Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Blackend

I jeszcze Niemiaszki lekarzy nie chcą oddać.  :? ;)

admin

Co za naród!  :shock: ;)

Jarek

Maniek

Cytat: Gavroche w 2020-11-29, 11:35:09
Obejrzałem rano, tak jak przypuszczałem, łażenie i poklepywanie się, kompletnie bez napędu i werwy.
Fajnie, że im się chciało przygotować, swoje skasowali, ale wiele przykładów już było, lepiej nie wracać na starość, nie ma tego wow. :D
Tyson trochę jednak wyprowadził i próbował nawet podbródkowego. Nie można było spodziewać się cudów, ale miło popatrzeć jeszcze raz na Mistrza.
Jones faktycznie klinczował, i ledwo dotrwał, ale wcale mu się nie dziwię.  :D

Gavroche

Wystarczy obejrzeć jakąkolwiek jego walkę sprzed 1995 roku. 8)
Tysona.

Pytanie czy szacun za to, że znowu jest w formie, czy nagana za to, że się stoczył i zapuścił?
Podobne pytanie o sens takiego występu, pokazuje innym staruszkom, że można (wbijając pół apteki) czy pokazuje, że nie warto błaznować i lepiej odejść w chwale?

Moim zdaniem przykro patrzeć na te wszystkie geriatryczne powroty. 8)

RafałS

Taka ciekawostka w obecnym boksie który się nieco stoczył. Szkoda że Andrzej nie potrafił się tak przyklejać jak Jones to by może coś wtedy jeszcze wyboksował.  :wink:

Blackend

admin

Endrju chętny?  :shock:
A to fajnie... ;)

Jarek

Rakieta wczoraj przegrał. Nie ogladałem, ale zaraz cos poszukam, bo zem ciekaw jak on to robi. :lol:

admin

Na snookera rzucam jednym okiem, bo tyle fajnych filmów puszczają, że jakoś nie mam czasu na "sporty"... ;)

Jarek

Blackend

Dokładnie.  8)

admin

World Grand Prix - do 20-go grudnia się wreszcie naoglądam!  :D
32 najlepszych - będzie uczta snookerowa...  8)
Alen odpadł - szkoda, bo go lubię, Robertson odpadł - szkoda, bo go lubię, Carter odpadł - lubię go, no ale w tym przypadku, to mi go strasznie żal...  :(
A Ronnie słabo wypadł w meczu z Carterem, jakoś wygrał.  :?
Drabineczka - https://www.snookerworld.pl/454-world-grand-prix/sezon-2020-2021/2021-drabinka-wyniki.html
Naoglądam się, że hey!  :D :D :D

Blackend

To komu kibicować jak wszystkich lubisz? ;)

admin

Dylemat! Może Chińczykom, bo ładnie grają... ;)

Jarek

Cytat: admin w 2020-12-16, 14:05:54
World Grand Prix - do 20-go grudnia się wreszcie naoglądam!  :D
32 najlepszych - będzie uczta snookerowa...  8)
Alen odpadł - szkoda, bo go lubię, Robertson odpadł - szkoda, bo go lubię, Carter odpadł - lubię go, no ale w tym przypadku, to mi go strasznie żal...  :(
A Ronnie słabo wypadł w meczu z Carterem, jakoś wygrał.  :?
Drabineczka - https://www.snookerworld.pl/454-world-grand-prix/sezon-2020-2021/2021-drabinka-wyniki.html
Naoglądam się, że hey!  :D :D :D

Ale Ronni jaki wyciszony, i bez kagańca na przerwy i koniec meczu.
Wczoraj ogłądałem z Carterem, cieniutki meczyk.

Jarek

Cytat: admin w 2020-12-16, 15:30:07
Dylemat! Może Chińczykom, bo ładnie grają... ;)

Kyren Wlison temu kibicuje. W finale MŚ grał ofensywnie bez ciułania i nie na sępa jak inni(Selby) przeciwko Rakiecie.

admin

Tak, też go lubię.
Ale w międzyczas Murphy odpadł z Lisowsky...  :?