Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: Gavroche w 2021-05-27, 09:18:31
Rozumiem, że Ci się nie podoba, ale mam to gdzieś. :D
...
Ojojojojoj. Aż tak zaraz to nie. Mały żarcik. No powiedzmy pół-żarcik najwyżej w korpo temacie. Ale żeby brać tak do siebie, niepotrzebnie.  :)

Gavroche

admin

Ale jak sie często pozbywa nasienia, to poziom testosteronu jest bardzo wahliwy... ;)
Dlatego "wąsate" kobiety po menospadkowym, spadku  estrogenu i progesteronu są uprzywilejowane, szczególnie gdy pojawia się u nich hiperandrogenizm... ;)

admin

:shock:
Ups! Sory - muszę się uspokoić, bo sam nie rozumiem co piszę z pozycji obecnie wykonywanego zawodu! ;)

Gavroche

Właśnie, powściągnij konie nieco. :lol:

Dzisiaj leciutko, bo przecież miałem odpoczywać. :?
-rwanie odważników oburącz 4x10@24kg
-wyciskanie huśtawkowe 4x5@32kg
-hack przysiad 2x6@32kg.
I już. :D

admin

No nie wiem, czy nie dam się wciągnąć w nowe przedsięwzięcie związane z dietetyką, jeśli nie będę musiał rezygnować z busiarstwa...  8)
2-go czerwca zdecyduję...  :D

Gavroche

Dietetyka by zyskała na tym...

Blackend

Ale co z pamięcią, bo takie nagłe przypominanie tak zawiłych zagadnień może doprowadzić do zwarcia.  :shock: ;)

admin

Wlasnie tego się najbardziej obawiam, bo to jeszcze jakich głupot większych niż zwykle mogę naopowiadać...  :shock: ;)

admin

Najgorsze, że sam nie rozumiem co pisze np: o tym testosteronie i kobiecie z brodą - jake zaś androgeny przy jajnikach! ;)

admin

Ale jakby co, to niech się te brodate nie przejmują, bo to fizjologiczne, tylko trzeba ewentualnie się golić... ;)

Gavroche

Cytat: admin w 2021-05-30, 09:27:05
Najgorsze, że sam nie rozumiem co pisze np: o tym testosteronie i kobiecie z brodą - jake zaś androgeny przy jajnikach! ;)
Jajniki już nieczynne estrogennie, ale produkują nieco testosteronu.
Poza tym słabe androgeny nadnerczowe; DHEA i androstendion, robią ten wąsik. :D

Gavroche

Cytat: admin w 2021-05-28, 18:14:42
Ale jak sie często pozbywa nasienia, to poziom testosteronu jest bardzo wahliwy... ;)
Dlatego "wąsate" kobiety po menospadkowym, spadku  estrogenu i progesteronu są uprzywilejowane, szczególnie gdy pojawia się u nich hiperandrogenizm... ;)
Z tego, co czytam, to najwyższe poziomy testosteronu mają mężczyźni, którzy niezbyt regularnie ćwiczą, nie są najszczuplejsi i nie unikają pracy na świeżym powietrzu...

admin

Od kiedy jest niebieska tabletka trzeba o serce tylko dbać, aby nie zawiodło podczas "strzelania" ... ;)

Zyon

Cytat: Gavroche w 2021-05-27, 13:02:59
Trzeba wchodzić na bombę albo na HTZ:
https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/poziom-testosteronu-kluczowy-dla-przebiegu-covid-19/ar-AAKpLiE?ocid=msedgntp
:P
Hehe a niedawno sie nabijalem z tych zestrachancow, ze estrocioty z cyckami i bez jaj  :lol:
Work Buy Consume Die

admin

Cytat: admin w 2021-05-29, 20:07:52
No nie wiem, czy nie dam się wciągnąć w nowe przedsięwzięcie związane z dietetyką, jeśli nie będę musiał rezygnować z busiarstwa...  8)
2-go czerwca zdecyduję...  :D

Czyli tak: pomogę, bo mi sumienie inaczej nie pozwala, a co  będzie dalej - zobaczymy...  8)
Jeszcze nie zdecydowałem, bo za mało danych.

Octaver

Jakie polecacie ćwiczenia do wykonywania w domu bez sprzętu na brzuch i klatkę piersiową?

Dasna

Równo za tydzień startuje w Mistrzostwach Polski Masters w PC.

Przygotowywałam formę od dłuższego czasu, ale moja góra szwankuje z powodu braku pomostu. Nic to, nie jest najgorzej. Teraz lekkie, leciutkie  treningi.

admin

Tydzien szybko zleci...
A górą się nie przejmuj, bo adrenalina startowa pomoże.  8)