Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

On ma owłosienie na całym ciele i stałe zęby, jak mówi Tomasz, cudak taki się urodził, bo nie podejrzewam, że go rodzice czymś szprycują, choć kto wie?

Baciey

Jeśli tatuś jest na tyle odpowiedzialny, że katuje to dziecko ostrymi treningami, to szprycowania też się można po nim spodziewać.

Gavroche

Dzieci mają naturalną potrzebę ruchu przecież, może po prostu odpowiednio skanalizował energię synka? :D

Baciey

Racja, ale taki szesciopak nie przekonuje mnie że powstał z naturalnych potrzeb ruchu :D

Gavroche

Może fotoszopa? :D

administ

:lol:
Fotoszopa potrafi cuda... ;)

Dasna

Baciey

Może.. ale na filmie ciężej o fotoszopa a kratka też jest :P

Gavroche

19 lat, bez kostiumu do siadu, 415kg!
https://www.instagram.com/p/Bh4p7r3BBrl/
Co oni tam jedzą? :shock:

Baciey

Na pewno dużo makaronu :lol: Sylwetka tragiczna..

Gavroche

Po co mu sylwetka? :shock:
To sportowiec. ;)

Baciey

Bo nie samym sportem człowiek żyje. Zakładam że jakieś życie prywatne ten sumita też ma ;)

Gavroche

No i?

Kompletnie nie rozumiem tego dziwnego trendu.
Jeśli sportowiec robi wszystko by mieć wynik, to jest to ok, taki ma zawód, więc stosuje kontrowersyjne i niezdrowe metody wspomagania, odżywiania, wypoczynku i regeneracji, to jest akceptowalne.
Ale jak tylko w sportach siłowych zawodnik bez limitowej kategorii tuczy się dla wyniku, to już "wygląda źle".
I co z tego?
Miotacze i maratończycy też wyglądają kiepsko, ale nikt tego nie komentuje, czemu? :shock:

Ludzie, w sporcie liczy się wynik, jakim trzeba być gamoniem, żeby trójboiście wystawiać cenzurkę za wygląd? :lol:
Chcesz oglądać sylwetki, to jest do tego odpowiedni sport; wydepilowani, zaszpachlowani bronzerem, w srebrnych majteczkach panowie, tam się ogląda sylwetki. ;)

Baciey

Oby kasa mu rekompensowała wszystkie bolączki życia codziennego. W sporcie liczy się widowisko a nie wynik, jak dla mnie.

Jarek

Tak.
Dusza sportowca jest sprawiedliwa tylko do czasu. Potem liczą się tylko pieniążki, jak się uda.

Gavroche

Cytat: Baciey w 2018-04-24, 19:26:55
Oby kasa mu rekompensowała wszystkie bolączki życia codziennego. W sporcie liczy się widowisko a nie wynik, jak dla mnie.
Dlatego nie jesteś sportowcem. ;)

vvv

Cytat: Gavroche w 2018-04-24, 13:47:48
Jeśli sportowiec robi wszystko by mieć wynik, to jest to ok, taki ma zawód
... jest akceptowalne.
... "wygląda źle".
I co z tego?

a w zasadzie całe forum jest o ..

Jeśli polityk robi wszystko by mieć wynik, to jest to ok, taki ma zawód
... jest akceptowalne.
... "wygląda źle".
I co z tego?

nie od parta refleksja
ale od parta będzie bez dwóch zdań
:shock: :mrgreen: :wink:

Baciey

Cytat: Gavroche linkDlatego nie jesteś sportowcem. ;)

I tu jesteś w błędzie :) A moja wypowiedź dotyczyła sportu z punktu widzenia widza, którym również jestem ;)

Gavroche

Cytat: vvv w 2018-04-24, 20:18:40
Cytat: Gavroche w 2018-04-24, 13:47:48
Jeśli sportowiec robi wszystko by mieć wynik, to jest to ok, taki ma zawód
... jest akceptowalne.
... "wygląda źle".
I co z tego?

a w zasadzie całe forum jest o ..

Jeśli polityk robi wszystko by mieć wynik, to jest to ok, taki ma zawód
... jest akceptowalne.
... "wygląda źle".
I co z tego?