Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

A w lesie możesz bez koszulki biegać? Mandat za to nie grozi? :roll:

Blackend

Holender o tym nie pomyślałem, a może tak być.  :?
W Atenach miałbym problemy, bo wracałem samochodem również bez założonej koszulki.
http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/3382/absurdy_i_ciekawostki/

MariuszM

ja w Poznaniu na Malcie problemow nie moalem, a w A mialbys? ;) Kraj zarem z nieba plynacy ;)

Blackend

Już dawno najbardziej absurdalne zakazy ograniczające wolność przestały mnie dziwić.  8)

renia

Cytat: Blackend w 2014-07-27, 19:04:25
Holender o tym nie pomyślałem, a może tak być.  :?
W Atenach miałbym problemy, bo wracałem samochodem również bez założonej koszulki.
http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/3382/absurdy_i_ciekawostki/

Przeczytałam całe...średniowiecze. A USA chyba najgłupsze... :roll:

Blackend

Infantylne społeczeństwo, to i stosownych regulacji potrzebuje. ;)  :lol:

Zyon

Dzisiaj widzialem slowrunnera, biegl wyraznie powoli ale nie tak truchtem, spadajac na prosta noge wyrkoczna tylko tak jak sprint na zwolnionych obrotach. Wyraznie chcial betaoxydowac zamiast na wunglach miesniowych biegac.
Work Buy Consume Die

Blackend

Ło matko, wyszedłem spod prysznica mniej mokry niż wszedłem.  :shock: ;)
Ale najważniejsze, że do niego dobiegłem. ;)

Gavroche

My hero!
Kto by mi nogi rozbujał w taki gorąc! :lol:

Blackend

Dzisiaj złapała mnie burza i jedynie żałuję, że koszulki wcześniej nie zdjąłem. Przyjemny jest ciepły, letni deszcz.  8)

Radzio

Gdzieś po ucywilizowanym świecie plącze się takie powiedzenie: "Gdy budzisz się rano i nic cię nie boli, to znak, że po prostu nie żyjesz". A tym czasem w 99 przypadkach oznacza to, że już jesteś w wymarzonym od ponad dwóch tysiącleci raju. ;)  Aż dziw bierze, że niektórzy- bojąc się chyba tego stanu- pakują stopy w sandałki albo, co sieje powszechne zgorszenie, w nic nie pakują stóp i sruuu, ... znaczy, gonią po lesie ... . :lol:
+8km do emerytury w towarzystwie ..., a chociażby kwitnących wrzosów. :D

Radzio

Cytat: Blackend w 2014-08-15, 18:15:47
Dzisiaj złapała mnie burza i jedynie żałuję, że koszulki wcześniej nie zdjąłem. Przyjemny jest ciepły, letni deszcz.  8)

Ja, na wszelki wypadek, w ogóle jej nie zakładałem, bo żal to niekiedy potrafi tak dupę ścisnąć, że ... ho, ho. ;) Przy czym, akurat mojej osobie, nie o mandat chodzi..., ale rozumiem Cię, nie wszyscy cudzą pracą się żywią, wszak. ;) :lol: :lol: :lol:
Szkieletor, nie szkieletor, ważne aby nie jęczał i nie skrzypiał. Przy czym to drugie jest ważniejsze. ;) :D

Cytat: Blackend w 2014-07-27, 18:01:16
:lol: Szkieletor po lesie lata i ludzi straszy. ;)  :lol:

Dziś +6km DO emerytury i to w koszuli, z długim rękawem, ale ... bez kieszeni. :D :lol:
A w wersji "lajt" ma to się tak: ... emeryturki i to w koszulce, z długim rękawkiem, ale ... bez kieszonek. bezbez :D

Blackend

Dziś u nas jest chłodno, więc też pewnie bym pobiegł w długim rękawku, ale nie pobiegłem bo mi się nie chce. ;)  :D

MariuszM

leniwiec ,calkiem zjadliwe hobby ;)

RafałS

Szkoda że już nie mogę biegać. Piłkarze zawiedli na ament, nie wycięli pręta w ogrodzeniu  :( (co bym wieczorkiem mógł mieć bieżnię dla siebie)  8) bo w dzień to nie bardzo... W końcu nie jestem biegaczem.  :)

Radzio

Cytat: MariuszM w 2014-08-21, 21:51:50
leniwiec ,calkiem zjadliwe hobby ;)

"... on wisi, jemu wisi ..". 8)

Dot. leniwca. :D

Cytat: RafałS w 2014-08-21, 22:06:39
Szkoda że już nie mogę biegać. Piłkarze zawiedli na ament, nie wycięli pręta w ogrodzeniu  :( (co bym wieczorkiem mógł mieć bieżnię dla siebie)  8) bo w dzień to nie bardzo... W końcu nie jestem biegaczem.  :)

Ostatnie zdanie zabrzmiało jak ulga, wielka. ;) Co byłby wart świat ... bez krat- nuda. :D Znaczy, bez piłkarzy. :lol:

Dziś +4km DO emeryturki, bowiem się przedwczoraj ... n a d n a t ę ż y ł e m. ;) :lol:

RafałS

Mnie by się bardziej o szkodę rozchodziło.  :)
Za dnia to tylko po boisku za piłką pobieżę. Ale nie za mocno bo słabo kondycjonowany jestem bo nie biegam... przez tych piłkarzy.  :lol:

Radzio

A, to w pierwszym zdaniu doczytałem. ;) :D

Gavroche

Jaka ilość uderzeń serca na minutę oznacza, że betaoksydacja tlenowa się właśnie skończyła?
Dla mnie lub innego niewytrenowanego?

Daniel

Dzisiaj przebiegłem drugi planowany maraton (pierwszy - dwa tygodnie wcześniej). Te same co w zeszłym roku.

To tak dla informacji, że nadal żyję i biegam.