administ
Go
|
Czyli nici z biegania...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Czyli nici z biegania... Pewnikiem , bo może to okazać się kryminalna sprawa.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to już mam sumienie uspokojone, bo lenistwo wytłumaczone zgodnie z prawem.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Czyli czekam na fryzjerską amnestię.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Czyli czekam na fryzjerską amnestię. 3 kwietnia 2009 roku został posadzony na ławie oskarżonych w tzw. "sprawie Arki Gdynia". Ostatecznie łączny wyrok ogłoszony przez sędziego to 3,5 roku bezwzględnego pozbawienia wolności[2] i 320 tysięcy grzywny. Forbrich jednak odwołał się od wyroku do wyższej instancji. 20 maja 2010 Wrocławski sąd apelacyjny utrzymał wyrok 3,5 roku więzienia[8]. No jeszcze troszkę.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Sezon biegowy z głowy. Ale w przyszłym roku...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale to tylko guru Scott Jurek tak sobie dogadza. Przyjrzałem się postaci Jurka- weganin, ok. Ale biegnąc tak długo musi spalać tłuszcz, podobnie jak Tarahumara. Jeżeli biegną długo i kopią przy tym drewnianą piłkę, na przykład- czyli tempo biegu biegu jest ograniczone, to po 200km troszkę im ubędzie kCal z zapasów. Jeżeli nie podjadają w tym czasie, to... Natura zafundowała nam całkiem niezłą wydajność. Ciekawi mnie jeszcze ile żre, w trakcie takich zmagań z dystansem, "wysoko węglowodanowy" mózg.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Sezon biegowy z głowy. Ale w przyszłym roku... Jak znowu kogoś nie posadzą.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...czy za Gierka to było...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Za Gierka droga Reniu to tylko cukier był na kartki, aby uniemożliwić ludziom pędzenie po piwnicach.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Sezon biegowy z głowy. Ale w przyszłym roku... Jak znowu kogoś nie posadzą. Przed TV z pilotem w łapce.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Za Gierka droga Reniu to tylko cukier był na kartki, aby uniemożliwić ludziom pędzenie po piwnicach. ...tak dawno to było, że już nie wiem czy to prawda... drogi Tomaszu...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To dobra informacja, dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przed TV z pilotem w łapce. Ale koniecznie piwko w drugiej, a pet w ustach, bo trzeciej ręki brak!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Sezon biegowy z głowy. Ale w przyszłym roku... Jak znowu kogoś nie posadzą. Przed TV z pilotem w łapce. Grunt to dobrze wyposażona cela.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To dobra informacja, dziękuję. W nocy pobiera trochę mniej, ale to jest uzależnione od częstotliwości defragmentowania partycji systemowej. Stężenie ditlenku węgla we krwi to kontroluje.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|