Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: admin w 2013-03-25, 14:38:32
U nas leci mineralna z kranu, a jeśli kto tak nie ma, to niech się przeprowadzi tam, gdzie tak jest.  :D

:Lepiej bądź cicho... 8) bo wszyscy do Włocławka się przeprowadzą... :lol:
Ale my mamy jeszcze lepszą wodę, bo źródlaną... :P

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

Powinni zabronić stosowania go u dzieci. Dzieci nie są świadome zagrożenia...Jeszcze wprowadzą wegetariańska dietę w przedszkolach...robią z dzieci króliki doświadczalne... :?

administ

Nie wolno zabraniać! Trzeba nawet propagować, bo wegedieta jest wystarczająco zdrowa!  :D
Znacznie lepsza niż dieta korytkowa, bo szkoda wartościowego białka marnować.  8)

administ

Ale to jest badanie z tuczarni przeprowadzone przez hamerykańskich naukowców, więc kompletnie niewiarygodne!  8)
Mleko pełne jest bardzo miażdżycorodne i nie należy go pić!  :?

administ

Bo na to nie ma rady!  :wink:
Sami "naukowcy" muszą przyznać, że leczyć nadwagi nie potrafią.
Dieta wegetariańska bardzo dobrze odchudza przecież.  :D

renia

Jak to nie potrafią? :shock: W Wejherowie jedną kobietę po trzydziestce tak "odchudzili" (usunięcie części żołądka), że kobieta już na nadwagę nie narzeka...na nic nie narzeka... :(

administ

Bo zawsze może być tak, że choć operacja się powiodła, to pacjent zmarł.
Taka karma.  :?

administ

Namawiają do płacenia akcyzy! :shock:
Alkoholik pije "trzy koma pół drinka" na dobę.  :wink:

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

Polacy wyglądają "źle" w statystykach unijnych w ilości spożywanego alkoholu na osobę - w skali roku...Dlaczego budżet państwa ma cierpieć? Rząd na pewno normę europejska "wyrabia"... :D A kawa tez zalega w magazynach, muszą ja przepakowywać w nowe opakowania z nową datą... :? Albo już miałam kawę z naklejoną na wierzch nową datą przydatności do spożycia... :?
Jeśli będzie większe spożycie alkoholu, to będzie mniej "chętnych" na wyciąganie "łapy" po emeryturę...

administ

Cytat: Zyon w 2013-03-26, 15:03:04
Cytat: chill w 2013-03-26, 14:48:50
Kawa ponownie ...  http://www.sfora.pl/Czesto-pijesz-alkohol-Ten-napoj-uratuje-twoja-watrobe-a53938
takie rzeczy do tematu "kawa" coby potem nie szukac!

Szkoda miejsca na takie seksistowskie bredzenie, bo w doświadczeniu "wykazano" upośledzenie kobiet, a nawet, że kobieta to nie człowiek lub odwrotnie!  :wink: :? :D

chill

Cytat: adminSzkoda miejsca na takie seksistowskie bredzenie, bo w doświadczeniu "wykazano" upośledzenie kobiet, a nawet, że kobieta to nie człowiek lub odwrotnie!  Wink Confused Very Happy

Zgadzam sie , miałem nie wklejac tego w ogóle , ale sie rozpedziłem i tak wyszło jak wyszło ...  :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

Gavroche

renia

Cytat: Gavroche w 2013-03-26, 16:19:19
Soylent:
http://lo.tarnobrzeg.pl/lesser/artykuly/soylent-zbawienie-ludzkosci

Jak byłam dzieckiem to mówiono, że w 2000 roku będą takie tabletki, że jedna pastylka dziennie zastąpi nam jedzenie. I co? Natury nic nie zastąpi...za podróby płaci się dużą cenę... :?