Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Ludzie zaczną się cofać w rozwoju... :? jak im zabraknie trawy, to wejdą na drzewo po owoce...tradycje naszych dalekich przodków trzeba podtrzymywać... 8)  :wink:

renia

Cytat: Zyon w 2013-03-29, 11:19:54
Ciekawi mnie kto i dlaczego placi tym naukowcom za marnotrawienie czasu zeby wymyslac takie pierdoly

http://natemat.pl/55989,ty-tez-jestes-fleksitarianinem-nawet-jesli-jeszcze-o-tym-nie-wiesz
CytatJak informuje “Guardian”, w 2013 roku w Wielkiej Brytanii wegetarian i frutarian przybędzie o połowę. Do podobnych wniosków doszli też uczeni holenderscy i amerykańscy.

Płacom im ci, którzy taki powszechny sposób odżywiania chcą narzucić. Ci, którzy zarabiają na chorym społeczeństwie. Za porządne badania nad DO nie chcą płacić, ani za artykuły propagujące zjadanie dużej ilości jaj i mięsa czerwonego...Traktują nas jak stado baranów... :? :lol: Nie widza, że sami są osłami... 8)

renia

Płacą miało być... 8)

administ

Cytat: renia w 2013-03-29, 12:21:51
Ludzie zaczną się cofać w rozwoju...

Nie ma takiej obawy, a i mięsa starczy dla tych, co powinni je jeść!  :D

renia

Przy mądrej polityce i gospodarce, starczyłoby mięsa dla wszystkich...

administ

Nie wolno karmić mięsem na siłę, jeśli kto sobie tego nie życzy, bo narusza to wolność obywatelską!  :evil:
Można natomiast z dobrej woli nauczyć, jak bilansować dietę wysokowęglowodanową, opartą na białku roślinnym, aby jak najmniejsze szkody czyniła, a i nawet prozdrowotna była.  :D
Umiem i mogę, ale nie tu...  8)

RafałS

Tymczasem trwa wyścig przedświąteczny. Korytkowcy omal nie wykupili całej śmietanki 30%, prawie im się udało. ;-)  :D

Zyon

ojojoj, czuje, ze bede musial objechac sklepy, z zapasow mam tylko boczek, poledwice, jajka i cwikle
Work Buy Consume Die

MariuszM

Cytat: RafałS w 2013-03-29, 13:12:33
Tymczasem trwa wyścig przedświąteczny. Korytkowcy omal nie wykupili całej śmietanki 30%, prawie im się udało. ;-)  :D
10/10 aż strach wejść do sklepu  :lol: :lol:
Dobrze,że Biedronka blisko, piesek jak mawia chrześniak (NettO) również... Koniec świata bliski, śmietanki brak.  :lol: :lol:

renia

Już im nawet ta w proszku i sprayu nie smakuje... :?

renia

Cytat: Zyon w 2013-03-29, 13:13:43
ojojoj, czuje, ze bede musial objechac sklepy, z zapasow mam tylko boczek, poledwice, jajka i cwikle

Jeszcze kotlety sojowe by się przydały... :roll:

administ

Cebula, żurawina, szpinak i jądra tego z vit. B17 trzeba mieć obowiązkowo zawsze pod ręką przecież!  :roll: :wink:

Zyon

Cytat: renia w 2013-03-29, 13:23:21
Cytat: Zyon w 2013-03-29, 13:13:43

Jeszcze kotlety sojowe by się przydały... :roll:
mam, mam, podsmaze je sobie na sojowym smalcu z sojowymi skwareczkami, bedzie pysznie  8)
Work Buy Consume Die

administ

Wszedłem do warzywniaka, ale zaraz wyszedłem, bo kolejka.................................................. i jeszcze dalej.  :?
Tak ludzie przed świętami glifosat polubili!  :shock:
A chciałem tylko kupić 1/2kg cebulki, bo mnie żona prosiła.

renia

Jeśli Żona prosiła to powinieneś stać cicho i nie marudzić... :evil: 8) Miałbyś czas na uświadamianie dietetyczne i na polecanie ludziom szpinaku... 8) :lol:

U nas też jest ruch dzisiaj jak w Paryżu... :? a ja bym chciała, żeby DO było powszechne... :? :lol: Musielibyśmy się przebranżowić... :roll:

administ

Zaraz idę na spacer, to dam wykład o czosnku, a i cebulkę kupię...  :D

renia

Za taki wykład pewnie cebulę dostaniesz gratis... 8) :lol:

renia

http://facet.wp.pl/kat,1034221,title,Masz-20-lat-i-juz-lysiejesz-Uwazaj-mozesz-byc-powaznie-chory,wid,15456242,wiadomosc.html?ticaid=110513

...już koncerny pracują nad lekiem przeciw łysieniu i przeciw nowotworom...
A gdzie profilaktyka? W talerz nie wypada zaglądać? A w kieszeń tak.. :roll:

renia

Robiąc porządki świąteczne nie zapominajcie o oczyszczeniu również swojego wnętrza... :twisted:

http://fitness.wp.pl/zdrowie/metody-naturalne/art151,sposoby-na-oczyszczanie-organizmu.html