Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Ostrzyce - 2017 (27-28 maja)

Zaczęty przez renia, 2017-02-27, 10:28:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Ciekawy jestem tematów w tym roku :lol:

administ

Z nowych zaleceń "naukowych" pasjonujące jest 10*wio, szczególnie z uzasadnieniem. ;)

renia

Cytat: Anulka177 w 2017-03-07, 16:37:17
Z tym profesjonalnym nagłośnieniem to bym się sprzeczała, uszy mi się wydłużyły od tego nasłuchiwania w zeszłym roku  8)

W tym roku im o tym przypomniałam. Mają być mikrofony sprawne, plus zapasowe jeszcze... 8) :lol:

renia

Cytat: admin w 2017-03-07, 17:05:33
Z nowych zaleceń "naukowych" pasjonujące jest 10*wio, szczególnie z uzasadnieniem. ;)

Ja bym chętnie trochę historii ŻO posłuchała - dla odmiany. Jakie były pierwsze kroki, trudności i osiągnięcia w leczeniu w Akademii Zdrowia "Arkadia" w Ciechocinku i w Cedzynie - prowadzonej przez dr Kwaśniewskiego - z Twoją pomocą (chyba, że coś pokręciłam:roll: 8)), o doświadczeniach na zwierzętach (szczurach chyba tylko) w jakich warunkach były prowadzone i czy sam je robiłeś? O sporządzaniu 700 potraw do Książki Kucharskiej. Wiem, że Ty je obliczałeś. Ale kto nadążał z ich zjadaniem? 8) 700 potraw, gdyby robić jedną dziennie to by były 2 lata... :roll:
Jakieś ciekawostki nieznane... 8). Ale Ty wybierasz temat, jaki uważasz za słuszny. Albo można zrobić taką dyskusję - odpowiedzi na pytania (ja kilka mam w zanadrzu 8) :lol:).

Jarek

administ

A ja myślałem, że jadę tam sobie tylko posłuchać! ;)

renia

Wątpię, że taki plan się powiódł... 8)

administ

renia

Jesteś skazany na sukces...  8)

administ

:lol:
Ło Matko!
Jeszcze tego mi brakuje...  :shock:  :?

Blackend

Ani się człowiek zorientuje jak go upublicznią.  :? ;)  :lol:

Anulka177

Cytat: renia w 2017-03-07, 17:23:11
Cytat: admin w 2017-03-07, 17:05:33

Ja bym chętnie trochę historii ŻO posłuchała - dla odmiany. Jakie były pierwsze kroki, trudności i osiągnięcia w leczeniu w Akademii Zdrowia "Arkadia" w Ciechocinku i w Cedzynie - prowadzonej przez dr Kwaśniewskiego - z Twoją pomocą (chyba, że coś pokręciłam:roll: 8)), o doświadczeniach na zwierzętach (szczurach chyba tylko) w jakich warunkach były prowadzone i czy sam je robiłeś? O sporządzaniu 700 potraw do Książki Kucharskiej. Wiem, że Ty je obliczałeś. Ale kto nadążał z ich zjadaniem? 8) 700 potraw, gdyby robić jedną dziennie to by były 2 lata... :roll:
Jakieś ciekawostki nieznane... 8). Ale Ty wybierasz temat, jaki uważasz za słuszny. Albo można zrobić taką dyskusję - odpowiedzi na pytania (ja kilka mam w zanadrzu 8) :lol:).
Reniu, ale to jest oznaka starości jak ktoś chce wracać do wspominania przeszłości  :shock: :lol:

renia

Pewnie masz rację... :? Będziemy więc rozmawiać o przyszłości. :roll: O! To jest to! :D :lol:

Jarek

Kobiety powinny tylko o mężczyznach rozmawiać.
Wszystko inne jest dla szkodliwe  :lol:

renia

Nuda by była... :? To jakaś nieudana forma życia...  :mrgreen:

Radomiak

administ

Ale to dopiero jak w niedziele zakażą handlu...  8)

Blackend

Na tacę zakażą rzucać?  :shock: ;)

administ

Tego nie wiem, ale znając stosunki państwo-kościół w tym kraju, ten wariant raczej odpada. ;)

Blackend

Jasne, a jak zaczną rzucać za mało, to znajdzie się inny model finansowania.  8)