Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

:?
Szkoda zdrowia na suple, no chyba, że się z tego żyje, to ostatecznie jest do zaakceptowania.  8)

Blackend

Cytat: Gavroche w 2014-10-09, 15:19:57
Moim zdaniem znakomita większość rekreacji nie odczuje żadnej różnicy, poza odchudzeniem portfela :D

I prawidłowo, jeszcze nie pobiegł, a już chudszy i z dobrym samopoczuciem. ;)

Gavroche

Cytat: Blackend w 2014-10-09, 15:37:28
Moim zdaniem znakomita większość rekreacji nie odczuje żadnej różnicy, poza odchudzeniem portfela :D

I prawidłowo, jeszcze nie pobiegł, a już chudszy i z dobrym samopoczuciem. ;)
:lol:

renia

Ja też popieram mini i nature...

Jak każdy facet... 8) :lol:

Gavroche

renia

:lol: pewne trendy mody już chyba są nieodwracalne.  :roll: Przeszdna natura u kobiet wygląda co najmniej nieestetycznie... :x

Dasna

Cytat: renia w 2014-10-09, 16:42:06
:lol: pewne trendy mody już chyba są nieodwracalne.  :roll: Przeszdna natura u kobiet wygląda co najmniej nieestetycznie... :x
Taaak. Pampa jak okiem sięgnąć. :?

Blackend

Godzinna przebieżka na 300 ml śmietanki, to w sam raz dla mnie dawka aby naładować się energetycznie na nadchodzący tydzień.  8)
Natomiast feerią barw jaką dostarcza las trzeba koniecznie oczy na zapas nacieszyć, bo jest co podziwiać.  :D

Zyon

5 km w deszczu i ciemnosci, cos pieknego. W dodatku w samej koszulce bez rekawow :D Dziala jak katharsis  :D
Work Buy Consume Die

Zyon

Troche mi sie wkrecilo bieganie, pobieguje sobie troche z chlopakami od maratonow i jest zaskakujaco niezle
Work Buy Consume Die

Blackend

Z kobitkami też jest fajnie, szczególnie jak z przodu biegną. ;)

administ

Nawet wyprzedzać się nie chce.  8)

Blackend

Nawet nie wypada. ;)  :lol:

administ

Ba, wiadomo - z tyłu liceum, a z przodu...  :wink: :mrgreen:

Blackend

RafałS

RafałS

Dobiegłem! Jako że niewielkie podbieżki czasem praktykuję to o nich raczej nie pisuję. Dziś i również tak się stało, ale na wszelki wypadek napisowuję. Żeby nie było że zjawisko nie występuje  8) . Do tego małe rozciaganko na koniec bo od czasów młodzieńczych szpagatów dużo się przemeblowywało. Endostruktury gibkie kolagenem stężały.  :wink:  :)

RafałS

...Jak i dziś trochę okrążeń się uciułało. Taktyka - wahadłowa. 1 okrążenie lewoskrętnie --> krótkie hamowanie ze stepem --> zwrot --> 1 okrążenie prawoskrętnie i tak dalej naprzemiennie... Tak dla jaj, żeby się nie zafiksować w jednym kierunku, jak i harmonijnie odkształcać wszystkie części odkształcane. A tak, estetyczniej symetrycznie się kształtować.  :wink:

RafałS

Sobota, wieczór odpręgieżenia tudzież i schamienia ludu zniewolonego. Mnie tymczasem przypadło ku odchamieniu (w mniemaniu swym) betaoksydodziadziobieżenie w skromnym ułamku godziny zamknięcie.  :wink: