Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Akademia Zdrowia

Zaczęty przez admin, 2025-04-15, 13:46:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Pojawiło się kilka "wolnych" miejsc na wrześniową naukę z Żywieniem Optymalnym z dojazd we własnym zakresie do Akademii Zdrowia - ok. 6km.
Szczegóły - https://dr-kwasniewski.pl/akademia-zdrowia/ - lub - tel. 790 308 508, lub mail - akademia@dr-kwasniewski.pl

Zyon

Napisze, ze od czasu jak u Slawka sie zaczely reklamy to ogladanie jego nagran stalo sie meczace, trzeba pilnowac telefonu caly  czas. Zle posuniecie.
Work Buy Consume Die

Blackend

Ja na telefonie oglądam YouTuba przez Operę, wtedy nie mam reklam.

Zyon

Sprobuje i zobacze, wnerwia mnie jak co chwile musze sciagac rekawice robocze zeby pogonic jakiegos zasranac z media expert 8)
Work Buy Consume Die

Blackend

Też tak mam, dlatego m.in. zrezygnowaliśmy z telewizora.  8)

Zyon

Telewizora uzywam tylko jako odtwarzacza do filmow :D
Work Buy Consume Die

RafałS

:lol:
Nazywam się Rafał. Circa 14 lat bez telewidzji mainstream overdose programming Co. & friends...  :wink:
Tam nawet niby konkurencyjne kanały synchronizowały bloki reklamowe. Taki "wybór i konkurencja" ze sztancy banko-korpo. 8)

renia

Cytat: admin w 2025-07-17, 10:02:48Dziś kolejna tura nauczonych dbania o własne zdrowie, opuszcza Akademię Zdrowia.  :D
Jest się czym chwalić, ale napiszę tylko o "porażce". Jedna osoba opuściła Akademię wcześniej, ponieważ będąc osobą bardzo otyłą miała nieustające uczucie głodu mimo poprawnie zbilansowanej dawki pokarmowej i zamiast wykazać się cierpliwością, od początku dojeżdżała do pobliskich sklepów na "dojadanie" słodkości. Po szybkim stwierdzeniu tego faktu - zaproponowano tej osobie albo większą samodyscyplinę, albo rezygnację z nauki w Akademii Zdrowia. Wybrała to drugie niestety dla siebie. Przyjąłem tę decyzję z przykrością, ale łatwo i bez "cierpienia" się teraz "leczy" cukrzycę typ II i przy okazji otyłość blokerami GLP-1 zmniejszającymi również łaknienie. Wybór drogi do osiągnięcia należnej masy ciała musi być jednak samodzielny i świadomy.

:(