Autor
|
Wtek: Blade - dziennik treningowy (Przeczytany 770780 razy)
|
Radzio
Go
|
... a chcę gdzieś w końcu wyjść do ludzi To ponoć bardzo pożyteczne zajęcie.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
z kronikarskiego obowiązku - dzisiaj 2,5 km biegu z okazji morsowania. Potem wieczorkiem godzina w charakterze orczyka - czyli wyciąganie młodszej córki na nartkach w górę i zbieganie w celu asekuracji, całkiem fajny trening. na koniec drewno - rąbanie i noszenie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
te dziadek, ty sie nie wysilaj, wez se pilota i postrzelaj kanalami
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
I piwko!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
z kronikarskiego obowiązku - dzisiaj 2,5 km biegu z okazji morsowania. Potem wieczorkiem godzina w charakterze orczyka - czyli wyciąganie młodszej córki na nartkach w górę i zbieganie w celu asekuracji, całkiem fajny trening. na koniec drewno - rąbanie i noszenie Suuper!!!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
te dziadek, ty sie nie wysilaj, wez se pilota i postrzelaj kanalami I piwko! Tylko uważaj na kontuzje
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
te dziadek, ty sie nie wysilaj, wez se pilota i postrzelaj kanalami I piwko! Tylko uważaj na kontuzje hehe, na piwko nie mam ochoty drink barceloński tudzież syberyjski: wódka + cytryna + masa lodu. Jakby mi było dzisiaj mało lodu
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Dzińdybry Dzisiaj rano crossfit: szybkie odśnieżanie, kettle, biegi dookoła domu, przewracanie opony od tira i próba zabicia jej konkretnym młotem przeżyła. Interwałowo, dynamicznie, super zadowolony jestem. Coś koło 40 minut. Potem 45 minut łyżew z córkami. Super, ale trochę walki o życie na początku było
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzińdybry Dzisiaj rano crossfit: szybkie odśnieżanie, kettle, biegi dookoła domu, przewracanie opony od tira i próba zabicia jej konkretnym młotem przeżyła. Interwałowo, dynamicznie, super zadowolony jestem. Coś koło 40 minut. Potem 45 minut łyżew z córkami. Super, ale trochę walki o życie na początku było Jaka srednica tej opony? A waga, szacunkowo..?
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Dzińdybry Dzisiaj rano crossfit: szybkie odśnieżanie, kettle, biegi dookoła domu, przewracanie opony od tira i próba zabicia jej konkretnym młotem przeżyła. Interwałowo, dynamicznie, super zadowolony jestem. Coś koło 40 minut. Potem 45 minut łyżew z córkami. Super, ale trochę walki o życie na początku było Jaka srednica tej opony? A waga, szacunkowo..? 100 cm. Szacunkowo 50-60 kg? Dwóch kolesi z busa ściągało
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzińdybry Dzisiaj rano crossfit: szybkie odśnieżanie, kettle, biegi dookoła domu, przewracanie opony od tira i próba zabicia jej konkretnym młotem przeżyła. Interwałowo, dynamicznie, super zadowolony jestem. Coś koło 40 minut. Potem 45 minut łyżew z córkami. Super, ale trochę walki o życie na początku było Jaka srednica tej opony? A waga, szacunkowo..? 100 cm. Szacunkowo 50-60 kg? Dwóch kolesi z busa ściągało Dobre to Jak mieszkałem na Wyspach, miałem w garażu podobną oponę, belkę do wyciskań i dwa kamienie Atlasa. Roziłem na tym 3 treningi tygodniowo i jeden w siłowni, bo oszczędzałem flotę.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Dzińdybry Dzisiaj rano crossfit: szybkie odśnieżanie, kettle, biegi dookoła domu, przewracanie opony od tira i próba zabicia jej konkretnym młotem przeżyła. Interwałowo, dynamicznie, super zadowolony jestem. Coś koło 40 minut. Potem 45 minut łyżew z córkami. Super, ale trochę walki o życie na początku było Jaka srednica tej opony? A waga, szacunkowo..? 100 cm. Szacunkowo 50-60 kg? Dwóch kolesi z busa ściągało Dobre to Jak mieszkałem na Wyspach, miałem w garażu podobną oponę, belkę do wyciskań i dwa kamienie Atlasa. Roziłem na tym 3 treningi tygodniowo i jeden w siłowni, bo oszczędzałem flotę. Floty jak nie miałem tak nie mam, ale nawet gdyby mi ktoś karnet na siłkę zafundował, to nie wiem, czy by mi się chciało - za grzeczne takie ćwiczenie, zbyt schematyczne, nudne...
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
uff, fajnie było dzisiaj odśnieżanie i trochę crossfitu - łącznie 45 minut wyszło. Średnie tętno 130, max 168 - tak z ciekawości sprawdziłem. W zasadzie jedno ćwiczenie podoba mi się najbardziej - przewracanie opony. I nogi, i brzuch, i plecy i łapy - wszystko chodzi i po czymś takim miałbym wrócić do mozolnego męczenia bicepsa na siłce? A niedługo znowu czeka mnie sesja bycia orczykiem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
i po czymś takim miałbym wrócić do mozolnego męczenia bicepsa na siłce? hehehehe noa le od opony obwody ci nie urosna
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
i po czymś takim miałbym wrócić do mozolnego męczenia bicepsa na siłce? hehehehe noa le od opony obwody ci nie urosna Urosną nie urosną jakoś tak mnie to mało obchodzi Ogólna sprawność i zabawa się liczą
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Ogólna sprawność i zabawa się liczą Śnieg mam teraz taki sypki, że nie zaprzęgnę się z psami do sanek. Szkoda zwierząt.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Może nie urośnie, ale też się nie zmniejszy, a i mocy nabierze ten bicek. Jak ma się palić oponka, to spróbuj ciągać tę oponę lub ją pchać po śniegu. Ale przerwy na oddech rób jak Mariusz radził!
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Może nie urośnie, ale też się nie zmniejszy, a i mocy nabierze ten bicek. Jak ma się palić oponka, to spróbuj ciągać tę oponę lub ją pchać po śniegu. Ale przerwy na oddech rób jak Mariusz radził! Muszę sobie jakąś uprząż wykombinować no i chodzi mi ta kamizelka obciążeniowa po głowie, tylko się na ciężarem zastanawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|