Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

https://www.youtube.com/watch?v=RFZF33jNV0U

Prawdziwy komentarz tylko na zuzlu.
W tenisie bardziej spokojnie, ale komentarz zawsze do rzeczy. :lol:

Blackend

Żużel jest super na żywo, telewizja obcina tak z 80% atrakcji.  8)

Jarek

A jeszcze leiej, jak fajne fanki w poblizu  :lol:

Trzainacy

Mistrzostwa Europy 2020 :Włochy - Szwajcaria 3:0 i  fajna gra ze strony włochów .

Blackend

Włosi mają teraz ekstra paczkę, jak tylko nie spuchną, to jest szansa na finał.  8)

Trzainacy

Cytat: Blackend w 2021-06-17, 13:00:37
Włosi mają teraz ekstra paczkę, jak tylko nie spuchną, to jest szansa na finał.  8)
Przede wszystkim mają trenera odpowiedniego ,który to potrafi za mordę chwycić i pokierować gwiazdami...ehh tego nam w naszej drużynie na już potrzeba :shock:

Jarek

Az 40% mniej ludzi oglada ME od ostatnich. Mnie też się nie chce, bo bardziej psychiatryk lub reklame świrusa przypomina. Musi byc jak w Budapeszcie, normalnie, cały stadion wypełniony kibicami, wtedy będe ogladał , a nie jakieś limity na trybunach, i zakneblowane towarzystwo namordnikami ffp2, które obrzydzają  ponad wszystko  8)

Blackend

A mnie z kolei bardzo się podobają, bo mogę po raz pierwszy oglądać mecze bez komentarza.  :D
Nie mam podzielności uwagi, to może dlatego?  :roll:

Wcześniej robiłem taki myk, że oglądałem mecze z komentarzem w obcym języku i też było ok, bo nic nie rozumiałem i nie rozpraszało to mojej uwagi, ale całkowicie bez komentarza jest jeszcze lepiej.  8)

Gavroche

A najlepiej nie oglądać w ogóle, ja tak robię, ale ja nie rozumiem fenomenu piłki nożnej. :D

Jarek

Cytat: Blackend w 2021-06-17, 16:17:38
A mnie z kolei bardzo się podobają, bo mogę po raz pierwszy oglądać mecze bez komentarza.  :D
Nie mam podzielności uwagi, to może dlatego?  :roll:

Wcześniej robiłem taki myk, że oglądałem mecze z komentarzem w obcym języku i też było ok, bo nic nie rozumiałem i nie rozpraszało to mojej uwagi, ale całkowicie bez komentarza jest jeszcze lepiej.  8)
Nie chciałem az tak narzekać- że wszystko do bani.
O propagandzie sukcesu nie wspomnnę. Niemiecki komentator przykładowo wyjasniał, dlaczego Francuzcy kibicy sa na kupie w jednym sektorze. Wytłumaczenie było dla mnie  jasnym przekazem.

Jarek

Dania - Belgia leci teraz, oglladam, bo pełne trybuny i zero knebli. Nic głupiego nie mówia, bo sami widzą, jakimi kmiotami Europy są
Jednego nie rozumiem ?Dlaczego rozgrywaja mecze w krajach wysokiego ryzyka? Szczególnie w Monachium, Sydolf twierdzi że wirus jest, i trzeba się dalej kneblować...

RafałS

Za dużo przekrętów na raz. Nie wszystko się musi spinać gdy za dużo żydostwa ma swój pomysł na świat, w tej samej chwili.  8)

Blackend

Cytat: Gavroche w 2021-06-17, 17:32:28
A najlepiej nie oglądać w ogóle, ja tak robię, ale ja nie rozumiem fenomenu piłki nożnej. :D

Może dlatego, że nie ma takiej drugiej dyscypliny, w której każdy ma szanse niezależnie od warunków fizycznych i portfela?  :roll:

Blackend

Cytat: Jarek w 2021-06-17, 18:36:47
Dania - Belgia leci teraz, oglladam, bo pełne trybuny i zero knebli. Nic głupiego nie mówia, bo sami widzą, jakimi kmiotami Europy są
Jednego nie rozumiem ?Dlaczego rozgrywaja mecze w krajach wysokiego ryzyka? Szczególnie w Monachium, Sydolf twierdzi że wirus jest, i trzeba się dalej kneblować...

Jeszcze temu kretynowi nie przeszło?  :lol:
No ale z drugiej strony to karne społeczeństwo nauczone jest tylko wykonywać rozkazy - Kaczor może tylko pozazdrościć.  :lol:

Gavroche

Cytat: Blackend w 2021-06-17, 19:55:35
Cytat: Gavroche w 2021-06-17, 17:32:28

Może dlatego, że nie ma takiej drugiej dyscypliny, w której każdy ma szanse niezależnie od warunków fizycznych i portfela?  :roll:
Znaczy siedzieć z piwkiem przed tv i drżeć japę? :D

Jarek

Cytat: Blackend w 2021-06-17, 19:57:15
Cytat: Jarek w 2021-06-17, 18:36:47

Jeszcze temu kretynowi nie przeszło?  :lol:
No ale z drugiej strony to karne społeczeństwo nauczone jest tylko wykonywać rozkazy - Kaczor może tylko pozazdrościć.  :lol:
Ludziska  będą mu dziękowac, głosując na niego. Przecież wprowadził najsurowsze obostrzenia w całych Niemczech, i super szczelne ffp2. Chory pregmatzm panuje w tym narodzie 8)

admin

Czy to dziś nadchodzi następny dzień typu "Polacy nic się nie stało"?  :shock:  :lol:

admin

A nie - to jutro, jutro, bo dziś przecież piątek!  :lol:

Jarek

A gdzie będa grać, bo to ważne dla zdrowia :lol: