Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Jak założyć konto na tym Forum?

Zaczęty przez administ, 2016-10-14, 18:35:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

Diogenes z Synopy

Że Optymalny jest kimś wyjątkom  :roll: .... może nie aż tak.  Niedaleko mnie mieszka gość o stażu 15 lat i taki bajzel ma na swojej posesji, że aż wstyd się przyznawać.   :shock: ;-)   Ale Opty jakieś tam elementarne zasady dobrego zachowania powinien posiadać.  8) :)

vvv

Cytat: renia w 2016-10-17, 16:27:41
Cytat: vvv w 2016-10-17, 16:21:48
(1)
Optymalny nie jest złośliwy i nietaktowny,
optymalny jest empatycznie asertywny.

(2)
Jeśli tak nie jest patrz punkt (1).

:wink:

Jeszcze wykres i tabelka by się przydały... 8)

Może być w 2D?

http://s16.postimg.org/h423iainp/image.jpg

(http://s16.postimg.org/h423iainp/image.jpg)

administ

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-10-17, 16:32:41
Że Optymalny jest kimś wyjątkom  

:lol:
Wielu ma zapędy dyktatorskie...  :shock:
Wszystkich na jedną modłę by robili...  :? ;)

Diogenes z Synopy

i jaki świat byłby cudny.  :roll: Jak z książek Doktora.  :D   :)   Różnić się pięknie, też można.  :roll:

Gavroche

Doktor to wizjoner, widział uniwersalne prawa i stworzył świetny pomysł na... utopię. 8)
Natura ludzka niestety. ;)

renia

Każdy projekt jest utopią, dopóki nie jest zrealizowany...

administ

:D
Właśnie, czynnik ludzki źle oszacował! ;)

vvv

Ale czynnik ludzki się składa.

Przykładowo:
Suma wszystkich liczb całkowitych wynosi zero.

administ

Dziura budżetowa temu przeczy, choć się bilansuje!   :shock: ;)

vvv

Żeby była dziura, musi istnieć coś większego.
W tym kontekście dziura pozwala z tej samej ilości utworzyć coś większego, ciekawszego.

Zyon

Cytat: renia w 2016-10-17, 16:00:38
Cytat: Maniek w 2016-10-17, 15:41:55
Cytat: renia w 2016-10-17, 14:52:29
Jeszcze wyznawcy rotacji Ewy Bednarczyk-Witoszek tu są... 8) Niemieszania białek i mieszania w głowach... :roll:
:D

Ale te pisowce, to wredne ludzie...  :shock: :D

Ty jesteś złośliwy i wulgarny i robisz taką opinię Optymalnym. Skąd wchodzący na to Forum mają wiedzieć, że jesteś wyznawcą rotacji EBW?
A ja nie jestem żadnym pisowcem ani pełowcem... :lol:
Maniek po prostu przerotowal, w wolnym słowotworczym tlumaczeniu....zgnil  :lol: :lol:
(http://4.bp.blogspot.com/_UpXPW2kHJq4/SeguKfJYU4I/AAAAAAAAAA0/igXkVVikDTI/s320/Obituary+-+Slowly+We+Rot.jpg)

Work Buy Consume Die

Tris

no nie mogę uwierzyć, po 10 latach czytania tego forum, w końcu doznałam rejestracji ;) nie wiem jednak czy prędko zmienię przyzwyczajenia i poza czytaniem będę pamiętała o pisaniu ;)

Gavroche

Anulka177

Przynajmniej wiesz, o co tu chodzi, jak się przyglądasz od 10 lat :wink:

Blackend

Ja już tu pisze z 10lat i dalej nie wiem o co niektórym chodzi? ;)

Tris

Kilkoro z Was bardzo dobrze znam :) możecie mi wierzyć bądź nie, ale naprawdę czytam Was od dobrych 10 lat. Odżywiam się optymalnie od kilkunastu lat, mam wszystkie wyczytane do granic możliwości książki J. Kwaśniewskiego, podjęłam też próbę zrozumienia teorii kwantowej Anakina (jeśli wiecie co mam na myśli) ;)....Znam specyfikę tego forum, które dla ludzi nie znających zasad ŻO, bądź początkujących może wydawać się nieco hermetyczne. Obowiązuje tu bowiem lekko ironiczno-cyniczny sposób pisania, nie do końca czytelny dla osób zbyt dosłownie je czytających... witam Was bardzo serdecznie :)

ps. Zawsze bawiło mnie sarkastyczno - dobrotliwe poczucie humoru Admina, który szczególnie upodobał sobie dobre dzieci....

anakin

Cytat: Tris w 2016-10-23, 23:20:03
podjęłam też próbę zrozumienia teorii kwantowej Anakina (jeśli wiecie co mam na myśli) ;)

Teoria kwantowa anakina? =O Odswiezysz mi pamiec? ;>

administ

Cytat: Blackend w 2016-10-23, 22:21:48
Ja już tu pisze z 10lat i dalej nie wiem o co niektórym chodzi? ;)

:lol: