Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Duża bezwładność ciała utrudnia noszenie. :)

Diogenes z Synopy

Cytat: Gavroche w 2015-06-14, 12:43:02
Ja rano od 06.45 do 08.15 przemaszerowałem 16km w kamizelce 17,5kg. :D
Mogliby robić kamizelki obciążająco-chłodzące. :lol:

kiedyś w Polsce ludowej , jak jeszcze było wojsko , to odbywało się tak :

dowództwo młodym żołnierzom kazano przyszykować się na wymarsz rano 3:00  lub 4:00 ( z ekwipunkiem )

spakowaliśmy plecaki jakieś podręczne pierdoły ,  i wystawiliśmy przed salę , w nocy uzupełniane były o dodatkowy balast przez doświadczonych żołnierzy, nikt o 3 rano nie zaglądał do plecaka ile ma cegieł :)   , zresztą i tak czasu nie było  .  Dopiero po paru kilometrach coś było nie tak. Ale zatrzymywać się było zabronione .  Po zakończeniu  małej pętli  ( 30 )  lub dużej ( 60 km )  okazywało się dlaczego obrońcy ojczyzny są  ''zdechli '' .

renia

Cytat: Gavroche w 2015-06-14, 13:23:32
Weź ją obudź o 6.00.  :lol:

Można spacer przełożyć na późniejszą godzinę, ale po co robić z siebie barana... :lol: :wink: 8)

Diogenes z Synopy

Cytat: zofijeczka w 2015-06-14, 12:04:09
Ano, trzeba z bojką pływać by była szansa, że zauważą...
U nas dziewczyna zalała się wrzątkiem przez taki ścigacz - za blisko brzegu podpłyną pod stojace przy brzegu kabinówki....

Falą już mnie przykrywali, ale wrzątkiem jeszcze nie dostałem :)

Dziś luzik  , wariatów na ślizgaczach nie było , bo pochmurnie i zimno . Byłem sam , i moje kaczki , i kormorany oswojone na wyspie .

Gavroche

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-06-14, 14:52:40

kiedyś w Polsce ludowej , jak jeszcze było wojsko , to odbywało się tak :

dowództwo młodym żołnierzom kazano przyszykować się na wymarsz rano 3:00  lub 4:00 ( z ekwipunkiem )

spakowaliśmy plecaki jakieś podręczne pierdoły ,  i wystawiliśmy przed salę , w nocy uzupełniane były o dodatkowy balast przez doświadczonych żołnierzy, nikt o 3 rano nie zaglądał do plecaka ile ma cegieł :)   , zresztą i tak czasu nie było  .  Dopiero po paru kilometrach coś było nie tak. Ale zatrzymywać się było zabronione .  Po zakończeniu  małej pętli  ( 30 )  lub dużej ( 60 km )  okazywało się dlaczego obrońcy ojczyzny są  ''zdechli '' .
Tak, zasadnicza służba wojskowa to świetny sposób na zmarnowanie 2 lat życia, ku chwale ojczyzny. :)

Diogenes z Synopy

Cytat: Gavroche w 2015-06-14, 15:16:07
.
Tak, zasadnicza służba wojskowa to świetny sposób na zmarnowanie 2 lat życia, ku chwale ojczyzny. :)
Cytat

też tak myślałem,  z perspektywy czasu jednak nie mam do nikogo żalu, nowych cech charakteru  nabyło się.  Najbardziej raziła wszechogarniająca głupota dookoła :)

renia

Cytat: zofijeczka w 2015-06-14, 13:52:16
A po co budzić... niech śpi na świeżym powietrzu  8)

:lol:

Jarek

Tak było zmarnowałem dwa lata, a mogłem się przebudować w tym czasie he.A i tak jestem dezerterem.

administ

Przypominam, że bieganie jest bardzo niezdrowe i może powodować zejścia śmiertelne, szczególnie tuż przed przystankiem MPK, a jak kierowca nie poczekał, to może trafić szlag! ;)
Dlatego lepiej jechać następnym autobusem.  8)

Jarek

Albo biegać za autobusem ,bo przystanki są

zofijeczka

klika razy zdarzyło mi się biegać do kolejnego przystanku. Czasem nawet z sukcesem :D
[Warszawa...] ;)

jukor

Cytat: zofijeczka w 2015-06-14, 17:16:49
klika razy zdarzyło mi się biegać do kolejnego przystanku. Czasem nawet z sukcesem :D
[Warszawa...] ;)

Średnia prędkość komunikacji miejskiej w Warszawie chyba nie powala na kolana. :lol: :wink:

zofijeczka

HAHA - no proszę nie doceniasz moich zdolności biegowych :D:D:D
Ale fakt jak jest korek to się da :D

jukor

Cytat: zofijeczka w 2015-06-14, 17:30:44
HAHA - no proszę nie doceniasz moich zdolności biegowych :D:D:D
Ale fakt jak jest korek to się da :D

To metro nie rozwiązało problemów z korkami? :wink:

zofijeczka

Ktoś mógłby powiedzieć,  że to przez most który teraz rozbierają ;) zawsze jakas wymowka.
Raczej warszawiacy są wygodni. Na mojej trasie korki sa, ale nie ma scisku w komunikacji miejskiej.

Mirek

Phi, nie ma ścisku, nie ma atrakcji  :P

administ

renia

:lol: dziękuję z góry za takie atrakcje... :?

administ

Pożyjemy, zobaczymy... ;)

oldboy

U mnie wczoraj wpadło dziesięć okrążeń na stadionie LA w pół godziny. Wychodzi na to że szybciej chodzisz niż ja biegam :)