Autor
|
Wtek: Potrzebuje pomocy - bliski zdezerterowania (Przeczytany 104366 razy)
|
_flo
Go
|
poza tym jeszcze chcialam dodac, ze to stosuje lekarka to nic innego jak FAILSAFE DIET, b. znana sprawa, wiele osob to implementuje, nie maja innego wyboru nie wiemy tylko nadal po co te prowokacje, w momencie gdy juz wiadomo, ze szkodzi
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
to stosuje *to co stosuje
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
nie wiemy tylko nadal po co te prowokacje, w momencie gdy juz wiadomo, ze szkodzi
Lekarka pisala, ze przyjdzie czas kiedy odpowie na to pytanie.
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
poza tym nie chce juz takich rzeczy komentowac, bo odzywa sie we mnie moje wewnetrzne "elmo"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
nie wiemy tylko nadal po co te prowokacje, w momencie gdy juz wiadomo, ze szkodzi
Lekarka pisala, ze przyjdzie czas kiedy odpowie na to pytanie. Mam nadzieje,że do tego czasu nie polednie wielu
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
"polegnie" -az te literówki !
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Mam nadzieje,że do tego czasu nie polednie wielu Jak Admin zrobi nam prezent bez zalu na Gwiazdke, likwidujac to forum, to sie nie dowieny ilu polegnie.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
ps. nie neguje rotacji, bo jak pisza pomaga. Ale tez pisza, ze trzeba sie wsluchiwac w swoj organizm, czego potrzebuje. Jurek tesknil za jajecznica na masle, ale nie mogl bo rotowal. Przepraszam, ze drąze ten temat, ale naprawde nie mozna przejsc obojetnie .........
Mówisz chyba o watku,w którym coś napisałam nt. zaleceń lekarki dla Jurka pisze o 2 watkach Jurka. ZO a POCHP, i Zlamanie zebra w POCHP Pozdr maf Maf.Teraz czytałam jeden z tych dwóch wątków.Masakra! Sama tam pisałam ; Powtórz Jurek46, wykorzystaj jedynie mleko w tym dniu jako źródło W. Nie jedz w tym dniu warzyw.
Nosz cholera jasna,Ona chce Jurka wykończyć!!! Jurek ratuj sie!!!Nie widzisz,że Ona se robi na Tobie doświadczenia? NIe czytasz Jej postów?Raz pisze ,że mleczne są "be",a teraz każe Ci pić samo mleko.LITOŚCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII To nie jest fachowa porada!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Normalnie jak sie czyta tamten wątek to nic nie przychodzi na myśl ,jak WSIOWE GUSŁA!!! Swiadomie nigdy nie powierzyłabym zdrowia takiemu "lekarzowi"! MASAKRA! To skandal!!!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jestem przerazony i ciesze sie, ze stosuje Diete Optymalna wg zalecen lek. med. Jana Kwasniewskiego
Pozdr maf
Też jestem przerazona i niech mnie Bóg broni przed takimi lekarzami!
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Normalnie jak sie czyta tamten wątek to nic nie przychodzi na myśl ,jak WSIOWE GUSŁA!!! Swiadomie nigdy nie powierzyłabym zdrowia takiemu "lekarzowi"! MASAKRA! To skandal!!!
"zenon" i żebyś sobie "autobana" tu nie strzelił , w imię naginania faktów do teoryjki Naginanie faktów do teoryjki – jakoś tak mi się tak automatycznie skojarzyło. Przyjął się widzę zaakceptowany zwrot „wsiowe gusła” w odniesieniu do praktyki lekarza optymalnego, zauważam także niesławne „niech Bóg broni” przejęte od Gryzzliego. Morgano już dzisiaj wyraził zdziwienie, że tak można, odpowiedź pewnie poszła na priv. Jeśli można prosić Adminie o komentarz łagodny na forum lub ostry na priv to ja poproszę. Krytyczne konstruktywne pytania rozumiem, ale taka niska nagonka. Pisałeś, że będziesz uczył szacunku do siebie nawzajem, czy duże litery tu wystarczą? No i jeszcze ten konteks Św.P. Jurka, wygląda to na zbijanie kapitału na nieszczęściu. Pisałeś, że Ci ta rotacja nie przeszkadza, nawet kwadratowo posprzeczałeś się wtedy z Edytą. Nie chodzi tu więc o samą krytykę, ale o jej poziom, oparcie na nieszczęściu i kompletny brak merytoryczności. (aż się sobię dziwię, że tak kwadratowo to ująłem, ale obiecałem max 10% agresji z postu Edyty na który odpowiadam). ? * ? * ? * ? * ?
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
"zenon" i żebyś sobie "autobana" tu nie strzelił , w imię naginania faktów do teoryjki Naginanie faktów do teoryjki – jakoś tak mi się tak automatycznie skojarzyło. Przyjął się widzę zaakceptowany zwrot „wsiowe gusła” w odniesieniu do praktyki lekarza optymalnego, zauważam także niesławne „niech Bóg broni” przejęte od Gryzzliego. Morgano już dzisiaj wyraził zdziwienie, że tak można, odpowiedź pewnie poszła na priv. Jeśli można prosić Adminie o komentarz łagodny na forum lub ostry na priv to ja poproszę. Krytyczne konstruktywne pytania rozumiem, ale taka niska nagonka. Pisałeś, że będziesz uczył szacunku do siebie nawzajem, czy duże litery tu wystarczą? No i jeszcze ten konteks Św.P. Jurka, wygląda to na zbijanie kapitału na nieszczęściu. Pisałeś, że Ci ta rotacja nie przeszkadza, nawet kwadratowo posprzeczałeś się wtedy z Edytą. Nie chodzi tu więc o samą krytykę, ale o jej poziom, oparcie na nieszczęściu i kompletny brak merytoryczności. (aż się sobię dziwię, że tak kwadratowo to ująłem, ale obiecałem max 10% agresji z postu Edyty na który odpowiadam). ? * ? * ? * ? * ? Najpierw szkalowano Kangura, a teraz sie zabrano za Lekarke. Komu na tym zalezy? Jak nie wiemy o co chodzi to .........
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Naginanie faktów do teoryjki ....
Oj! Mała poprawka! Najpierw była teoria,a potem nadeszły fakty! Polecam przeczytanie tego watku-całego http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=558.0Twierdzę tak jak maf,że nie mozna przejść koło tego obojetnie! Przepraszam, ze drąze ten temat, ale naprawde nie mozna przejsc obojetnie ......... Mnie sie po prostu nie mieści w głowie ,nieodpowiedzialność,brak wyobraźni,lekkomyślność tej dorosłej jakby nie było osoby,pomijając już fakt ,ze jest lekarzem. I prosze mi nie pitolić,że lekarze tutaj nie radza,bo nie są tak "dobroduszni" jak Pani Ewa Bednarczyk-Witoszek ,bo nikt przy zdrowych zmysłach nie bedzie radził bardzo chorej osobie przez internet,nie znając dokładnie jej stanu zdrowia.W takich przypadkach potrzebny jest "stały monitoring" ,a nie pisać od rzeczy ; Pani Ewo niewiem jak mam myslec czy to jest drwina,czy mnie również zaprosi Pani do siebie i zostane cudownie uleczony.
To nie jest drwina. Jurek46, my damy sobie rady mailami. Widac,jak sobie dała rade mailami-brak wyobraźni,lekkomyslność,brak wiedzy o stanie chorego! Skandal!
|
|
|
|
|
|
|
wegierka
Go
|
Edyto, dotychczas tylko czytywałam forum i przyznam, że irytowały mnie Twoje posty (a konkretnie złośliwość) i również uważałam, że bezpodstawnie atakujesz lekarkę. Jednak gdy Maf wskazał sekwencję zdarzeń i postów w watkach Śp Jurka to zdjęła mnie groza ... Edyto masz rację, lekarka NIE POWINNA BYŁA UDZIELAĆ TAKICH PORAD DLA CIĘŻKO CHOREGO CZŁOWIEKA.A zalecenie mleka przy takich dolegliwościach ... i nie przemyślane inne rady. Zastanawiający jest również urlop lekarki na tym forum w odpowiednim momencie - do 15 XII.
Niestety Edyto teraz zbierasz cięgi za swoje chamstwo i userzy nie chcą Ci przyznać racji w tym przypadku- A JĄ MASZ. To jest skandal. Nie odmawiam zasług lekarce na polu wykluczenia zbożowych i rotacji mlecznych w wielu przypadkach chorych ludzi, jednak w przypadku tak ciężkiego przypadku Jurka wykazała się bezmyślnością i brakiem rozwagi. Jak widać ciężkie choroby wymagają naprawdę mądrych lekarzy. Dziwi mnie tu milczenie Admina ...
Jesteś trudna ale jako przyjaciel bezcenna ... Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Niestety Edyto teraz zbierasz cięgi za swoje chamstwo i userzy nie chcą Ci przyznać racji...
To najmniej ważne! Zycie samo zweryfikuje takie bezmyslności.Ja napisałam ,to co zauwazyłam,a jestem osoba,która mówi otwarcie ,co jej sie nie podoba. Tutaj w wyniku mojego "udowadniania",że "lek.med.Ewa Bednarczyk Witoszek wykazała sie wielką bezmyślnoscią dostałam, od "adama319" odpowiedź,że kieruje mną agresja,ale czy gdyby ktoś z Jego rodziny ucierpiał w skutek bezmyslnosci lekarza i On chciałby to wykazać,żeby uchronic innych przed takim lekarzem,to znaczyłoby ,ze jest agresywny??? Czy jak dociekałam przyczyn choroby mojego dziecka,gdy było w szpitalu i chodziłam do lekarzy,pytałam,nie dawałam sie zbyć byle jakimi informacjami,to znaczyło,ze jestem agresywna? Co za mentalność!!! To miałam siedzieć cicho jak mysz pod miotłą,bo lekarze są nietykalni?Otóż są tykalni i tez ponoszą konsekwencje swoich bezmyślnych poczynań.Trzeba tylko o tym mówić!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Dziwi mnie tu milczenie Admina ...
A mnie w sumie nie dziwi,bo co On miałby miec wspólnego z radami "lekarki" .lek.med.Ewa Bednarczyk-Witoszek,to nie dziecko,a lekarz ,a że bardzo bezmyślny i nieodpowiedzialny ,to jej sprawa. Sama powiedz. Co można powiedzieć o lekarzu ,który napisał ; Jak ta pani moze komus,kto jest chory na POChP dać nowe płuca w ciagu dwóch tygodni???? Czy to jest możliwe przy diecie (jakiejkolwiek juz)??? Jak jest,to proszę niech ktos mnie oświeci i napisze w jakiej. Jesli nie chodzi o diete,to zatem o co chodzi?O handel organami? O jakieś czary mary? W zyciu nie slyszałam podobnych słów od lekarza przy zrowych zmysłach
|
|
|
|
|
|
|
wegierka
Go
|
Te milczenie to obojętność na skutki... Ty nie byłaś obojętna.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jednak gdy Maf wskazał sekwencję zdarzeń i postów w watkach Śp Jurka to zdjęła mnie groza ...
Kazdego zdejmie groza,kto będzie obiektywny i dla którego liczy sie sprawiedliwość,a nie patrzenie z przymruzeniem oka,bo to jest przecież lekarz ,a lekarze w/g większosci społeczeńtwa to "wiete krowy",które mimo błedów lekarskich sa nietykalni. Z wątków SPJurka wynika,że 2008-09-28 (później pewnie tez) rotował mleczne,a po miesiącu (chyba-nie wiem dokładnie) miał stwierdzone zapalenie okrężnicy w szpitalu. Zainteresowani mogą sobie poczytać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|