscy się z tym zgadzają i usiłują bronić swojej tezy nie bez racji.
Jakoś nie mogę poddać się tej kibicowskiej euforii przeżywania emocji towarzyszącym rywalizacjom sportowym na murawie boiska.
Czuć smród "pieniądzorów" w tle i nie tylko, co gasi u mnie ten autentyzm przeżywanych emocji.
Dlatego apel pani posłanki Pawłowicz o powrót do domu bez podjęcia walki o "honor" polskiej reprezentacji w świetle tekstu z linku brzmi bardzo naiwnie.
Nie chodzi o żaden honor. Każdy dzień pobytu w Rosji powoduje że licznik z zarabianą kasiorką się kręci dla zainteresowanych.
No cóż począć? Wypada mi się z zgodzić z autorem tekstu, za wyjątkiem ostatniego podtytułu: "Na chciwość nie ma lekarstwa".
My znamy te lekarstwo, ale wielu nie chce z niego skorzystać.
Kopaczowa układanka ma dalej ..... trwa mać.  :(

Naniejednąkawkęstarczyłoby... 8)

madre

administ

Niemcy odpadli!  :shock:
I przynajmniej spokój z Mundialem dla niektórych! ;)
Co to się wyprawia w tej Rosji, co za emocje w fazie pucharowej się szykują!  :D

madre

Ci tajemniczy niektórzy ponoć się cieszą,  że Niemcy wracają do domu przed orzełkami Nawałki. :wink:

administ

Jasne! Wielka radość, bo "wrogowi", co reparacji nie chce płacić też nie wyszło.  8)

Maniek

Piękne mecze, wielkie emocje, wspaniała wola walki słabszych drużyn!

Maniek

Cytat: admin w 2018-06-27, 19:37:39
Jasne! Wielka radość, bo "wrogowi", co reparacji nie chce płacić też nie wyszło.  8)

"Gdy wieczorne zgasną zorze,
Zanim głowę do snu złożę,
Modlitwę moją zanoszę
Bogu Ojcu i Synowi:
"Dopierdolcie sąsiadowi!
Dla siebie o nic nie wnoszę,
Tylko mu dosrajcie proszę."

Dzień Świra. Dalej nie będę cytował, bo prawdziwi polacy mogą zarządać usunięcie mnie z forum ;)

vvv

Pomyśleć ilu zawałów się uniknie w Polsce skoro 3 mecz jest o pietruszkę tylko.
:wink:

administ

Jak o pietruszkę, skoro to o honor Polski i Polaków idzie? :roll: ;)

Jarek

Szkoda że Niemcy odpadli, knajpy puste, a sikorki odleciały :lol:

administ

Fatalnie w takim razie...  :( ;)