Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

:?
Lekka miazga.

admin

Dziś finał Wimbledonu - kibicujemy wiadomo komu!  :D
A wieczorkiem też finał, ale kibicować nie ma komu, zerknie się z ciekawości... ;)

admin

Wygrał Hiszpan, ale dziś na korcie było "pół" Novaka.  :?

renia

Cytat: admin w 2024-07-14, 12:05:13
Dziś finał Wimbledonu - kibicujemy wiadomo komu!  :D
A wieczorkiem też finał, ale kibicować nie ma komu, zerknie się z ciekawości... ;)

Ja Anglikom, chociaż tak bardzo to mi na tym nie zależy kto wygra. 8) :lol:

admin

:lol:
Mnie też rybka, ale zerknę bez podniety jednym okiem! ;)

Jarek

Ja tylko, politycznie, krytycznie, podchodze do tych ME. Dzieki propagandzie niemieckiej, udało sie obrzydzic wysokiej rangi impreze. Sportowo i organizacyjnie porazka, i to ponad wszystko - w koncu europa sie dowiedziała, co to jest komunikacja  w DE, goscinnosc ordnung muss sein , a duch sportowej atmsfery nicht da:lol:
Mogłbym dopisac cos brzydkiego z zycia wziete odnosnie ME , ale ze emigruje z tego kraju, nie bede im psuł renomy panstwa wzorcowego... :lol:

renia

Cytat: admin w 2024-07-14, 20:22:50
:lol:
Mnie też rybka, ale zerknę bez podniety jednym okiem! ;)

Ja 15 minut oglądałam... 8) :lol:
Potem sprawdzę wynik...  :lol:

admin

Hiszpanie jednak wygrali.  8)

renia

Cytat: Jarek w 2024-07-14, 21:06:38
Ja tylko, politycznie, krytycznie, podchodze do tych ME. Dzieki propagandzie niemieckiej, udało sie obrzydzic wysokiej rangi impreze. Sportowo i organizacyjnie porazka, i to ponad wszystko - w koncu europa sie dowiedziała, co to jest komunikacja  w DE, goscinnosc ordnung muss sein , a duch sportowej atmsfery nicht da:lol:
Mogłbym dopisac cos brzydkiego z zycia wziete odnosnie ME , ale ze emigruje z tego kraju, nie bede im psuł renomy panstwa wzorcowego... :lol:

Drobne usterki... Ale są uśmiechnięci...  :lol:

Jarek

Wszedzie rasizm, bo sie nie smieja, tylko martwia... :lol:

admin

Shanghai masters leci na żywca. Ding z Carterem zaczęli przed chwilką...  :D

admin

A w piątuś zaczyna się ekstrakasa!  8)

admin

admin

W ćwierćfinale będzie RO-Ding!  8)

Jarek

Cytat: admin w 2024-07-16, 16:10:01
Shanghai masters leci na żywca. Ding z Carterem zaczęli przed chwilką...  :D
Tutaj wieczorkiem cos ma byc...

Jarek

Wkurzylem sie i wykupilem sobie discowery+, wszystkie meczyki snookera łykam, bo mnie ten ES niemcy wkurza. Całymi dniami  kolarstwo - pedałstwo..  :evil:

renia

Jak są rowery, to muszą być pedały... :shock: :lol:

Jarek

Allen - Pang 4:0 chyba mu się Pang już nie postawi...
Wczoraj był dobry meczyk, Carter - Ding, bo na styku .Właśnie oglądam powtórkę na discovery + ciekawsze od  Allen Pang live... :lol:

admin

A tu Selby leje jakiegoś Chińczyka teraz...  8)

Jarek

To potem zerknę, bo żem zapracowany, pomimo że 6 sierpień ostani dzień pracy w firmie...  :lol: