Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Mnie nie wadzi, byle nie zmuszali.  8)

renia

Cytat: admin w 2018-05-12, 08:57:07
No jak dobrze, skoro bujanie się na huśtawce jest "debilne"...  :lol:
Wgapianie się w drącą żonę nim płód się wyśliźnie jest super/debilne*

*- niepotrzebne skreślić.  :lol:

Ja nic nie skreślam, ani nie podpisuję... 8) :lol:

vvv

Cytat: admin w 2018-05-12, 08:57:07
No jak dobrze, skoro bujanie się na huśtawce jest "debilne"...  :lol:
Wgapianie się w drącą żonę nim płód się wyśliźnie jest super/debilne*

*- niepotrzebne skreślić.  :lol:

https://demotywatory.pl/uploads/201312/1385934265_dv6klq_600.jpg
(https://demotywatory.pl/uploads/201312/1385934265_dv6klq_600.jpg)

:shock: :wink:

Gavroche

Słaby mem. 8)
Powinno być: "Tańcz, k..., bo dla ciebie gram".

Blackend

Dasna

Cytat: Gavroche w 2018-05-12, 06:17:13
To, to mam wytrenowane, teraz trzeba przestać, by skonsumować efekt procesu. :D
Wraz z usunięciem zmęczenia, przy dobrze zaplanowanych i realizowanych bodźcach treningowych następuje "superkompensacja", czyli stan równowagi organizmu charakteryzujący się większymi możliwościami wysiłkowymi.
Następuje poprawa formy i wyników.
Odpoczynek sprzyja więc osiąganiu lepszych wyników. 8)

Oczywiście zostawię jaką formę ruchu, może marsze ze 2-3 razy w tygodniu, zadziała wtedy tzw. fenomen Sieczenowa.
Polega on na tym, że procesy regeneracji sił ulegają przyspieszeniu pod wpływem działania innych wzorców ruchowych, niż te, które używane są w regularnym treningu.
Zjawisko to dotyczy także pracy umysłowej.
Dlatego jeśli sportowiec na krótki czas zmieni także środowisko, efekt odnowy będzie właściwy.
To jasne jak słońce. Przewietrzenie mózgu daje dobre rezultaty. :D

Dasna

Cytat: Gavroche w 2018-05-11, 13:15:32
No i siadłem (i wstałem) 260kg. :shock:
A zaplanowane było 250kg na wakacje dopiero. :lol:
Środki farmakologiczne jednak dużo dają, nawet w takich minimalnych ilościach. 8)
Pociągnę jeszcze może do 270kg, z miesiąc, i robię przerwę ze 2-3 miesiące, bo CUN mam zajechany, a przed urodzeniem dzieciaka trzeba się zregenerować porządnie.

No przecież. Kumulują sie i tak. Nawet te 5 mg dianabolu. I tak wykryja go teraz nawet po 8 miesiącach. Czyli siedzi.

administ

Ale jak się zastosuje detoks owocowo- warzywny, albo jaglany? :roll: ;)

Gavroche

Cytat: Dasna w 2018-05-12, 16:12:25
Środki farmakologiczne jednak dużo dają, nawet w takich minimalnych ilościach. 8)
Pociągnę jeszcze może do 270kg, z miesiąc, i robię przerwę ze 2-3 miesiące, bo CUN mam zajechany, a przed urodzeniem dzieciaka trzeba się zregenerować porządnie.

No przecież. Kumulują sie i tak. Nawet te 5 mg dianabolu. I tak wykryja go teraz nawet po 8 miesiącach. Czyli siedzi.
Nic się nie kumuluje, to nie lotto. ;)
Meta ma okres półtrwania 3-4 godziny, działania trochę dłuższy, ale niewiele.
A, że wykrywają tzw. metabolity późne, to po prostu się nauczyli do czego jest metabolizowany metandienon i szukają tego najdłużej krążącego. :D
Tyle, że on już żadnego wpływu nie wywiera.
Tak czy siak metka to potężne narzędzie. 8)

Dasna

Cytat: Gavroche w 2018-05-12, 17:36:27
Cytat: Dasna w 2018-05-12, 16:12:25

Nic się nie kumuluje, to nie lotto. ;)
Meta ma okres półtrwania 3-4 godziny, działania trochę dłuższy, ale niewiele.
A, że wykrywają tzw. metabolity późne, to po prostu się nauczyli do czego jest metabolizowany metandienon i szukają tego najdłużej krążącego. :D
Tyle, że on już żadnego wpływu nie wywiera.
Tak czy siak metka to potężne narzędzie. 8)
Może i nie lotto. Mi to lotto. :lol: :lol:

Niech będzie, nie będę się spierac , bo w tej kwestii nie mam dostatecznej wiedzy, ale coś na rzeczy jest, że czepiają się tych metabolitów.
Jak to nie dziala?
To propionat szybko wychodzi a długie estry?

A że potężne to fakt.
Natomiast najmilszy jest turinabol.  :lol:

Gavroche

Turinabol powoduje depresję. 8)
A propionat to testosteron z doczepionym krótszym kwasem tłuszczowym, dłuższe estry to dłuższe kwasy tłuszczowe.
Kinetyka testosteronu pozostaje zawsze taka sama, różnica w modyfikowanym testosteronie polega na czasie metabolizowania przez organizm estrowego ogonka do czasu uwolnienia czystego testosteronu.
Prop szybko się loguje i szybko wylogowuje, bo jego estr jest szybko rozkładany przez enzymy, enan czy cypio znacznie wolniej, dlatego iniekcje można robić rzadziej.
Różnice występują też w aromatyzacji testosteronu z krótkich i długich estrów, zależy to m.in. od globuliny wiążącej steroidy i poziomu otłuszczenia ciała.
Różnie ludzie reagują na sam estr i jego metabolity, np. enentan daje metabolity podobne do aldehydu octowego, zwyczajnieniwjtórych muli, stąd różni ludzie różnie czują rozmaite estry modyfikowanego w ten sposób testosteronu i stąd różne popularne opinie, ale test to test i tyle. ;)

Dasna

Turinabol depresję?

Ale chyba w większych dawkach i długo stosowany?

No, tak propionat szybko się rozkłada. Niestety wszystkien aromatyzują i dla kobiet jest to niekomfortowe.  8)

Gavroche

Miesza w neuroprzekaźnikach, łykają do niego antydepresanty, jak wypłynęła afera BALCO to też tak o nim pisali.
Ci co kochają turę to chyba metę z winem zajadają, wałki są na porządku dziennym w podziemnym obrocie.
Tutaj nieco o testosteronie, stare ale jare:
https://www.kfd.pl/testosteron-to-testosteron-czyli-role-estr%C3%B3w-340723.html/

A dla kobiet to oryginalny oksandrolon lub primobolan, z testosteronem bym nie fikał, bo wasz układ hormonalny jest mocno skomplikowany. :D
Chociaż ostatnio gadałem z laską szykującą się na fitness w Anglii i zajadała winstrol solo, a wyglądała superkobieco.
U kobiet fajne jest to, że żadnej PCT nie robią, odstawiają steroidy i tyle.

Dasna

No, tak. Ginekomastia nie straszna.  :lol:

Ale, ale weszłam na jakieś forum , nie kulturystyczne, jakieś fitnesski i one tam walą dekę, teścia, boldenon i wcale nie przygotowują się do występów. Uuu.

Niestety oksa jest bolesna w użyciu. Suszy strasznie. :?

Gavroche

Też mnie zdumiewa ilość środków brana przez niestartujących amatorów. :?

Oksa suszy, bo to DHT, mnie nawet po Provironie suszyło, dlatego dorzuciłem metkę. ;)
Ale czy u kobiet też taki efekt, nie wiem...

renia

Jak metka jest przesolona, to też może suszyć... 8)

Gavroche

Nie miałem pojęcia, że tak dobrze się znasz na dopingu! ;) :lol:

renia

8) Nie chciałam się chwalić... :oops: :lol:

Gavroche

renia

Dzięx  8) Nawet karate ćwiczyłam z bratem... :lol: :wink: