Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Ostrzyce - 2017 (27-28 maja)

Zaczęty przez renia, 2017-02-27, 10:28:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radomiak

Można ustawowo na radio i tv, to czemu nie na kler.  " Tyż misję ma"... :?

Blackend

No pewnie, trzeba sobie zawczasu bilet do Nieba wykupić.  :lol:

Radomiak

No niestety, nie chcem, ale muszem się w końcu za tą Renię wziąść. :)

renia

Lepiej tak nie pisz, bo tę Twoją "Renię" skojarzą ze mną... :shock: :lol:

Mirek

Cytat: Anulka177 w 2017-03-07, 22:25:58
Cytat: renia w 2017-03-07, 17:23:11
Cytat: admin w 2017-03-07, 17:05:33
Z nowych zaleceń "naukowych" pasjonujące jest 10*wio, szczególnie z uzasadnieniem. ;)

Ja bym chętnie trochę historii ŻO posłuchała - dla odmiany. Jakie były pierwsze kroki, trudności i osiągnięcia w leczeniu w Akademii Zdrowia "Arkadia" w Ciechocinku i w Cedzynie - prowadzonej przez dr Kwaśniewskiego - z Twoją pomocą (chyba, że coś pokręciłam:roll: 8)), o doświadczeniach na zwierzętach (szczurach chyba tylko) w jakich warunkach były prowadzone i czy sam je robiłeś? O sporządzaniu 700 potraw do Książki Kucharskiej. Wiem, że Ty je obliczałeś. Ale kto nadążał z ich zjadaniem? 8) 700 potraw, gdyby robić jedną dziennie to by były 2 lata... :roll:
Jakieś ciekawostki nieznane... 8). Ale Ty wybierasz temat, jaki uważasz za słuszny. Albo można zrobić taką dyskusję - odpowiedzi na pytania (ja kilka mam w zanadrzu 8) :lol:).
Reniu, ale to jest oznaka starości jak ktoś chce wracać do wspominania przeszłości  :shock: :lol:
I dlatego magistrami historii zostają starcy po 20-stce...
:shock:

administ

:lol:
Do tego to nic ciekawego, jak miernoty usiłują sprowadzić wybitną jednostkę do swojego poziomu.  8)
Za to do historii nie przejdą w przeciwieństwie do tego biedaka, co z własnego wyboru postanawia coś zrobić dla dobra ludzi.  :D

Blackend

Ale maja rację za życia.  :lol:

renia

Cytat: admin w 2017-03-21, 12:27:19
Do tego to nic ciekawego, jak miernoty usiłują sprowadzić wybitną jednostkę do swojego poziomu.  8)
Za to do historii nie przejdą w przeciwieństwie do tego biedaka, co z własnego wyboru postanawia coś zrobić dla dobra ludzi.  :D

Jak powiedział Arthur Schopenhauer: „Każda prawda przechodzi przez trzy etapy: najpierw jest wyśmiewana, potem zaprzeczana, a na końcu uważana za oczywistą.”  :D

administ

W przyszłym roku będzie 50 lat, gdy Doktor doświadczalnie wprowadził Dietę Optymalną dla pierwszych swoich pacjentów.  8)

renia

Też w moich "wyliczankach" tak wychodziło... :roll: :D 8)

Blackend

Pół wieku i nadal nie potrafią zrozumieć i nie zanosi się na zmiany.  :?  8)

renia

Jeszcze rok brakuje... 8) W ciągu roku sporo się może wydarzyć... :roll:

Jarek

renia

Każdy może to interpretować po swojemu... :roll: A co będzie czas pokaże...

Blackend

Ale że co, że Doktor dostanie Nobla, albo środowisko akademickie przyzna się do błędu i odda Doktorowi to co mu się słusznie należy?  :shock: ;)
Bo z góry napiszę, że "naprawianie" świata i uszczęsliwianie ludzi nudą z braku chorób nie ma sensu. ;)  :lol:

administ

Ludzie uwielbiają chorować, szczególnie normatywnie chronicznie i nie ma potrzeby im tej przyjemności odbierać.  8)  :D

Jarek

Cytat: renia w 2017-03-21, 18:42:38
Każdy może to interpretować po swojemu... :roll: A co będzie czas pokaże...
Może będą samoloty rządowe dla optymalnych  :lol:

Anulka177

Cytat: admin w 2017-03-21, 19:17:56
Ludzie uwielbiają chorować, szczególnie normatywnie chronicznie i nie ma potrzeby im tej przyjemności odbierać.  8)  :D
Coraz częściej widzę, że niestety, ale masz rację  :(

administ

Ależ ja mam 49 lat doświadczenia w tej materii i wiem, że ludzi co chcą być zdrowi można na palcach policzyć (w przenośni naturalnie)... ;)
Natomiast reszta to ci, co uwielbiają się leczyć długo i namiętnie.  8)
I nie ma się tym co przejmować, tylko przyjąć do wiadomości.  :lol:

Blackend

Tak jest, żyj zdrowo i pozwól innym chorować. ;)