Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Wiatrak i po sprawie... ;)

vvv

I cała reputacja się poszła ... Prawidłowa czynność nóg, a jednak.

http://m.rmf24.pl/fakty/polska/news-piotr-kurylo-przywiazal-psa-do-bramy-schroniska,nId,1866075
CytatPiotr Kuryło, znany maratończyk, który obiegł świat, w upalny dzień zostawił ciężarną sukę przywiązaną do bramy schroniska Sonieczkowo koło Augustowa.
(...)
Piotr Kuryło określa się mianem dobrej duszy. To sportowiec, który ma za sobą wiele ultra maratonów. W 2010 roku rozpoczął "Bieg dla Pokoju" i w 365 dni jako pierwszy w historii obiegł świat dookoła, odwiedzając po drodze miejsca, którymi wstrząsały zamachy terrorystyczne. Jego zachowanie człowiekowi z dobrą duszą jednak nie przystoi. Sportowiec kilka dni temu w 40-stopniowym upale przywiązał swoją 13-letnią suczkę do bramy schroniska pod Augustowem. Jeszcze kilka miesięcy temu zapowiadał, że odpowiednio zajmie się psem.
(...)
Władze schroniska zapowiadają, że jeszcze w poniedziałek zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa trafi do augustowskiej prokuratury. Pracownicy schroniska przypominają jednak, że jeżeli już chcemy oddać psa, to przynajmniej bądźmy dorośli i nie róbmy tego anonimowo.
(...)
:(

Blackend

Cytat: admin w 2015-08-10, 10:58:15

Ale znowu za głośno się robi. ;)  :lol:

renia

Słuchawki na uszy... 8)

vvv

Maksymalnie duży wiatrak na maksymalnie małych obrotach może pomoże.
:wink:

renia

Cytat: Blackend w 2015-08-10, 13:40:53
Cytat: admin w 2015-08-10, 10:58:15

Ale znowu za głośno się robi. ;)  :lol:

A pani do wachlowania nie masz? :shock:

Blackend

Co, czwartą kobietę na głowę mam sobie ściągać?  :shock: ;)
Już wolę pocierpieć. ;)

renia

To cierp ciało... :lol:

vvv

Cytat: renia w 2015-08-10, 15:01:13pani do wachlowania
To ciekawe, bo ja przeczytałem w znaczeniu "pani, która wymaga wachlowania", a "pani, która wachluje".
Potem przyszedł mi do głowy hamak (przewiewne miejsce leżące z możliwością wahania) i jak to by mogło wyglądać.
Ale taki upał to chyba nie jest najlepszy moment.
:wink:

administ

Cytat: Blackend w 2015-08-10, 16:56:20
Co, czwartą kobietę na głowę mam sobie ściągać?  :shock: ;)
Już wolę pocierpieć. ;)

Cztery i czterdzieści, to czterdzieści cztery... ;)  :lol:

Blackend

Aż tak natchniony nie jestem. ;)

administ

RafałS

Dziś przebieżka była krótka gdyż trucht przechodził w około sprint i z powrotem co okrążenie. Dziękuję, ja.  :)

renia

Za co dziękujesz i komu... :roll:

RafałS

Ja dziękuję na dziś i za uwagę. Dobrołnoc. :)

administ

Zyon

Work Buy Consume Die

Diogenes z Synopy

Pięknie, cudnie i powabnie. Bajka.  Szósta rano, nikogo. Woda z 25 stopni, gorąca. Powietrze rześkie z 18 st C. Mewy, rybitwy , kaczki, kormorany , łyski. Nie uciekają. Slalom między nimi.   Nie! -  dziś nie wyjdę z wody- pomyślałem- tak czadersko  ;-)  . Położyłem się na środku jeziora i poleżałem z pół godziny, dobrze nie zasnąłem  :)   :shock:   .  Po pływaniu sprawdziłem stan połowu u ślepego wędkarza ( spławik 1 m od siebie ) , jak zwykle nic. Mówię mu, że okonie po drugiej stronie, a on że nie widzi daleko!  ;-)    To nic odrzekłem, leszcze nie biorą jeszcze ( biorą w upały o 3:00 rano )  ;-)

Diogenes z Synopy

Cytat: Blackend w 2015-08-08, 21:31:01
Dzisiaj trenowałem tylko skoki do basenu ogrodowego, ale czad!  :lol:

który na zdjęciu?  ten w niebieskich szortach ?  ;-)

http://kontakt24.tvn24.pl/nie-maja-aquaparkow-i-kapielisk-stworzyli-wiec-basen-na-kolkach,175844.html