Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Może kłusem biegniesz i stąd ta dziwność w patrzeniu. ;) :D
Gdy w zwojach wszystko gra, to niezwykłym jest jeśli ktoś nie patrzy. ;) :lol:

Radzio

MariuszM! Przypomniałem sobie! :D
W wodzie, w wodzie spojrzenia są mniej dziwne z powodu widoku braku koszulki. :lol:

Radzio

Planowałem popływać, ale nie doszedłem, bo chyba nie dojadłem. :D
Ale to, co przeszedłem ma się nijak do tego, co bym przebiegł, gdybym nie pomaszerował pływać. :lol:
Wkrótce- w ramach "szkolenia"- leśni zaczną gonić ludzi z lasu celem obniżenia zagrożenia pożarowego. ;) :D

Radzio

Cytat: Radzio w 2013-07-14, 20:08:44
...
Wkrótce- w ramach "szkolenia"- leśni zaczną gonić ludzi z lasu celem obniżenia zagrożenia pożarowego. ;) :D
Na pole, albo na dwór. :lol:

Radzio

Biegać teoretycznie każdy może, w tym niektórzy już muszą. ;) :lol:
Dla zdrowia. 8)

RafałS

Za wczoraj - 4km/20min. Minęło zimowe zmęczenie. Następna zima tuż tuż.  :wink:

Blackend

Ani się obejrzymy jak przyjdzie. Dni już coraz krótsze  8)

Radzio

Suuper, noce wobec tego nieco dłuższe. 8) :lol:

chill

Wczoraj mikro tyci  ironman  bez wody :lol: 6-7 km biegiem i z 15 km rowerem ...

chill

Po przebierałem dzisiaj znów nogami po polnych dróżkach ... cos koło 7km 45 min ...

MariuszM

Widać poprawę osiągów...  :D

chill

Dopiero teraz czytam Twój post a ja po drugim biegu dzisiaj   :shock:

Nie wiem o co chodziło ale strasznie mnie ciągnęło żeby chociaż na 20-30 minutek wyjść znów ...
I tak zrobiłem 30 min poszło tym samym tempem ... plus na koniec zrobiłem sobie ... ( Gavro mnie ubije jak ekologiczne prosie za pół ceny ;)  :lol: - ale obiecuje że wszystko gra w należytym porządku  :lol: ) ... tabatę 4 minutki burpees 8 powtórzeń i 20 sek. przerwy i znów.... itd ...

Jutro będę pocięty jak 1/4 Stathama ;)  :lol:

MariuszM

Ja, gdy se biegnę lub spaceruję (~5km) zahaczam czasem o załączniki-głównie nachwyt; szeroko na wysokości barków i bajceps na szczebelkach. :D

Mnie nosi energia gdy przepalam ATP,wtedy koniecznie trzeba coś zrobić (spacer,biegi, inne ćwiczenia ;) ) :D inaczej człowiek się udusić może....  :lol:

Takiej sytuacji nie doświadczam przy zbyt małej ilości Ww,znacznej B. Wątroba 100-150g z śmietanką i ziemniakiem robi swoje (ATP).

[załącznik usunięty przez administratora]

MariuszM

P.S + pompki na słupkach  :D

Blackend

Bardzo ładna ścieżka zdrowia ;)

MariuszM

Cytat: Blackend w 2013-07-19, 20:44:03
Bardzo ładna ścieżka zdrowia ;)
Komary tną  :D , ale dopiero po 21 

RafałS

Cytat: MariuszM w 2013-07-19, 20:29:41
... zahaczam czasem o załączniki...
Aleś farbę zdrapał.  :wink:

RafałS

Dziś na bieżni niezwykła pogoda. Możnaby się opalać w księżycowym albedzie  :wink: . Sama bieżnia sucha jak pieprz. Przebieżka nieznaczna, ale na finiszu doszedł 1 skok w dal - do połowy piaskownicy. Przypuszczam nawet że mógłbym przeskoczyć ze 2/3 piaskownicy.  :lol:

renia

Za mało robią placów zabaw dla dorosłych... :roll: :lol:

RafałS

Wiadomo, wszystko dla tych... dzieci  :evil: . A one i tak przy komputrofonach siedzą.  :wink: