Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Akademia Zdrowia

Zaczęty przez admin, 2025-04-15, 13:46:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Pojawiło się kilka "wolnych" miejsc na wrześniową naukę z Żywieniem Optymalnym z dojazd we własnym zakresie do Akademii Zdrowia - ok. 6km.
Szczegóły - https://dr-kwasniewski.pl/akademia-zdrowia/ - lub - tel. 790 308 508, lub mail - akademia@dr-kwasniewski.pl

Zyon

Napisze, ze od czasu jak u Slawka sie zaczely reklamy to ogladanie jego nagran stalo sie meczace, trzeba pilnowac telefonu caly  czas. Zle posuniecie.
Work Buy Consume Die

Blackend

Ja na telefonie oglądam YouTuba przez Operę, wtedy nie mam reklam.

Zyon

Sprobuje i zobacze, wnerwia mnie jak co chwile musze sciagac rekawice robocze zeby pogonic jakiegos zasranac z media expert 8)
Work Buy Consume Die

Blackend

Też tak mam, dlatego m.in. zrezygnowaliśmy z telewizora.  8)

Zyon

Telewizora uzywam tylko jako odtwarzacza do filmow :D
Work Buy Consume Die

RafałS

:lol:
Nazywam się Rafał. Circa 14 lat bez telewidzji mainstream overdose programming Co. & friends...  :wink:
Tam nawet niby konkurencyjne kanały synchronizowały bloki reklamowe. Taki "wybór i konkurencja" ze sztancy banko-korpo. 8)

renia

Cytat: admin w 2025-07-17, 10:02:48Dziś kolejna tura nauczonych dbania o własne zdrowie, opuszcza Akademię Zdrowia.  :D
Jest się czym chwalić, ale napiszę tylko o "porażce". Jedna osoba opuściła Akademię wcześniej, ponieważ będąc osobą bardzo otyłą miała nieustające uczucie głodu mimo poprawnie zbilansowanej dawki pokarmowej i zamiast wykazać się cierpliwością, od początku dojeżdżała do pobliskich sklepów na "dojadanie" słodkości. Po szybkim stwierdzeniu tego faktu - zaproponowano tej osobie albo większą samodyscyplinę, albo rezygnację z nauki w Akademii Zdrowia. Wybrała to drugie niestety dla siebie. Przyjąłem tę decyzję z przykrością, ale łatwo i bez "cierpienia" się teraz "leczy" cukrzycę typ II i przy okazji otyłość blokerami GLP-1 zmniejszającymi również łaknienie. Wybór drogi do osiągnięcia należnej masy ciała musi być jednak samodzielny i świadomy.

:(

admin

Wczoraj zaszczycił nas wyjątkowy Gość - Tomasz Jakiel!  :D
Relacja na kanale Sławcia, czyli tu: https://www.youtube.com/@sawomirpiwowarczyk3484/videos
Serdecznie Tomaszu Tobie dziękuję!

I anegdotka:
Ania została obdarowana paletką jajek z Lubuskiego Angusowa i mówi: "jakie ciężkie jajka".
Na co ja wypaliłem - "bo są pełne metali ciężkich" - gruchnął szczery śmiech obecnych!  8)
Trzeba się naprawdę "namęczyć", aby rozbić takie jajko - cud natury osiągnięty dzięki wiedzy i praktyce Tomasza Jakiela!  :D

admin

I nieoceniona Zuzanna Rzepecka - o prądach selektywnych Doktora Kwaśniewskiego:
https://www.youtube.com/watch?v=99rQktX_yq8 - cz. I
Części II i III do samodzielnego wyszukania. ;)

startom

Cytat: admin w 2025-08-05, 09:49:02Wczoraj zaszczycił nas wyjątkowy Gość - Tomasz Jakiel!  :D
Relacja na kanale Sławcia, czyli tu: https://www.youtube.com/@sawomirpiwowarczyk3484/videos
Serdecznie Tomaszu Tobie dziękuję!

I anegdotka:
Ania została obdarowana paletką jajek z Lubuskiego Angusowa i mówi: "jakie ciężkie jajka".
Na co ja wypaliłem - "bo są pełne metali ciężkich" - gruchnął szczery śmiech obecnych!  8)
Trzeba się naprawdę "namęczyć", aby rozbić takie jajko - cud natury osiągnięty dzięki wiedzy i praktyce Tomasza Jakiela!  :D
Bardzo dziękuję Tomaszu  :D !

Teraz jeszcze poproszę o relację jak smakują te metale ciężkie  :D  :D  :D .

Blackend

Fantastyczne wystąpienia!  8)
Wprawdzie, niektóre znam już na pamięć, ale warto na bieżąco odświeżać żeby nie grzeszyć. ;)

admin

Gavroche

A te Ozempiki i inne podobne, to bezpieczne są? Kiedyś były zarezerwowane tylko dla monstrualnej otyłości, a teraz poluzowało i każdy może. :)

admin

Bardzo bezpieczne, bo jeszcze nie ma przebadanych dokładnie "efektów ubocznych" - tylko coś przebąkują o zwiększonym ryzyku raku trzustki (info. dla "swojaków"), ale bardzo ciężko odszukać w necie, aby stada nie przepłoszyć zbyt wcześnie.

Gavroche

O ile rozumiem działanie tych leków, to utrata masy mięśniowej powinna być bardzo duża, no i głęboka ingerencja w metabolizm, semaglutyd to tylko GLP-1, ale tirzepatyd GLP-1 + GIP, czyli jeszcze głębiej. Niestety moja siostra się tym kłuje, mimo moich ostrzeżeń. :o

admin

Lecznie cukrzycy cukrzycą - bo w siuśkach poziom glukozy po blokerach błonowych transporterów glukozy wzrasta niebotycznie. AI - wszystko wie... ;)

Zyon

Cytat: admin w 2025-08-06, 09:07:19Bardzo bezpieczne, bo jeszcze nie ma przebadanych dokładnie "efektów ubocznych" - tylko coś przebąkują o zwiększonym ryzyku raku trzustki (info. dla "swojaków"), ale bardzo ciężko odszukać w necie, aby stada nie przepłoszyć zbyt wcześnie.
Moja znajoma(co ciekawe lekarka stomatolog) dostala po tym udaru, jadla jak cukierki, wczesniej byla na keto, ale wiadomo...na skroty wygodniej.
Work Buy Consume Die

admin

Jakie to CUDOWNE! WRESZCIE WINA NICZYJEGO keto, A NIE Diety Optymalnej KWAŚNIEWSKIEGO!  :lol:  :lol:  :lol:

admin

Korci mnie, aby pochwalić się wynikami w Akademii Zdrowia, ale nie zapeszam. ;)
Zresztą kogo to interesuje!  :lol:  :lol:  :lol: