Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Już tylko "wielka czwórka" została i dobrze, bo coś mi tego Kataru już starcza... :lol:

renia

Obstawiam, że Argentyna będzie zwycięzcą tego mundialu... :roll: Chociaż wolałabym, aby to byli Chorwaci... 8)

admin

:lol:
Dobra to ja też obstawiam Argentynę, bo jak obstawię to przegra... ;)

admin

Cytat: Blackend w 2022-12-10, 22:03:19
Nie przełknęli tej żaby, ale to dobrze, bo przegraliśmy tylko z półfinalistami. ;)

Ta ekipa Anglików nie potrafi wygrać z tą ekipą Francuzów, ale to niedługo się zmieni.  :D

admin

admin

Sporty na katecholaminach powinny być zakazane, bo rozum tłumom odbierają - ale to moje prywatne zdanie, bo nie lubię patrzeć na tę "radosną" dzicz co "kocha", a za chwilę "nienawidzi "pod wpływem "emocji" zaburzających racjonalne myślenie...  :D
Ale co by zostało do kibicowania?  :?

renia

Cytat: admin w 2022-12-11, 09:24:41
Dobra to ja też obstawiam Argentynę, bo jak obstawię to przegra... ;)

Szczęście przekorne... 8)

renia

Cytat: admin w 2022-12-11, 09:25:36
Cytat: Blackend w 2022-12-10, 22:03:19
Nie przełknęli tej żaby, ale to dobrze, bo przegraliśmy tylko z półfinalistami. ;)

Ta ekipa Anglików nie potrafi wygrać z tą ekipą Francuzów, ale to niedługo się zmieni.  :D

Widać, że we Francji było gorące lato, tylu tam opalonych... 8) :lol:

renia

Cytat: admin w 2022-12-11, 09:46:50
Sporty na katecholaminach powinny być zakazane, bo rozum tłumom odbierają - ale to moje prywatne zdanie, bo nie lubię patrzeć na tę "radosną" dzicz co "kocha", a za chwilę "nienawidzi "pod wpływem "emocji" zaburzających racjonalne myślenie...  :D
Ale co by zostało do kibicowania?  :?

We Francji (w Holandii i Belgii też) kibice "świętowali" zwycięstwo... 8)

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2022-12-11/francja-zamieszki-kibicow-z-policja-po-zwyciestwie-z-anglia/

Blackend

Cytat: renia w 2022-12-11, 10:19:45
Widać, że we Francji było gorące lato, tylu tam opalonych... 8) :lol:

Kremów z filtrem UV nie używali.  :lol:

renia

:lol:... i takie czerniaki powychodziły... :? ;-)

Blackend

admin

Na ES1 pierwszy dzień english open - Trump : Page...  :D

Jarek

To super, bo własnie mnie nudy dopadły :lol:

Jarek

Dwa trafienia fuksem i remis  8)

Jarek

Ledwo ugrał Trampik  :lol:

Jarek

Wiadomo komu dziś się kibicuje
Jeśli dziś wygrają Nordlingen oszslwje z radości Link powyżej będzie śpiewany pewnie do rana  :lol:

Jarek

Robertson wygrywał 3:0 ale młody chińczyk Lie wbija trzy setki na  remis Robertson zamroczony...