|
renia
|
Nie ma lepszej metody wychowawczej, jak dobry przykład...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie ma lepszej metody wychowawczej, jak dobry przykład... Że opiernicz na temat palenia i picia, od ojca trzymającego fajkę i browka, nie zadziała?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kiepsko, jak było widać w filmie o podobnym tytule...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Istotą lasu, to drzewa, a ludzie nie zawsze potrafią się stosownie zachować.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak nie potrafią się kulturalnie zachować, to idą do lasu...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak nie potrafią się kulturalnie zachować, to idą do lasu... Pamiętam z podstawówki: -Czego się drzesz?! W lesie jesteś? Lub: -Czego się drzesz?! W lesie jesteś.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Właśnie i przeszkadzają tylko.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O toto. Może na konferencjach nadal będzie można w końcowych słowach urządzać tyrady, a w lesie już nie ..., w lesie sójki- ale między sobą- równać się z tym jedynie mogą. Byłem, to wiem- im kto wyższą rangę prezentuje, tym donośniejszy grzmot wydobywa. Byłem, to wiem. Święta zastały mnie w wodzie, na wodzie, lądzie i ... z powietrzem. Było mokro, boso i w trójkącie z dwoma pedałami. O! Nie wiem jak to się ma do emerytury, ale spokojnej starości to ja się nie spodziewam- czasy takie, dla wielu niepewne.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pochwalę się, że zrobiłam dzisiaj przebieżkę w plenerze. Kondycję mam nie lepszą i nie gorszą niż w zeszłym roku...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pochwalę się, że zrobiłam dzisiaj przebieżkę w plenerze. Kondycję mam nie lepszą i nie gorszą niż w zeszłym roku... A powinno być lepiej czy gorzej?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wiem jak powinno być... tylko jak jest...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie wiem jak powinno być... tylko jak jest... Jest dobrze, bo jak inaczej?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pochwalę się, że zrobiłam dzisiaj przebieżkę w plenerze. Wytapetowalas sciane kolo orbitreka?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Pochwalę się, że zrobiłam dzisiaj przebieżkę w plenerze. Kondycję mam nie lepszą i nie gorszą niż w zeszłym roku... Brawo.
|
|
|
|
|
|
|
|