Autor
|
Wtek: Badania nad Dietą Optymalną dr Kwaśniewskiego (Przeczytany 620141 razy)
|
|
renia
|
W gazecie ostatnio czytałem, że są miliony, a tu paru zebrać nie można? Tam są chyba wymagania takie, że to muszą być osoby młode i wysportowane. Optymalni w większości to są osoby starsze. A takich naprawdę Optymalnych (żywiących się tak jak zaleca dr Kwaśniewski) to jest bardzo mało... Większości to tylko tak się wydaje, że są... Niedawno jak byłam na odwiedzinach u koleżanki w Arkadii "Lido", to nasłuchałam się opinii i jadłospisów osób "Optymalnych". Bułki z Biedronki, chlebek na porządku dziennym, albo cukier 300 u doradcy optymalnego z kilkunastoletnim stażem, który nie wiedział do tej pory, że węglowodany dzielą się na proste i złożone... i jeszcze pretensje, że nikt mu tego nie powiedział. Książek Doktora nie znają...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bardzo trudno znać książki mojego Przyjaciela nie czytając ich nawet, choć "samo manie" też stanowi pewien punkt do odniesienia, zauważę sobie ogólnie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A o jajka, też ogólnie, to boi się zwykle bój, bądź inny zbój. ójój
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja jestem za młoda mam jeszcze czas...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W gazecie ostatnio czytałem, że są miliony, a tu paru zebrać nie można? Tam są chyba wymagania takie, że to muszą być osoby młode i wysportowane. Optymalni w większości to są osoby starsze. A takich naprawdę Optymalnych (żywiących się tak jak zaleca dr Kwaśniewski) to jest bardzo mało... Większości to tylko tak się wydaje, że są... Niedawno jak byłam na odwiedzinach u koleżanki w Arkadii "Lido", to nasłuchałam się opinii i jadłospisów osób "Optymalnych". Bułki z Biedronki, chlebek na porządku dziennym, albo cukier 300 u doradcy optymalnego z kilkunastoletnim stażem, który nie wiedział do tej pory, że węglowodany dzielą się na proste i złożone... i jeszcze pretensje, że nikt mu tego nie powiedział. Książek Doktora nie znają...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tam są chyba wymagania takie, że to muszą być osoby młode i wysportowane...
I zdrowiuśkie i teraz złap takich.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ci co z reguły mają najwięcej do powiedzenia, byle co jedzą i byle co gadają.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tyleże ... krótki pędzelek miał, bowiem nie "dopaczył", że nizinni ten cały śmietnik elegansio sprzątneli- "gupia" sprawa. awawawa
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ci co z reguły mają najwięcej do powiedzenia, byle co jedzą i byle co gadają. No to Ci powiem. Matejko bardzo ładne zmalował obrazy. ... Nawet nizinnym trybunki pozadymiał, żeby nie było na Co "paczyć". miałmiał Niewątpliwie Jan pozostawił po sobie piękne obrazy. Do dzisiaj, gdy czytam o królach polski przed oczami mam przede wszystkim przez niego namalowane portrety.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tyleże ... krótki pędzelek miał, bowiem nie "dopaczył", że nizinni ten cały śmietnik elegansio sprzątneli- "gupia" sprawa. awawawa A bo gupi byli Radziu, bo w śmietniku zostali! aliali... Do tego bacz, że gdy kość przerasta psa, nieszczęśliwy się robi, Radziu adziuadziu!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale o czym Ty piszesz? To jest DnO czy ŻrO?
|
|
|
|
|
|
|
|
|