Sandman80
Go
|
Tylko temat był z cyklu: Opisz swojego bohatera i dlaczego Lenin?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Prawdopodobnie wielu rolników zadowolonych gdy na ten przykład orzą w klimatyzowanych kabinach nowych aktywów. Taki minusik do pracy.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Ale chyba można mieć inne zdanie i nie dostać ndst. . Stawiałbym na 2+ . A z własnego HDD zczytała mnie się taka historyjka... Szkoła podstawowa. Młody podstawczak RafałS & reszta podstawczaków na lekcji z młodą panią fizyczką dostają za zadanie coś między innymi takiej treści: Narysuj jak wyobrażasz sobie budowę/strukturę gazu. Proste! Hehe, jak to jak? Się narysuje pierwsze lepsze swe wyobrażenie - o wzorek/deseń hakiś takiś. Żywcem jakoby dosłownie polecenie zrozumiane. A to trzeba było sobie wyobrażać najwyraźniej tak jak w podręczniku stało - kropki luźne w przestrzeni. Na nic tłumaczenia dot. konstrukcji samego polecenia.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Głodzą w domu dzieciaka, a potem w poważnym temacie proroctwa wygłasza.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Anglik zatrzymał się w hotelu w Polsce. Dzwoni do recepcji i mówi: - Two tea to room two. A recepcjonistka: - Sramtaramtam.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Cztery puszki czego?..."
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Stoi pijak w parku na trawniku i leje. Podchodzi do niego policjant i pyta groźnie: - Panie! Wolno tu lać?! - A lej pan!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Skarbie pójdziesz ze mną na siłownię? Mówisz, że jestem gruba? No dobra, jak nie chcesz… I do tego leniwa? Uspokój się Kochanie. Uważasz, że jestem histeryczką? Wiesz, że nie o to chodzi. Teraz, że przeinaczam prawdę? Nie, nie musisz ze mną nigdzie iść! Tak, a dlaczego Ci tak zależy, żeby iść samemu?!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Oczywiście, że ma. Popatrz na Dasnę, siłownia dobrze robi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Fantastycznie...
|
|