kodar
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Kodar, 300 gr ziemniakow na raz????!!!!
Zaleca sie jednego ziemniaka ( 100 gr ) dziennie i okolo 300 gr warzyw, co nie znaczy, ze masz jesc 300 gr zimniakow !!!!
No coz, rezultat widzisz sama.
|
|
|
|
|
|
|
CzesĹaw
Gość
|
Kodar, 300 gr ziemniakow na raz????!!!! To nie moĹźliwe. To porcja dla czterech osĂłb!. W tym dwie maĹoletnie.
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Gość
|
Kodar, 300 gr ziemniakow na raz????!!!! To nie moĹźliwe. To porcja dla czterech osĂłb!. W tym dwie maĹoletnie. Ziemniaki srednio w 100g: B=1,2, T=0,0, W=14,8.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
Kodar, 300 gr ziemniakow na raz????!!!!
Zaleca sie jednego ziemniaka ( 100 gr ) dziennie i okolo 300 gr warzyw, co nie znaczy, ze masz jesc 300 gr zimniakow !!!!
No coz, rezultat widzisz sama.
.... mialam ochote na ziemniaki,bo dawno nie jadlam...i juz jesc nie bede.
|
|
|
|
|
|
|
Waldemar
Gość
|
Nie rozumiem tego. Zaleca sie ziemniaki a ktos je zje i jest chory? Czy po zjedzeniu 200g zamiast 100g u zdrowej osoby pojawiaja sie dziwne objawy?
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
Nie rozumiem tego. Zaleca sie ziemniaki a ktos je zje i jest chory? Czy po zjedzeniu 200g zamiast 100g u zdrowej osoby pojawiaja sie dziwne objawy?
nie wzoruj sie prosze na mnie,ja na obecnej Diecie przytylam zbyt duzo,czyli moj organizm ma duzo do sprzatania.Jestem malo zdyscyplinowana i uwielbiam eksperymenty,no i moim glownym zajeciem stalo sie jedzenie i myslenie o jedzeniu
|
|
|
|
|
|
|
Waldemar
Gość
|
Teoretycznie to mimo wszystko ziemniaki nie powinny szkodzic u zdrowych osob. Widocznie z twoim zdrowiem cos jest nie dobrze. Stosowalem do tej pory diete dra Arthura Agatsona i bylo OK. Wiem, ze moze byc cos lepszego wiec od jakiegos czasu obserwuje czy to cos istnieje. Mam znajoma ktora reklamowala wlasnie diete rotacyjna jako najlepsza ze wszystkich.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Kazdy kto reklamuje cos wypowiada sie dobrze o tym co reklamuje, to logiczne.
Natomiast Kodar wlasnie rotowala ziemniaki. Inni rotowali i rotuja mleczne....tez z podobnym skutkiem, takze osobiscie nie widze aby rotacje byly zdrowe dla zdrowia. No chyba, ze sa to rotacje naturalne: nie jjem bo nie mam ochoty !!!!
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Gość
|
Ziemniaki srednio w 100g: B=1,2, T=0,0, W=14,8.
przypomne tylko, ze z zawartosci glukozy we krwi jednego osobnika uzbieralaby sie niecala lyzeczka cukru i teraz... co sie dzieje jak zapodamy "na raz" w szybkim tempie duzo wiecej tych lyzeczek, i przede wszystkim co sie dzieje, jak dostepne jest lepsze paliwo, czyli np. maselko do tych ziemniaczkow?
|
|
|
|
|
|
|
czesio
Gość
|
co sie dzieje jak zapodamy DzieĹ dobry _flo, odpowiednia porcja Sylimarolku i nie waĹźne co siÄ dzieje.
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Gość
|
oj dzialo sie dzialo
|
|
|
|
|
|
|
czesio
Gość
|
DzieĹ dobry _flo chÄtnie bym Ci coĹ odpisaĹ merytorycznie, ale forumowy "Robespierre" mnie przykrĂłci.
|
|
|
|
|
|
|
lekarz
Gość
|
Witam serdecznie wszystkich.
Mam pytanie, kto to jest tym slynnym scietym Jakobinem?
|
|
|
|
|
|
|
toan
Gość
|
Witam i teĹź mam pytanie, czy znasz "gryzzliego" osobiĹcie?, bo teĹź pisze z ulicy Drygasa nr ...
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Gość
|
pewna matrona z dyktatorskim zacieciem (ja ja poniekad rozumiem, bo tez czasaaaami cierpie na te przypadlosc, ten gatunek juz tak ma)
|
|
|
|
|
|
|
lekarz
Gość
|
A czy gryzli to tez Jakobin?
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Gość
|
A czy gryzli to tez Jakobin?
A kto to wie...? W kaĹźdym razie z Adminem siÄ pogryzli...
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Gość
|
Witam serdecznie wszystkich.
Mam pytanie, kto to jest tym slynnym scietym Jakobinem?
DzieĹ dobry lekarz, A grom go wie, co czesiowi chodzi po szarych komĂłrkach...
|
|
|
|
|
|
|
czesio
Gość
|
DzieĹ dobry Krysiu, nie trolluj, bo czort jeden wie jak to skoĹczy siÄ.
|
|
|
|
|
|
|
|