Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

A to nie lepiej z pół kila kartofli wciągnąć, przynajmniej się czuje że sie pojadło. ;)  :lol:

Gavroche

Właśnie, chrum, chrum... :P

administ

:lol:
Szklanka śmietanki w kartoflach to prawie kilo wychodzi! ;)

administ

Nie jest źle jak na rozpoczęcie sezonu biegowego.
Dobrze, że zacząłem nie za ostro.  :D

Blackend

Też wolno zaczynam, gdy na dzień dobry zaczynałem od pełnej dychy, to przez tydzień chodzić nie umiałem, a kondycyjnie było o'k.  8)

administ

Przed sezonem zawsze "rozbiegiwałem" się na bieżni, ale w tym roku jakoś nie miałem ochoty.
Dlatego początek delikatny.  8)

Blackend

Obecnie biegam siódemkę (wszystkie ścieżki mam zwymiarowane i tak skonfigurowany teren, że mogę dowolnie dokładać lub odejmować dystans) i jest dobrze, ale w planach ma być jeszcze lepiej. ;)

Gavroche

Ja też mam trzy trasy obecnie, o różnych długościach i dodatkowo punkty orientacyjne na każdej, więc dobrych kilka dystansów jest na różne okazje.
Oczywiście na marsze, nie bieganie.

administ

To fajnie.
Też mam traskę obieganą i to tak, że policzę kroki między stałymi odcinkami i znam czas jaki osiągnę bez "zegarka".  8)

Gavroche

Ci co nie biegają i nie chodzą, pewno się pukają w głowę, "ale nuda". :lol:
Ale ćpanko morfinowe sprawia, że ta nuda taka fajna jest. ;)

Blackend

W sezonie jak człowiek odpowiednio zaskoczy, to trzeba wyjść bo nosi ten bezruch po domu.  :lol:

renia

Cytat: Blackend w 2015-06-01, 20:26:31
Też wolno zaczynam, gdy na dzień dobry zaczynałem od pełnej dychy, to przez tydzień chodzić nie umiałem, a kondycyjnie było o'k.  8)

Nie jest ważne jak się zaczyna... :lol: 8)

Blackend

Oczywiście, finisz musi być. ;)  :lol:

renia

Może być nawet Blackend... 8)

Blackend

Że aż niby ciemno w oczach? ;)  8)

renia

jak ciemno to nie widać gdzie... 8) :lol:

Blackend

administ

Bardzo ładnie, bóli brak, lekkie ciągnięcie z przodu ud. Super jak na taką inaugurację!  :D

administ

Godzina i trzy minuty!  :D
Tylko 10min wolniej od rekordu sprzed lat!  :shock:
Super na luzie, bez żyłowania, jak tak dalej pójdzie, to będzie bardzo dobrze.  8)

administ

Zapomniałem dodać, że w deszczu. Deszcz dobrze chłodzi.  :D