Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

:shock:
A gdzie tam, dziadostwo, to kanapka, pilot i suplementacja krzemowa.  8)

Blackend

Dlatego biegam nawet w upale żeby mnie do dziadostwa za szybko nie podkusiło. ;)

Diogenes z Synopy

wczoraj i dziś -  woda gorąca  19,5 st C , tłok , kajaki i łajby , na pomostach śmierdzi potem . Wyszedłem ochłodzony po  godzinie, za 10 min byłem znów ugotowany. Wiatr ciepły jak z suszarki elektrycznej.

Diogenes z Synopy

niby afrykańskie upały, a tu  22 st C i wiater. Szału ni ma. Woda 21 st C , w jedną stronę pod fale się załapałem. Lekko nakrywały makówkę białe grzbiety.

Gavroche

Mnie się wcześnie rano dobrze śmiga. :D
Jutro zrobię ze 12km marszu, jeśli wstanę o 06.00. :P

Blackend

A ja już się przyzwyczaiłem do biegania w temperaturach powyżej 30 stopni. Szału oczywiście nie ma, a czasu to nawet wolę nie liczyć, ale norma wybiegana i to jest dla mnie najważniejsze.  :D

Gavroche

Jaką masz normę?

Blackend

10km bez przerywania. ;)

administ

Zero km, bo za gorąco!  :? ;)

Blackend

Ciepło to prawda, ale ja jeszcze jestem przed emeryturą i nie mogę grymasić. ;)

Gavroche

Cytat: Blackend w 2015-08-05, 17:58:58
10km bez przerywania. ;)
Słusznie, przerywanie niezdrowe jest. ;)

administ

:lol:
Ale na jesień będzie szansa, że wielu emerytury jednak dożyje, bo Duda da 40 lat składkowych... ;)

Jarek

No to mi pięć brakuje .Duda da w końcu ta chwila nadeszła .Dziwi mnie ta skala jaką operują manipulanci ,bo od 70 siątki powoli brane jest pod uwagę ,a tu takie dudy. :lol:

administ

Problem w tym, że za pięć lat może ZUS-u nie być, jak i tego państwa zresztą.  :?
Ponoć Hameryce stan zamorski splajtował...  8)

Blackend

Taka tam wysepka, krzywdy sobie nie zrobią.  8)

administ

Ale kto im dołoży? :roll: ;)

Blackend

Wybory się zbliżają, to znajdzie się kolejny ichni Duda. ;)

Jarek

Ja też mam wrażenie ,że powoli się to kończy ,wyczuwam pustą kieszeń ,a to długo nie potrwa  8)

RafałS

Nawet i się by pobiegało, ale za dużo "ale" mi wyskoczyło.  :wink:

Blackend

Ja też mam wiele ale, ale... jak czytam jakie czasy uzyskują tu starsi ode mnie, to zaraz energii dostaje, bo przecież nie wypada aż tak szybko dziadzieć. ;)